Májusi ajánló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyire igazad van, de azért adnék még egy pár nevet a listádhoz.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Tinman
Kik "szólnák"? Nem értem ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kandurex a kétszinû modi egy faszt szopkodó buzerátor

Május elsején este 8-kor indul a Ragnarok online 2 eu 😊 Gondolom open béta már 😊
A Blood Dragon kurva nagy lett, csak ajánlani tudom! Igen, kipróbáltam, és meg is fogom venni (az AMC óta semmit nem bízok a véletlenre). Még a Metrora leszek kíváncsi, az elsõ részt imádtam, de mára alábbhagyott a poszt-apokaliptikus játékok iránti rajongásom. Remélem a legjobbakat! A többi játéknem nagy eresztés szerintem.
Ez a Blood Dragon a Far Cry megalázása... de gáz...
Rex POWERcolt ha kérhetem...

Seth
Hát ha 1:1-ben kerülne portolásra,azt hiszem rosszul lennének egyesek, ezért is lesz egy kis upgrade a grafikában
Tény,hogy handheld nintendo gép még nem produkált ilyen szuper grafikát, de még így is mérföldekkel van lemaradva egy vita mögött

PSN ID.: Beegabor

zola2000
Ez a resi vajon mennyire fogja eloszlatni a 3dsel kapcsolatos félreértéseket, amikoris mondják a "nagygépesek", hogy "ez 3ds játék?!"

A

Atisz
Az aktuális Resident Evil folytatást leszámítva mind felejtõs.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csak szólnák, hogy a Heroes VI Shades of Darkness május 2-án jelenik meg...