vizelet serkentõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem ajánlanám. <#wow1>
Nem tudom hogy hány éves, de lehet h ez már a korral jár, ahol nem kéne ott folyik, ahol kéne ott meg nemfolyik, ennyi. Nem lesz fiatalabb az ember.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

matyi0323
:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDd_SDA?AS_D
de nevetek :DDDDDDDDDDDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

schrankszekrény
már írtam, hogy vicceket ne idézzetek <#nezze>
"na de fiam, dinnyére sört ?" <#hehe>

\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"

fifi
görögdinnye+sör

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Más a vízháztartásod, több vizet tartott meg a szervezeted és még pár más oka lehet amiért Neked nem kellett 10 percen belül vizelned. Ha nagyobb mennyiségû folyadékot iszol meg akkor még szarnod is kell általában, egyik legjobb enyhe hashajtó, nem fosol tõle, de beindul a bélmûködés.

Ezen felül a víz az éshéget is kismértékben elnyomja, akár fogyókúra része is lehet a több folyadék fogyasztása, víz vagy gyümölcslevek formájában, utóbbiakban vitaminokkal és ásványi anyagokkal pótoljuk a kiürülõ elemeket is :)

The Matrix has you...

ZilogR
ez érdekes, explain it

BTW: kávé, kávé, kávé, koffeintapasz a veséd mellé :D

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

schrankszekrény
unalmasak ezek a zsidó-viccek .... <#hehe>

Fresh Duke
Egyszer megittam 2 liter vizet, ~4 perc leforgása alatt, olyan 1 óra múlva éreztem, hogy távozna a szervezetembõl.

A heavy cost. I pay it gladly.

Ehhez nem kell diploma, hogy valaki tudja mitõl fog hugyozni, neki gondolom nem volt olyan aki ezt elmondja, hát mi segítünk.

Gordon Blue: sok-sok-sok folyadék, ettõl beindul a vesemûködés és hugyoznod kell.

Ha viszont olyan problémád van, hogy mondjuk nincs vizeleted hiába iszol, nehezen jön vagy csíp, fáj mikor vizelsz vagy bármi ilyesmi, akkor tényleg fordulj orvoshoz, mert ez nem egyszerû fiziológia hanem már orvostudományi kérdés...

The Matrix has you...

Mózes! A kõböl is vizet fakaszt!

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Broafka
bemész a patikába és kérsz egy vízhajtót... csak nehogy kiszáradj

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Soproni Ászok!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Coffein, L-karnitinnek van vízhajtó hatása. De ha nagyobb mennyiségû c-vitamint veszel be az is kijön 2 órán belül.

schrankszekrény
mivel, hogy a hugyhólyag gömb alakú minél jobban tágul anál nagyobb lesz a sugara, a te szinteden a cs íráskor is több adat fér a külsõ vonalakra mert nagyobb a kerületük ...

Prince of Máté
egészen pontosan exponenciálisan nõ a vizeletmennyiség <#eljen>

gergely1991
Amúgy az igaz hogy minél tovább tartja vissza vizelését annál több keletkezik.:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

schrankszekrény
amúgy szerintem ki akar b*szni valakivel a kérdezõ, pl. a buszsofõr apjának bead valamit és a két végállomás közt megáll a belvárosban megjelölni a territóriumát <#taps>

schrankszekrény
nem akarok dicsekedni de nekem a vizelet kibocsájtási rekordom 1,4L; szeged tatabánya megállás nélkül, nagyon kellett pisálni, de a határaim leküzdése, és a garázsablakban álló hitelesített 720ml-es befõttesüveg kétszeri teletöltése engem igazolt <#nezze><#hehe>

JethroHUN
Esetleg menj be egy gyógyszertárba, vagy fordulj urológushoz... Ne az sg.hu-s gyökerektõl várj bármi épeszû megoldást...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince of Máté
fél liter víz, 10 percen belül behugyozol

The Protector
jah,vagy vese homok.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gergely1991
Fagyállót ittál?:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sippie
gondolom követ akar kihajtani
És ez miért lenne jó? :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LoSA
Ezért topic-t nyitni, de most komolyan?! <#hehe>

sör sör sör .. addig ne hagyd abba az ivasat míg nem kell menned vizelni..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

RAZOR27
a monster rajtam mindig átpörgött fél órán belül :D de amúgy sör+dinnye

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Klemice
igyál meg egy liter tejet, rá egy fél liter paradicsomlé, meg egy-két pohár kóla, és pisilni fogsz a fenekedbõl

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tigeroo
csalántea
Victor1103
1 kiló görögdinnye

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sör

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tud valaki olyan szerrõl, vagy gyógyszerrõl, netalán italról, amit ha valaki megiszik kb fél óra múlva rájön a pisilés?

szia, Gordon vagyok.