9
  • Zombee
    #9
    A stáblista utáni jelenetek sosem a saját filmjük folytatására utaltak.
  • Zombee
    #8
    Tekintettel arra, hogy jön az Avengers 2, nehéz elképzelni, hogy nem lesz több páncélja Starknak.
  • Griphons
    #7
    Ez a vasembör 3 egy vicc. Akkora bullshitek/failek vannak benne mint egyenként az ikertornyok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak néhány pölö:
    Gáz berobbantása a mikró felrobbantásával, amikor már körülöttük majd minden lángol? MIVAN?!
    A szuperpáncélok úgy olvadtak meg a tüzescsávók érintésétől, mint a vaj a napon. Okés. mondjuk h 3000fok, de akkor könyörgöm, a környező pár méteren minden éghető úgy lángolt volna, mint a lávafolyam közepén.


    És a legdurvább, amitől a gyomrom fordult fel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Mandarinból egy elcseszett Osama bin Ladent kreáltak. Ez a képregény kigúnyolása, és az aktuális amerikai politikai ideák durva propagandája. Gusztustalan, agymosó szemét ez a film. Pedig én szeretem a látványos hollywoodi filmeket, de ettől most totál kiakadtam. Mi a f***ért kell mindenbe belenyomni a politikát?
  • Darth Sith
    #6
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egy dolog, hogy a végén felrobbantotta a páncélokat, de sztem van neki még pár tartalékban pl. az avengersben mutatott NY-i toronyházában, meg itt ott elszórva, meg nem hiszem, hogy túl nagy gond lenne neki építeni egy újat :)

  • kalapos01
    #5
    Befejeződött. Persze. LOL?
  • SlayR
    #4
    Mivel lényegében maga az Iron Man sztori befejeződött így nem nagyon lett volna hova előremutatni...
  • wraithLord
    #3
    Még szerencse, hogy leszedték, mert már azon gondolkodtam, hogy megnézem.
  • Darth Sith
    #2
    Tegnap megnéztem a filmet, eredeti hanggal a MOM-ban.

    SPOILER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    A film összeségében nem volt rossz, de jelentősen eltért a képregényektől. Főleg a trailer-ben beharangozott mandarin.. a 3000°C -ra hevülő génmutált emberek után, valamint úgy összeségében egy olyan univerzumban ahol létezik Thor, Hulk meg űrlény invázió, miért nem fért bele egy az eredeti mandarinhoz hasonló karakter. Abban meghagyták hogy a filmbeli igazi mandarin is egy géniusz tudós volt, akinek ember feletti ereje volt, csak nem a gyűrűk miatt amit a barlangokban talált hanem a tudásának köszönhetően módosította a saját dns-ét. szval részben fedte az eredeti karaktert, részben meg teljesen más volt.
    Az én véleményem az, hogy azoknak akik nem ismerik az eredeti karaktert, végülis ez sem lett egy rossz megoldás, ötletes volt olyan szempontból, hogy ilyen hülyén már már komikusan oldották meg szval az ironman filmek humorába szerintem ez belefért. Mindazonáltal sajnálom, hogy nem az eredetinek megfelelő vagy nagyrészt hasonló lett mandarin, mivel abszolút passzolt volna az univerzumba. Pláne, hogy jövőre jön a Guardians of the Galaxy. Így amellett egy űrtechnológiával rendelkező elborult tudós simán belefért volna

    btw sztem azon nem kell fennakadni, hogy a tüzes fazonok megolvasztották a vasat meg hasonlók, egy olyan képregény univerzumban ahol létrejöhetett hulk és távoli istenségekkel harcolnak stb..
    ami engem jobban zavart, hogy korábban 1 páncéllal végig küzdött egy filmet, úgyh alig karcolódott meg a végére, most meg úgy hullottak a páncéljai a végén mintha kartonból lennének, ami szerintem tényleg idióta és szar megoldás volt. ha következetesek akartak volna lenni a korábbi részekhez, akkor kb a páncélok jarvis vezérlésével pillanatok alatt darabokra kellett volna szedniük az egész helyet, hiszen mindegyik elképesztően erős és rommá van fegyverezve. Az avengersben egy átlagos páncélban majdnem elpicsázta thort, majd utána ugyanazzal a félig szétvert páncéllal visszaverte az invédöröket NY-ban. Ezek után ezt aláírom, hogy elég tré lett, hogy csak úgy darabokra kapták ezeket a pácélokat...

    Csak példák:
    -Asguardian Destroyer (mark 4x) ami Thor és társai ellen lett kitalálva, nehogy már ne bírja ki néhány tüzes génkezelt hülyegyerek támadását és ne verje vissza
    -Brute armor(mark 36/38) ami szintén thor és hulk-hoz hasonló fizikai erővel rendelkező ellenfelek ellen van
    -Heart breaker (mark 17)
    -Deep Space (mark 39) űrbéli harcra (ez a személyes kedvencem)
    -Disaster Rescue (mark 35)
    -Hyper velocity (mark 40) amely nagyon gyors mozgást és harcot tesz lehetővé
    stb...

    Összesítve, a film szerintem jó lett, hozta a korábbi ironman/avengers filmek hangulatát. A színészek rendben voltak, a látvány és zene szintén tetszett, a forgatókönyvbe sok helyen bele lehetne kötni pl azokba amit fent felsoroltam, de felesleges. Egy kellemes kikapcsolódás volt, de lehetett volna sokkal jobb is. Szerintem túlzottan mainstream, populáris film lett és egyre kevésbé akar hű maradni (már amennyire a korábbiak azok voltak) a képregényekhez. Igazából az bánt, hogy sokkal jobbat is kilehetett volna hozni belőle. nálam olyan 6.5/10 lett.


    nálam kicsit csalódás volt a stáblista utáni szokásos kis jelenet. Vicces volt, röhögtem egy jót, de kivételesen nem egy előremutatás volt egy következő filmre, részre, karakterre ahogy pl. az iroman2 végén megtalálják thor kalapácsát.
  • cstommy
    #1
    A videó el lett távolitva... :(

    This video has been removed due to a breach of the Terms of Use.