Mûködik a laborban alkotott vese

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wraithLord
Lehet, de az neked nem túl nagy vígasz, hogy a másolatod tovább él a te emlékeiddel, személyiségeddel stb... Erre próbáltam meg kilyukadni.
Azért nem biztos. Ha sikerült az emlékeket, személyiséget, stb. megtartani a klónozott agyban, akkor nem esélytelen, hogy folytatólagos lenne a dolog...
wraithLord
Ha lehetne is agyat cserélni, akkor sem lenne túl sok értelme az egyén szempontjából, mert az ember maga a saját agya, úgyhogy ha le is tudnánk másolni azt tökéletesen, az eredeti akkor is "meghalna", és a másolat élne túl... Csak a másolatnak tûnne úgy, hogy örökké él, az eredeti mindig meghalna, ahányszor cserélni kellene azt.

Persze nem zártam ki, hogy pont valami ilyesmit értettél rajta te is... :)
Vaszilij Artyom
Klónozás már most is szinte tökéletesen mûködik. Az más kérdés, hogy hivatalosan embert még nem klónoztak, de ha birkát sikerült nincs különbség.

Broafka
plusz válasz #4-re:
(tudom, hogy nem egy személy, képletes volt, Isten is egy személy? ebbe ne menjünk bele) #5 igen, kicsit erre akartam amúgy utalni. Hogy ez kicsit amolyan frankensteines dolog. Persze erõs túlzással, de ha már majdnem minden szervet fogunk tudni csinálni, akkor gyakorlatilag bemegyünk egy boltba és kérünk egy "teljes generált". mondjuk kicserélnek mindent, aztán már tényleg egy lépés a klónozás és az örök élet.
A mûszívvel meg nagyságrendileg lecsökken a normális élettartam, és az életminõség is. De ezzel a megoldással elképzelhetõ, hogy marad szinte ugyanaz az életminõség (vagy talán jobb is... pl a vadászpilótáknál keresik a mûtött szemû embereket, mert jobban látnak velük, mint a természetes szemû emberek)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Molnibalage
Ezt hogyan bizonyították?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
Az sem rossz, ha egészségben tudod leélni. Meg az agy is csak gép, majd meglelik a nyitját, hogyan hosszabbítható meg az élettartama.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jelentkezhetsz önkéntesnek, hogy rajtad kísérletezzenek, ezzel megmentheted szegény patkányokat, amik egyáltalán nem is élnének, ha nem tenyésztették volna õket kifejezetten erre a célra...

Nem, agyat nem lehet cserélni, és annak a szavatossága kb 150 év.

Szegény patkányok...

Talán akik 100 év múlva fognak megszületni, lehet hogy örökké fognak élni? :)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Sir Quno Jedi
Még csak a génállományba sem avatkoztak bele, mi ebben az ördögi?! Sokan mûszívvel mászkálnak most is ugye, pedig az egy GÉP, semmi köze az igazihoz. Ezzel a módszerrel annyi lesz a különbség, hogy majd organikus szívet tudnak összeütni és kevésbé lökõdik ki. Mivel a test és így a szív csak egy gép. Gépekkel kiválóan javítható és helyettesíthetõ. Attól, hogy ezek az új szervek organikusak, attól még ezek is gépek, konkrétan összerakják õket.

Semmi különös nincs ebben, a technológiai fejlõdés logikus útján ez csak egy elõre várható lépcsõfok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
A természet nem egy személyiség, nem bosszul meg semmit...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Broafka
lenyûgözõ, de valahol ijesztõ is. Elõbb-utóbb meg fogja bosszulni a természet ezt a fricskát, hogy így játszunk az õ kis homokozójában. De reméljük megbékél vele. Kíváncsi vagyok, hogy a még összetettebb szervekkel mi lesz a helyzet? pl egy szívvel.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Imádom az ilyen híreket. Örömmel tölt el, hogy ilyen dolgokkal is foglalkozik az emberiség.

← ElőzőOldal 2 / 2