J.J. Abrams visszatérhet a harmadik Star Trek-mozifilmre is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy mai szemmel talan kicsit benacskak voltak ezek a muvek es kotelezoen eroltettek a moralizalast meg a nagy erkolcsi mondanivalot? Igen, de emiatt lett nepszeru a Star Trek, nem a masodpercenkent elsutott fezerektol meg a lezuhano urhajok szamatol. Az uj vonal olyan elemekre epit, amik idegenek a vilagtol, tehat ezzel az erovel nyugodtan megcsinalhattak volna az egeszet mas nev alatt.
Engem teljesen boldogga tenne, ha a moziban a latvanykozpontu Abrams-fele filmek mennenek, es kozben inditananak egy a klasszikus ST alapokon nyugvo sorozatot a regi rajongoknak. Mindenki jol jarna.
Engem teljesen boldogga tenne, ha a moziban a latvanykozpontu Abrams-fele filmek mennenek, es kozben inditananak egy a klasszikus ST alapokon nyugvo sorozatot a regi rajongoknak. Mindenki jol jarna.
Nekem az elõzõ rész a kedvenc ST filmem. Elsõ BD lemezem is egyben.
Az teccett benne fõleg, hogy a látványnál törekedtek egyfajta realizmusra, eltünt az a szinte mindegyik ST filmet jellemzõ mûanyag ízû jövõben játszódó NDK társadalmi dráma fíling. Köszönhetõen annak is, hogy ez nem egy CGI film, mert mindent amit lehetett kamerával vettek fel és FILM-re, nem pedig digitálisan rögzítették.
Imádom utálni az új Spockot, fõleg hogy tudom, hogy egy csõbuzi, Kirk egy béna fasz, az új ST univerzum meg jól meglett kavarva. Klingonok? Ki nem xarja le õket?
<#nyes>#nyes>
Az teccett benne fõleg, hogy a látványnál törekedtek egyfajta realizmusra, eltünt az a szinte mindegyik ST filmet jellemzõ mûanyag ízû jövõben játszódó NDK társadalmi dráma fíling. Köszönhetõen annak is, hogy ez nem egy CGI film, mert mindent amit lehetett kamerával vettek fel és FILM-re, nem pedig digitálisan rögzítették.
Imádom utálni az új Spockot, fõleg hogy tudom, hogy egy csõbuzi, Kirk egy béna fasz, az új ST univerzum meg jól meglett kavarva. Klingonok? Ki nem xarja le õket?
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ez mind igaz amit leírsz. azzal a részével is egyet értek, hogy a stúdiónak profitot kell termelni. a problémám azzal van, hogy ezt nem azzal oldják meg, hogy új ötleteket keresnek, új irányokba nyitnak, hanem már egy közel 40 éves, részleteiben kiforrott univerzumot kidobnak a kukába és kihozzák ezt, csak a profit miatt. Az nem számít, hogy ezzel tönkre vágják a nevét a fiatalabb generációnál illetve az idõsebbek szemében még mélyebbre ássák magukat. Szerintem vannak dolgok, amiket nem szabad rebootolni, vagy újra leforgatni. Ugyanezt gondolom a bejelentett star wars filmekrõl is. Vannak történetek, amelyeket békén kéne hagyni, illetve ha már nagyon folytatni akarják akkor nem így kéne tenni. De tudom, ezek mind nem számítanak, csak a profit..
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ebben nagyreszt igazad van, de azert valljuk be, hogy a klasszikus Star Trek vegleg elbukott a penztaraknal a Nemesissel. A rajongok nem tudtak eltartani a mozifilmeket, sot utobbi nyolc evben uj sorozat sem volt (igaz a pletykak minden evben szarnyra kapnak egy uj elokeszuleteirol).
Ez nem menti fel Abramst teljesen, ellenben a studio oldalarol teljesen ertheto.
Ez nem menti fel Abramst teljesen, ellenben a studio oldalarol teljesen ertheto.
már az elsõt sem lett volna szabad engedni, hogy olyan formában leforgassa ahogy megette. de engedték. Majd ezek után megkapta a második részt. egyelõre csak trailer alapján, ez még az elsõ résznél is inkább egy másodpercenként robbantgatunk-CGI orgia lesz, überelve az elsõ részt és mellõzve mindent, ami miatt valaha az emberek megszerették a ST-et. majd ezek után még elkészíthet egy harmadik részt is..?
Sajnálatosnak tartom, hogy manapság már alig készül olyan "scifi" amely tartalmasabb, gondolkodtatóbb és tartalmaz igazi mondanivalót, nem csak ackió és sok CGI..
Sajnálatosnak tartom, hogy manapság már alig készül olyan "scifi" amely tartalmasabb, gondolkodtatóbb és tartalmaz igazi mondanivalót, nem csak ackió és sok CGI..
Nem a lényeg, hanem a fontos!