485
Banished - városépítő stratégiai játék
  • sirdond
    aki a Shining Rock oldalán keresztül vette meg a játékot, mennyi idő után kapott email-t?
  • Eisenberg
    Bug: Lehet, hogy az Alt+tab miatt van, lehet nem, de egy idő után a játék furcsán kezdi érzékelni a gombokat amikre kattintok. Értsd: Ott egy ablak, be akarom zárni az x-el, erre nem reagál. Kicsit följebb viszem a kurzort, úgy már engedi, és ki is írja a dolgokat. Namármost emiatt nem tudok több embert állítani egy munkára. Marha jó a második játékom b*ssza el.
  • QuippeR
    mindjárt nekiállok játszani, megpróbálom broadcastolni is, hátha érdekel valakit:
    http://www.twitch.tv/darealq
  • sirdond
    na mit szóltok hozzá, milyen lett? én majd csak este tudom kipróbálni
  • Árnyvadász
    Azt hiszem én is ezt fogom választani. Ez a legjobb. Meg így a srácnak is több pénz jut. Ötletesen van megoldva a pénzfizetés, mert lehet neki többet is utalni, mint 20 dollár.

• szabi07
    Várom az első élménybeszámolókat!
  • QuippeR
    én is most vettem meg.
  • precise
    Hivataloshoz jár Steam Key, szóval ott is meglehet venni és aktivalni később steamen. Én most vettem meg
  • Ironman2
    Mivel lehet kicsomagolni ezt a .pkg file-t?
  • Árnyvadász
    Szerintem semmi. Közben a hivatalos oldalon is meg lehet már venni.A türelmetleneknek jó csak. Előbb játszhatnak vele.
  • Ironman2
    Mi lesz a különbség a 2 változat közt? Azt tudom a GOG-on nincs DRM
  • Árnyvadász
    Ha nem akarsz Steam esti megjelenésre várni:
    GoG - Banished
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

3DMGAME-Banished.Cracked-3DM

torrent:
    http://bt.3dmgame.com/show.php?hash=ae6342ea9ffc1cfded0e8138a7bbd9fe711f549d

vagy:
    http://pan.baidu.com/s/1bnCbKeF

vagy:
    http://yunpan.cn/QpiMhXPWRqacZ

• sirdond
    köszi
  • twi452
    Nem hiszem, hogy "újoncok" is betévednek ide de azért itt van TotalBiscuit bemutatója is :)
  • Árnyvadász
    Holnap este fél kilenc magasságában. Hacsak nem jön valami közbe.
  • sirdond
    azt lehet tudni,hogy holnap pontosan mikortól lesz elérhető a játék?
  • Árnyvadász
    Már csak egyetlen nap. Eléggé uborkaszezon van most (legalábbis nekem) és már kissé ki vagyok éhezve valami jobbfajta játékra. Ez annak tűnik. Elég sok YT videót megnéztem és csak szimplán nézni is jó volt, ahogy kifejlődik a semmi közepén a kis falu.

Elég nyugis játéknak néz ki. Olyan kipróbálós, tesztelős fajta, minden a játékosra van bízva, teljes a szabad kéz és így valószínű eléggé megnő az újrajátszási ráta is. Persze eléggé valószínű, hogy az első faluval, később akár várossal is hetekig el lehet lenni, ha életben maradnak a lakosok.

Mivel nem láttam semmilyen időkorlátot, vagy egyéb megkötést sem. Csak a gép bírja el, a terület igen nagy és a rajta elhelyezkedő nyersanyagokból sincsen hiány. Fa bőven van, folyók is, kő és vas ami úgy néz ki véges, de gondolom azért annyi akad, amennyiből egy 50-100 éves korszakot le lehet játszani.

