13
-
xido #13 Amúgy nekem Cavill új hangja azért furcsa,mert ezt a hangot is rengetegszer csak előzetesek konferálásakor hallom és a hangszíne is pont olyan "semmilyen",mint mikor csak elmondja a marketing szövegeket :) -
Axlkenobi #12 Szerintem is nagyon jók a szinkronhangok, nekem egyedül Cavillé furcsa. -
#11 egyetértek. a zene olyankor elhalkul, pedig az az egyik legjobb része ennek a trailernek -
Etinger #10 Lehet, itt valahogy nekem elütött. Szakácsi Sándor volt ha jól emlékszem a Robin Hoodban, ő nagyon illett hozzá :) De hát sajnos ő már elhunyt. -
Dean Winchester #9 én meg épp azt vettem ki belőle,hogy a szinkront nagyon jól eltalálták...
egyébként nem értem a vitát erről, ha azok játszanák a szerepet akik alászinkronizálják akkori s gáz lenne?
szerintem tökre eltalálták mindneki hangját, nálam ez kétszer nézős. feliratal és szinkronnal is megfogom nézni az tuti, 1 hónap leforgása alatt :D -
AZUL #8 hááát, kicsit olyan Thor feelingje van a filmnek.... vagyis nagyon... -
portable2 #7 Nagyon odacsapóós a Trailer -
xido #6 Nevetni fogsz,de Costner hangja Kovács István,aki tökéletesen ment hozzá a Bodyguardban...én örülnék,ha újra hallhatnám,apásabb tónusa van,mint Kőszeginek.. -
Etinger #5 - Costner hangja nem az igazi
- Feliratozni kellene a képsorok közötti szöveget, a "nemsokára" és hasonló alámondások helyett, mert nem illik oda
Amúgy itt nem csak a trailer lett leszinkronizálva? Mert úgy sejtem, hogy de.. és ezt külön csinálták. -
Cat #4 megérte megnézni, meggyőzött róla hogy továbbra is csak felirattal nézzek filmeket :> -
zetortraktor #3 Nem fontos, sőt, elég gáz lenne, ha erről szólna az egész, hiszen akkor a szereposztást egy gép is el tudná végezni hangszín-vizsgálattal.
A legjobb szinkronoknál köze nincs a magyar hangoknak az eredetihez. Sőt, sokszor még más karaktert is ad a hang a szereplőnek. És épp ezért jó. -
#2 Miért olyan fontos? Kötve hiszem, hogy az emberek többsége fel tudja idézni teszem azt Henry Cavill hangját. -
#1 szokás szerint megint köze sincs a hangoknak az eredetihez.