33
tapasztalatok, konkrétumok, stb
-
kjhun #33 Ezt nem ajánlanám. -
COOLancs #32 Nem tudom hogy hány éves, de lehet h ez már a korral jár, ahol nem kéne ott folyik, ahol kéne ott meg nemfolyik, ennyi. Nem lesz fiatalabb az ember. -
#31 :D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDd_SDA?AS_D
de nevetek :DDDDDDDDDDDDD -
#30 már írtam, hogy vicceket ne idézzetek
"na de fiam, dinnyére sört ?" -
#29 görögdinnye+sör -
pett3rson #28 Más a vízháztartásod, több vizet tartott meg a szervezeted és még pár más oka lehet amiért Neked nem kellett 10 percen belül vizelned. Ha nagyobb mennyiségű folyadékot iszol meg akkor még szarnod is kell általában, egyik legjobb enyhe hashajtó, nem fosol tőle, de beindul a bélműködés.
Ezen felül a víz az éshéget is kismértékben elnyomja, akár fogyókúra része is lehet a több folyadék fogyasztása, víz vagy gyümölcslevek formájában, utóbbiakban vitaminokkal és ásványi anyagokkal pótoljuk a kiürülő elemeket is :) -
#27 ez érdekes, explain it
BTW: kávé, kávé, kávé, koffeintapasz a veséd mellé :D -
#26 unalmasak ezek a zsidó-viccek ....
-
#25 Egyszer megittam 2 liter vizet, ~4 perc leforgása alatt, olyan 1 óra múlva éreztem, hogy távozna a szervezetemből. -
pett3rson #24 Ehhez nem kell diploma, hogy valaki tudja mitől fog hugyozni, neki gondolom nem volt olyan aki ezt elmondja, hát mi segítünk.
Gordon Blue: sok-sok-sok folyadék, ettől beindul a veseműködés és hugyoznod kell.
Ha viszont olyan problémád van, hogy mondjuk nincs vizeleted hiába iszol, nehezen jön vagy csíp, fáj mikor vizelsz vagy bármi ilyesmi, akkor tényleg fordulj orvoshoz, mert ez nem egyszerű fiziológia hanem már orvostudományi kérdés... -
COOLancs #23 Mózes! A kőböl is vizet fakaszt! -
#22 bemész a patikába és kérsz egy vízhajtót... csak nehogy kiszáradj -
Ironman2 #21 Soproni Ászok! -
lovaszi #20 Coffein, L-karnitinnek van vízhajtó hatása. De ha nagyobb mennyiségű c-vitamint veszel be az is kijön 2 órán belül. -
#19 mivel, hogy a hugyhólyag gömb alakú minél jobban tágul anál nagyobb lesz a sugara, a te szinteden a cs íráskor is több adat fér a külső vonalakra mert nagyobb a kerületük ... -
#18 egészen pontosan exponenciálisan nő a vizeletmennyiség -
#17 Amúgy az igaz hogy minél tovább tartja vissza vizelését annál több keletkezik.:D -
#16 amúgy szerintem ki akar b*szni valakivel a kérdező, pl. a buszsofőr apjának bead valamit és a két végállomás közt megáll a belvárosban megjelölni a territóriumát -
#15 nem akarok dicsekedni de nekem a vizelet kibocsájtási rekordom 1,4L; szeged tatabánya megállás nélkül, nagyon kellett pisálni, de a határaim leküzdése, és a garázsablakban álló hitelesített 720ml-es befőttesüveg kétszeri teletöltése engem igazolt -
#14 Esetleg menj be egy gyógyszertárba, vagy fordulj urológushoz... Ne az sg.hu-s gyökerektől várj bármi épeszű megoldást... -
#13 fél liter víz, 10 percen belül behugyozol -
#12 jah,vagy vese homok. -
#11 Fagyállót ittál?:) -
#10 gondolom követ akar kihajtani -
EnxTheOne #9 És ez miért lenne jó? :D -
#8 Ezért topic-t nyitni, de most komolyan?! -
ktomi22 #7 sör sör sör .. addig ne hagyd abba az ivasat míg nem kell menned vizelni.. -
#6 a monster rajtam mindig átpörgött fél órán belül :D de amúgy sör+dinnye -
#5 igyál meg egy liter tejet, rá egy fél liter paradicsomlé, meg egy-két pohár kóla, és pisilni fogsz a fenekedből -
#4 csalántea -
#3 1 kiló görögdinnye -
Micsu #2 sör -
Gordon Blue #1 Tud valaki olyan szerről, vagy gyógyszerről, netalán italról, amit ha valaki megiszik kb fél óra múlva rájön a pisilés?