vizelet serkentõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
de nevetek :DDDDDDDDDDDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"na de fiam, dinnyére sört ?" <#hehe>#hehe>
\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ezen felül a víz az éshéget is kismértékben elnyomja, akár fogyókúra része is lehet a több folyadék fogyasztása, víz vagy gyümölcslevek formájában, utóbbiakban vitaminokkal és ásványi anyagokkal pótoljuk a kiürülõ elemeket is :)
The Matrix has you...
BTW: kávé, kávé, kávé, koffeintapasz a veséd mellé :D
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

A heavy cost. I pay it gladly.
Gordon Blue: sok-sok-sok folyadék, ettõl beindul a vesemûködés és hugyoznod kell.
Ha viszont olyan problémád van, hogy mondjuk nincs vizeleted hiába iszol, nehezen jön vagy csíp, fáj mikor vizelsz vagy bármi ilyesmi, akkor tényleg fordulj orvoshoz, mert ez nem egyszerû fiziológia hanem már orvostudományi kérdés...
The Matrix has you...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
szia, Gordon vagyok.