Szorítok, hogy sikeres legyen. Megérdemelné a fiatalember, ha ennyit dolgozott rajta. (3 évbe telt az elkészítése.)
  • twi452
    Már csak 5 nap az meg már semmi :P :)
  • Faterx
    ...és még tovább várunk...
  • LeWyTy
    Hát azért maradjunk annyiban hogy a simcuty-t és a multiját már pofátlan módon elbaszták.. annyira egyszerűsíteni (kinézetileg) akartak mindent hogy szar lett az egész... mondom én aki az összes rész imádtam.
    A kiadott DLC-k meg csak rontottak az egészen... aki egy szép és jól működő várost akar annak minek szuperhősök meg fantázia épületek a jövőből?
    De most ne flémeljünk ezen! Csak mondtam ha már feljött a téma.
  • Tuvok #63
    A TT-ben is volt multi, és sosem a cégértékünkről szólt, hanem hogy együtt töltsük el az időt egy jó játékkal. Nem kommentálással meg screenshotokkal kellett bizonygatnunk, hogy milyen fasza állomást építettünk, hanem odatekertünk és megnéztük. A Banished-ből sem azért hiányolom, hogy megmutassuk kinek marad több bora meg kenyere tavaszra, hanem hogy elszórakozzunk a játékkal, együtt. Ha valami versengés is kialakulhat, az már csak extra.
  • sirdond
    én valahogy nem tudom elképzelni,hogy a multinak lenne értelme egy city builder játékban. amúgy nem hinném,hogy hagyományos értelemben vett kampány lesz a játékban (még olyan sem,mint az Anno sorozatban), inkább olyasmi lesz, mint a Transport Tycoon.
  • Tuvok #61
    Bármi, ami a hasonló stratégiákra jellemző, mint Settlers, Anno és hasonlók. Pontszerű, építési, felfedezési, gazdasági célok, vagy akár végtelen játék, számtalan lehetőség van. A single kampányt pár hét alatt meg lehet unni, onnantól a multi tartja fenn az érdeklődést. Egy-egy jó multis este barátokkal új élményt ad, nem úgy mint újra és újra elkezdeni a már unásig ismert kampányt.
  • grebber
    Hála a magasságosnak!
  • sirdond
    minek bele multiplayer? mi alapján versenyeznél benne?
  • Tuvok #58
    Jó hát az már a másik véglet, folyamatos netkapcsolattal. :)

Én azért örültem volna neki, szerintem ezt fogják felhozni a játék legnagyobb negatívumaként.
  • twi452
    Nem is kell bele :) Nem kell ezt is elkefélni mint a simcity-t :D
  • Tuvok #56
    Does the game have multiplayer? Will it ever have multiplayer?

Banished does not have multiplayer. The code for Banished wasn’t built with multiplayer in mind, so it’s very unlikely that it will be added in the future.

• twi452
    A megjelenésig egy kis Let's play sorozat ismerkedni a játékkal :)

• nyirog
    ha majd könnyen lehet, komolyabb programozói tudás nélkül, szívesen segítek benne, vagy akár megcsinálom én is, nem hinném h olyan hú de osk szöveg lenne benne amit nem lehet egy hétv vagy hétvége alatt megcsinálni
  • Zero 7th
    Inkább Settlers...
  • LeWyTy
    Amúgy csak nekem jutnak erről eszembe a "Cesar" és "Pharao" játékok?
  • grebber
    Mods and Languages jól hangzik remélem valaki magyarítja is majd!
  • Faterx
    Új hír a Devlogon!
  • nyirog
    ja igen, ha már szájhagyomány útján: akkor had hívjam fel a figyelmeteket a stronghold crusader 2-re :) ha viedók alapján nincs is benne sok új egység és épület, akkor is egy méltón ráncfelvarrt változata az első résznek.
  • nyirog
    hát figyelj, tekintve h szűkebb rétegnek szól (ahogy bzonyos értelemben a simcity is), vedd figyelembe h a fórumokon kívül nem sok helyen tud hallatni magáról a játék - ezt most úgy gondolom h nincs hozzá nagy reklámkapány, de szerintem még kicsi se, ami totál érthető hisz se kiadó, se úgy külön pénz nincsen rá szerintem, az már megint más kérdés h kell e, minecraftnak is bejött meg még pár ilyen kisebb játéknak a szájhagyomány útján való reklámozás. Én személy szerint nem féltem az illetőt, biztos h jól fog keresni rajta, meg is érdemli, csak inkább arra figyeljen majd, hogy fenntartsa az érdeklődést, patchek, kis bővítések, stb. Tény h nem fog GTA szintű eladásokat produkálni, de nem is hiszem h ez lenne a célja vele, én bízom benne h majd ezen játékának a sikerén felbuzdulva ad majd ki kiegészítőket, vagy esetleg egy második részt, rengeteg ötletet elbír és láthatóan van hozzá tehetsége.
    Amúgy nem sértődtem meg, csak leírtam én is a véleményem :) Ha most még nem is de szerintem később majd egy GOLD edition-t már láthatunk dobozos formában. Amúgy én is szeretem ha fizikálisan is meg vannak a játékaim.
  • Faterx
    Különben az érdektelenség miatt akadtam ki és elnézést ha valakit megbántottam volna...
  • Faterx
    Egyrészt rosszul írtam; forgalmazóra gondoltam.
    Másrészt a devlogjában szó volt róla hogy az országoktól-forgalmazóktól függ majd hogy adják ki és lehet lokalizálni.
    (a többit alant)
  • Faterx
    Nekem 5db dobozos steamem van (ha ellopják az accot könnyebb visszaszerezni szerintem)