Mûködik a laborban alkotott vese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze nem zártam ki, hogy pont valami ilyesmit értettél rajta te is... :)
(tudom, hogy nem egy személy, képletes volt, Isten is egy személy? ebbe ne menjünk bele) #5 igen, kicsit erre akartam amúgy utalni. Hogy ez kicsit amolyan frankensteines dolog. Persze erõs túlzással, de ha már majdnem minden szervet fogunk tudni csinálni, akkor gyakorlatilag bemegyünk egy boltba és kérünk egy "teljes generált". mondjuk kicserélnek mindent, aztán már tényleg egy lépés a klónozás és az örök élet.
A mûszívvel meg nagyságrendileg lecsökken a normális élettartam, és az életminõség is. De ezzel a megoldással elképzelhetõ, hogy marad szinte ugyanaz az életminõség (vagy talán jobb is... pl a vadászpilótáknál keresik a mûtött szemû embereket, mert jobban látnak velük, mint a természetes szemû emberek)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Semmi különös nincs ebben, a technológiai fejlõdés logikus útján ez csak egy elõre várható lépcsõfok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...