Örökifjú Bluetooth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért? A hálózati adatforgalom az ördögtõl való?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerinted annál mi a jobb alternatíva, amit egy menüponttal megoldasz, és nem okoz hálózati adatforgalmat?
"Továbbá, a fent említett eldobhatósba nem kell még 2dodót azért fizetni, hogy adatokat tudjak direktbe a PC-m és a telóm közt forgalmazni."
Azért erre a bluetoothnál már sokkal jobb szabványokat is kitaláltak.
De ne kezdjük elölrõl a számtalanszor végigbeszélt témát; aki fájlokat akar BT-n küldeni és ez a mániája az ne vegyen iphonet.
Én BT-t eddig is és ezután is max kihangosítóhoz vagy rádióhoz kapcsolatra tudom elképzelni - minden másra lényegesen jobb alternatívák vannak nála - a hab a tortán, hogy azokat még az iphone is támogatja.
Azért erre a bluetoothnál már sokkal jobb szabványokat is kitaláltak.
De ne kezdjük elölrõl a számtalanszor végigbeszélt témát; aki fájlokat akar BT-n küldeni és ez a mániája az ne vegyen iphonet.
Én BT-t eddig is és ezután is max kihangosítóhoz vagy rádióhoz kapcsolatra tudom elképzelni - minden másra lényegesen jobb alternatívák vannak nála - a hab a tortán, hogy azokat még az iphone is támogatja.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Igen, sajnos tényleg életszerû még mindig, hogy valakit megkérünk, küldjön már át valamit, az viszont, hogy ne lehetne megoldani ezt iPhone-nal, az enyhe sarkítás.
Gondolom megvan az ésszerû oka, hogy alapból ezt nem teszik lehetõvé (iTunes)
Az viszont nekem új és meglepõdtem, hogy már az App store-ban is lehet kapni BT appokat. Anno még a Cydiából kellett letölteni, jailbreakelt készüléken. (már nem iPhonet használok).
Gondolom megvan az ésszerû oka, hogy alapból ezt nem teszik lehetõvé (iTunes)
Az viszont nekem új és meglepõdtem, hogy már az App store-ban is lehet kapni BT appokat. Anno még a Cydiából kellett letölteni, jailbreakelt készüléken. (már nem iPhonet használok).
LZ forever
"A beépített Bluetooth 2.x+EDR támogatja a vezeték nélküli fülhallgatókat (amelyek ismerik a HSP profilt, de nem támogatja a sztereó hangot (A2DP-t igényel), nem létesíthetõ vezeték nélküli kapcsolat laptoppal (DUN és SPP szükséges hozzá) vagy OBEX fájl átviteli protokollt (FTP-t, GOEP-t és OPP-t igényel)."
iPhone 3
(szerintük nem lehet adatot átvinni a 3-as iP BT adatperével)
Viszont találtam egy 2013-as hírt ami szerint MÁR(!) lehet adatokat átvinni iP5-rõl bárhová és onnan is tud fogadni.
pár 1xü lépés, hogy a dögdrága telefonunkkal adatokat tudju8nk kûldeni BT kereszûtl.
én elhiszem, hogy ez nagy elõlre lépés, de véleményem szerint egy pötyet bonyolúlt a kezelése, szemben a fillére szar telefonok kb. 1 maximum 2 gombnyomásos aktiválásával szemben.
iNovaBlue: igen van és müxik jól. De ugye pont itt a lényeg amit te is elõhoztál: egy külsõ segéd program kell hozzá. Egy 4000Ft-os eldobható telóban meg alapból benne van minden és nem kell pöcsölni vele, hogy menjen.
Továbbá, a fent említett eldobhatósba nem kell még 2dodót azért fizetni, hogy adatokat tudjak direktbe a PC-m és a telóm közt forgalmazni.
1.99dodó az iNova
iPhone 3
(szerintük nem lehet adatot átvinni a 3-as iP BT adatperével)
Viszont találtam egy 2013-as hírt ami szerint MÁR(!) lehet adatokat átvinni iP5-rõl bárhová és onnan is tud fogadni.
pár 1xü lépés, hogy a dögdrága telefonunkkal adatokat tudju8nk kûldeni BT kereszûtl.
én elhiszem, hogy ez nagy elõlre lépés, de véleményem szerint egy pötyet bonyolúlt a kezelése, szemben a fillére szar telefonok kb. 1 maximum 2 gombnyomásos aktiválásával szemben.
iNovaBlue: igen van és müxik jól. De ugye pont itt a lényeg amit te is elõhoztál: egy külsõ segéd program kell hozzá. Egy 4000Ft-os eldobható telóban meg alapból benne van minden és nem kell pöcsölni vele, hogy menjen.
Továbbá, a fent említett eldobhatósba nem kell még 2dodót azért fizetni, hogy adatokat tudjak direktbe a PC-m és a telóm közt forgalmazni.
1.99dodó az iNova
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Már a 3G-mben is volt bluetooth.. iNovablue programmal adatátvitelre is lehetett használni, és szerintem most is van program amivel lehet, szóval erròl ennyit.
LZ forever
Volt?:D
Csak nem a BT-s tudatlansága miatt?:D
Csak nem a BT-s tudatlansága miatt?:D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
almás volt?
Nyájfón 4 be nincs az 5be van de adatátvitelre nem használható
de ha sok adatot szeretnénk átmozgatni egyik telefonról a másikra akkor FTP szerver de routeres összeköttetés nélkül meg van halva itt jön képbe a wifi hotspot
úgy mûködik hogy az
egyiken elinditasz
wifi hotspot+total commander
másikon
rácsatlakozol a hotspotra és ftp servert inditasz
van aki szerint a bluetooth bonyolult de van aki a másik e-mail cimét nem tudja leirni végeredmény az hogy tessék itt van csináld meg mer én nem értek hozzá
de ha sok adatot szeretnénk átmozgatni egyik telefonról a másikra akkor FTP szerver de routeres összeköttetés nélkül meg van halva itt jön képbe a wifi hotspot
úgy mûködik hogy az
egyiken elinditasz
wifi hotspot+total commander
másikon
rácsatlakozol a hotspotra és ftp servert inditasz
van aki szerint a bluetooth bonyolult de van aki a másik e-mail cimét nem tudja leirni végeredmény az hogy tessék itt van csináld meg mer én nem értek hozzá
Ehhez képest egy volt munkatársam kiröhögte a BT-t mondván az õ sznobfonjában csak wifi van, és tök felesleges a BT. Semmire sem jó és lassú... Amikor a másik kolegám trollkodva a szünetben mondta hogy tegnap csinált egy jó zenét és minnyá átküldi neki a telefonjára megörült.. már kezdte nyomkodni amikor szólt a másik, hogy nem látszik a bt-d bekapcsolva.. milyen néven van? :D
+1
Kocsi hangrendszerére felcsatlakozik a telefonom, bukósisakhoz szintén. Napi használatban van és örülök hogy van és egyszerûen használható. Igazából nem sokat tudok róla, teszi a dolgát megbízhatóan.
Kocsi hangrendszerére felcsatlakozik a telefonom, bukósisakhoz szintén. Napi használatban van és örülök hogy van és egyszerûen használható. Igazából nem sokat tudok róla, teszi a dolgát megbízhatóan.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok