Csak 18 éven felülieknek: Előzetest kapott a Motel rendezőjének új horror tévésorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak."
Ezt nem tudtam.
Amúgy nem feltétlen Eli Roth bûne a klisé szerû idegesítõ fiatal szemétláda fõszereplõk, mivel az összes vacak Horror film tele van velük és néha a jobbak között is elõfordúl egy-két olyan karakter.
Viszont nagyon mellélõnek velük, mert a nézõt nem fog aggódni a sorsukért, hanem a gyílkos(ok)nak szúrkól, hogy ugyan nyírja már ki õket.
A Kabinlázban is egyetlen, fõszereplõ van, aki úgy ahogy tûrhetõ és nem olyan, hogy ha nem magától rohad szét, akkor én szeretném kupán vágni.
Ezt nem tudtam.
Amúgy nem feltétlen Eli Roth bûne a klisé szerû idegesítõ fiatal szemétláda fõszereplõk, mivel az összes vacak Horror film tele van velük és néha a jobbak között is elõfordúl egy-két olyan karakter.
Viszont nagyon mellélõnek velük, mert a nézõt nem fog aggódni a sorsukért, hanem a gyílkos(ok)nak szúrkól, hogy ugyan nyírja már ki õket.
A Kabinlázban is egyetlen, fõszereplõ van, aki úgy ahogy tûrhetõ és nem olyan, hogy ha nem magától rohad szét, akkor én szeretném kupán vágni.
Milyen tévésorozat az, ami nem a tévében megy, hanem a weben, ennek ellenére nem websorozat? A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak. A Kabinláz bõven vállalható és szórakoztató film, ellenben a Motellal, ami meg tényleg nem az, csak hatásvadász Fûrész koppintás.
Mi a baj Eli Roth-tal:
- bunkó, utánivaló, antipatikus hõsök, az ember alíg gyõzi kivárni, hogy végre megöljék õket
- idióta és gyalázkodó történet
- horror nulla
- kizárólag brutalitásra és undór keltésre épít
Hostel I
Hostel II
Hostel III
Cabin Fever
- bunkó, utánivaló, antipatikus hõsök, az ember alíg gyõzi kivárni, hogy végre megöljék õket
- idióta és gyalázkodó történet
- horror nulla
- kizárólag brutalitásra és undór keltésre épít
Hostel I
Hostel II
Hostel III
Cabin Fever
Akkor ne nézz béna horrorfilmeket. Nézz jókat. Vagy ne nézz semmilyet. Ennyire ne legyél már fogyasztó.
Egész jól néz ki a dolog