Májusi ajánló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyire igazad van, de azért adnék még egy pár nevet a listádhoz.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Kik "szólnák"? Nem értem ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
kandurex a kétszinû modi egy faszt szopkodó buzerátor
Május elsején este 8-kor indul a Ragnarok online 2 eu 😊 Gondolom open béta már 😊
A Blood Dragon kurva nagy lett, csak ajánlani tudom! Igen, kipróbáltam, és meg is fogom venni (az AMC óta semmit nem bízok a véletlenre). Még a Metrora leszek kíváncsi, az elsõ részt imádtam, de mára alábbhagyott a poszt-apokaliptikus játékok iránti rajongásom. Remélem a legjobbakat! A többi játéknem nagy eresztés szerintem.
Ez a Blood Dragon a Far Cry megalázása... de gáz...
Rex POWERcolt ha kérhetem...
Hát ha 1:1-ben kerülne portolásra,azt hiszem rosszul lennének egyesek, ezért is lesz egy kis upgrade a grafikában
Tény,hogy handheld nintendo gép még nem produkált ilyen szuper grafikát, de még így is mérföldekkel van lemaradva egy vita mögött
Tény,hogy handheld nintendo gép még nem produkált ilyen szuper grafikát, de még így is mérföldekkel van lemaradva egy vita mögött
PSN ID.: Beegabor
Ez a resi vajon mennyire fogja eloszlatni a 3dsel kapcsolatos félreértéseket, amikoris mondják a "nagygépesek", hogy "ez 3ds játék?!"
A
Az aktuális Resident Evil folytatást leszámítva mind felejtõs.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak szólnák, hogy a Heroes VI Shades of Darkness május 2-án jelenik meg...