5
  • Sajátvéleményem
    Hát igen...sajnos ez a jövő. De én nem akarom, hogy egy gép mondja meg,hogy mit csináljak. Mert így előbb-utóbb az ember kimarad a rendszerből, mint a leggyengébb láncszem. Ez ellen időben kéne tenni valamit. Ez a világ lesz a diktátorok álma... Már most is ott tartunk, hogy ha a GÉP elromlik, vagy ha nincsen villany megbénul minden, (és ez jó?) Az üzletek szünetelnek, de lehet ki sem tudsz menni belőle, mert az ajtók nem nyílnak. Ha a "vezér" (a jelenlegi politikától elvonatkoztatva) gondol egyet és lekapcsoltatja csak a mobil tornyokat, meg a netet, már minden behal, hírek nem terjed, max. a pletyka, leáll az ország ellátása, akinek van készpénze, az még elvan egy darabig. 3-4 nap. Még egyszer én nem kérek ebből a világból...
  • MrGer
    "mosógép tudja majd, hogy éppen melyik ruhánk tiszta és van a szekrényben, s a naptárat figyelembe véve fog javasolni az adott napra megfelelő viseletet" - nemrég ment tönre az automata, most a keverőtárcsás hajdu állt be ismét, ugyanis nincs pénz újra.... és a nálunk szegényebb országokban??
  • MrGer
    üÜdvözlet a Szép Új Világ-ban! (a la Huxley...)
  • Vol Jin
    Mi értelme van ilyen könyveket írni?
  • Zoliz
    Lehet hülye vagyok, de csak én látom az online diktatúrát? A személyes szabadság hiányát? Bár eddig a személyink volt az ID, mostmár minden más tulajdonságunk is látható lesz a világ másik oldalán is, úgy hogy nem tudjuk, vajon gyilkos nézi -e a profilunkat vagy bankrabló.