7
-
daninet #7 Az a baj a tabletekkel, hogy ha beledugdossák az emberek az 500mA-es mobiltöltőt (pl mert csak a telefoné van elő és bele lehet azt is dugni), a használat közbeni áramfelvétel több mint amennyit rá tud tölteni a töltő, és ez nem tesz jót az akkunak hosszú távon. Tablethez legalább 1A kell. -
#6 Hagyományos saját töltőcsatlakozós konnektorossal meg még ilyen se kell. Ahol USB töltő van, ott konnektor is, fordítva nem biztos. Ez sehogyan sem egységes. -
#5 De ez már félmegoldás, mert ha a kábel is együtt "utazik" a géppel, akkor mindenhol töltheted ahol van usb csatlakozású töltő. Pl.: ez, vagy ez. -
#4 Igaz nem telefon, de a wifis, nem 3G-s Samsung Galaxy Tab2 7.0 nem tölt USB2-ről.
Áttérhetnének már valóban az USB-s töltésre, mert igaz, hogy én már baszhatom, de a Tab2 kábelének hiába USB a vége, ha az eszközhöz a saját csatlakozóján kapcsolódik, vehetem akkor többszörös áron az amúgy közönséges USB kábelt. -
joghurt3 #3 Nem az USB 3.0-ról van szó; azért elég durva lenne egy telefon, aminek az USB 3.0 teljesítményére van szüksége. A vita (mint azt a cikk is leírja) a vezetéknélküli töltési technológiák közötti háborúban keresendő. Két kb. egyforma tábor, még el nem dőlt eredménnyel. -
fereggecimodik #2 paraszt csíra itt az összes náci moderátor -
#1 USB az új "szabvány" ami erről nem tölt, az kihalásgyanús! Lehet ez ellen gyártani, de az széllel szembe hugyozás szerintem. Ha a 3 legnagyobb nem szopat a töltővel, akkor az lesz a szabvány.