Csak 18 éven felülieknek: Előzetest kapott a Motel rendezőjének új horror tévésorozata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Nekem ezzel nincs bajom, egy horrorfilmben darabolják csak fel szépen a szereplõket... 😊

"A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak."

Ezt nem tudtam.

Amúgy nem feltétlen Eli Roth bûne a klisé szerû idegesítõ fiatal szemétláda fõszereplõk, mivel az összes vacak Horror film tele van velük és néha a jobbak között is elõfordúl egy-két olyan karakter.

Viszont nagyon mellélõnek velük, mert a nézõt nem fog aggódni a sorsukért, hanem a gyílkos(ok)nak szúrkól, hogy ugyan nyírja már ki õket.

A Kabinlázban is egyetlen, fõszereplõ van, aki úgy ahogy tûrhetõ és nem olyan, hogy ha nem magától rohad szét, akkor én szeretném kupán vágni.

Zombee
Milyen tévésorozat az, ami nem a tévében megy, hanem a weben, ennek ellenére nem websorozat? A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak. A Kabinláz bõven vállalható és szórakoztató film, ellenben a Motellal, ami meg tényleg nem az, csak hatásvadász Fûrész koppintás.

Mi a baj Eli Roth-tal:
- bunkó, utánivaló, antipatikus hõsök, az ember alíg gyõzi kivárni, hogy végre megöljék õket
- idióta és gyalázkodó történet
- horror nulla
- kizárólag brutalitásra és undór keltésre épít

Hostel I
Hostel II
Hostel III
Cabin Fever

Akkor ne nézz béna horrorfilmeket. Nézz jókat. Vagy ne nézz semmilyet. Ennyire ne legyél már fogyasztó.
bakvarnyu
Egész fosnak, elég volt már ezekbõl a béna horrorfilmekbõl.

Egész jól néz ki a dolog