9
  • Laza
    Sorold már azokat a címeket plz ...

Egyébként mint normális önálló játék igenis hiánypótló. És már eleve rosszul hangzik a 'nagyon sok pályányi játék után, aminek 80% min arany' .... csináld meg mindet aranyra, aztán mond, hogy nincs kihívás a játékban.

A játék egyértelműen a poénra és az ügyességi játékra megy, nem a valós fizikára. Így a síléces rész is csak egy nagy vicc ... aki nem tudja így kezelni azzal baj van.

Egyébként meg alapból 120+ pálya van benne + van hozzá egy brutális pályaszerkesztő, amivel pályák százait csinálták már most is meg, ezzel pedig végtelenítették a kihívást és a játékot. A 4 fős multiplayer is sokat dob a hangulaton.

Lehet, hogy 1001 hasonló flash van, mégis mint 'normális' kerek játék eddig hiánycikk volt ... főleg PC-n.

Ha nem tetszik nem kell vele játszani ... lehet flashelni ... jah, és gondolom nem vetted meg (a tipikus warezes fikázó hangvételből), így reklamálni is a 'sóhivatalban' tessék :)
  • Lack
    Azt majd én tudom, hogy hánnyal játszottam. Ellenben te egyet sem neveztél meg közülük.
  • Szefmester
    Akkor te sem játszottál ott egyel sem.. némelyik fizikai rendszere nagyságrendekkel fejlettebb és valószerűbb mint ennek a grafikailag remek de minden téren borzalmas vacaknak. Nem tudom.. lehet csak nekem tűnt fel a síléces pályán hogy a levegőben síelek? Vagy hogy a motoros tartása és a síléc viselkedése tökéletes olyan mintha motorozna egy síléc forma motoron?
    Mindezt nagyon sok pályányi játék után mondom amiknek a 80%-a minimum arany fokozatra lett teljesítve.

Van benne kihívás, de ha a grafikát lecsupaszítjuk akkor azt találjuk hogy egy flash játék gyűjtőhelyen kb 3-4 csillagot kapna az ötből.
  • Lack
    Na nemigen. Azok a flashek elég gyenge eresztések ám, nem ütik meg azt a szintet amit ez a játék se grafikailag, sem sehogyse...
  • Szefmester
    Nem olvastam el a cikket csak az első sorokat.. ez hiánypótló? Akármelyik random flashjáték gyűjtő oldalon jobb játékokat lehet találni ennél...
  • BigBlue
    Pontosabban még nem olvastam el.
  • BigBlue
    Bevallom nem olvastam el a cikket, de a pc verzióban is van olyan h készített pályákat le lehet szedni?
  • dregnarr1 #2
    Azt írják helyeken, hogy a "complete T:Evo game", szóval szerintem minden eddigi dolog belekerül, illetve a Trials HD összes tartalma is.
  • Lunki88
    A konzolos változathoz már két dlc pályacsomag is megjelent. Ez bekerült a pc-s verzióba?