1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • mester1987
    Street Fighterből is volt, az még úgy ahogy elment :D
    Akkor még a Van Damme korszak volt.
  • SLICK
    Azon agyaltam, hogy ha lenne megint MK film, akkor az sorozatban vagy inkább egy fasza trilógia lenne jobb ötlet megvalósítani.
    Melyiknek örülnétek jobban?
    Én inkább egy trilógiának örülnék, mert a sorozat hosszabb távon tuti gyengülne, meg nem úgy lenne megcsinálva mint egy komplett film. Nem lenne annyira "izgalmas", látványos stb..
  • RAZOR27
    hátja elfogyott a lé, azért lett a végén másfél rész alatt világvége :D
  • EnxTheOne
    Én még a sorozatot is néztem :D Mondjuk jó gagyi volt, valahol olvastam hogy olyan alacsony volt a költségvetés hogy még a nöi szereplöknek nem tudtak melltartot venni :D

• mester1987
    Sorry.
  • ntex
    Én ezt most a GTA IV-re értettem :)
  • mester1987
    Az jó rég volt. Vagy 12 éve ha nem több.
  • ntex
    ha olyan szar szemét optimalizációval jön mint ami a 4.-ben volt inkább akkor ne is jöjjön
  • Fpocok
    Kétlem. A GTA5 még most sem biztos.
  • arty
    szvsz gta4/5 biztosabb (volt) :)
  • Maak
    Elsoben Kano volt a kedvencem de Sub zero kivegzese volt a legjobb.
    Masodikban Jax es Baraka, karakterek es kivegzesek is.
  • SLICK
    hát az valóban gyenge lett, sajna
  • Shiwo
    az elsőt én is bírtam, és a zenéjét imádom (:

én speciel Scorpion-t bírtam mindig is a legjobban (és nem azért, mert ninja), valahogy megragadott a karakter..

a poén az, hogy haveromnak meg Sub-Zero volt a favoritja, így nálunk eszement sokat gyepálta egymást ez a két karakter :D

de Baraka-val és Kung Lao-val is sokat voltam

a 4. részből Fujin tetszett meg még valamiért..
  • Fpocok
    Második tényleg sokkal szarabb.
    De az első nekem bejött, hiába volt buta. Én anno nagyon jót szórakoztam rajta.
  • Broafka
    a 2. rész szerintem pocsék volt. Az elsőben meg tényleg Reptile és Liu Kang harca (az egyik) legjobb
  • pxxl
    "Aztán haladt tovább a film, míg eljött a Liu Kang vs. Reptile harc. Na ott már majdnem magam alá hugyoztam milyen jó verekedés volt + a zene. "
  • pxxl
    reptile :P
  • SLICK
    Kis koromban mikor először láttam a Mortal Kombatot, akkor elsőnek Goro tetszett a legjobban, mert hát 4 kéz, fú de kemény volt az.
    Aztán haladt tovább a film, míg eljött a Liu Kang vs. Reptile harc. Na ott már majdnem magam alá hugyoztam milyen jó verekedés volt + a zene. Imádom mai napig is :D
    Így a fő kedvencem Reptile. Játékban meg jobban szeretem a Ninja ábrázolását, nem pedig a Gyíkot. De a Ninják mind csak a MK 1 filmbeli kinézetben tetszenek. Igazi minimalista dizájnúak, mégis kemények.
    Ja és még egy jelenet nagyon jó még, mikor Scorpion és Sub-Zero színre lépnek. Velük is szimpatizálok :D

De be is teszek pár ráhangolódós videót ^^

• WhiteStar
    scorpion?
  • Rayden02
    Egyet tippelhetsz!
  • Evoluti0N
    Én nem úgy mondom, hogy melyik karakter a kedvencem, hanem, hogy melyik "voltam" én. Amikor még gyerekek voltunk, akkor az öcsémmel mindig beosztottuk minden játékban, sorozatban, rajzfilmben, hogy ki kicsoda. MK-ban én voltam Reptile :D
  • EnxTheOne
    Egyébként nektek melyik a kedvenc karakteretek, és miért?

Gondolom a válaszok 99%-a valamelyik ninja lesz
  • mester1987
    Mehetsz innen valami hasznosabbat is cselekedni mostmár...
  • Rayden02
    Úgy látom ma sem lazsálnak a tesztelők!
  • Fpocok
    Ennyire biztos még sosem volt, hogy jön egy játék PCre, mikor még nincs hivatalos bejelentés.
  • SLICK
    én is bízom benne, hogy rengetegen megveszik majd. Ha már ekkora "meglepetés", hogy megjelenik PC-n is, megéri rászánni a pénzt. Elvégre tényleg gyenge a verekedős piac PC-n. És mint mondtad, hátha észreveszik a fejlesztők is, hogy van igény PC-n is ilyen játékra, főleg Mortal Kombatra.
    Így ha netán jön majd egy újabb rész, bízhatunk benne, hogy PC-re is megkapjuk esetleg csuszás nélkül.
  • Maak
    Mar van neki topikja. RDR PC
  • donatus13
    Régen is simán tudtunk játszani pc-n, jobban mint kontrollerrel, most se fog gondot okozni.
  • arty
    komolyan spekulációk alapján kell topikot nyitni?

asszem nyitok egy RDR topikot is.... az is "jön" elvégre :D
  • Maak
    Az lenne a fasza ha lenne ebben is coop mint az Armageddonban volt.
  • mester1987
    Persze, hogy idén. Most tesztelnek valamit.
  • Fpocok
    Szerintem idén.
  • Since
    Mikorra lesz PC-s verzió? Gondolom 2 év minimum :)
  • mucsácsó
    Remélem tényleg igaz minden PC-s hír - bár innentől kezdve nehéz lenne tagadni. :) Tuti vétel, szerintem brutálsokan megfogják venni, főleg hogy Steam-es lesz. Remélem felnyitja ez a szemüket majd, hogy igen is van igény rá PC-n is az ilyen játékokra! :) Jó, persze nem billentyűzettel az igazi, de ezért a játékért még kontrollert is érdemes lehet venni! :)
  • mester1987
    Jöhet majd, köszi!
  • The Protector
    Ps3-on tolom a játékot.Világviszonylatban is jó helyen állok.Ez a játék a verekedős játékok királya.Hihetetlenül jó.Ha kell írok róla bővebben is.
  • mester1987
  • ProGabe #15
    Addig is...
  • donatus13
    na ez insta buy.
  • SLICK
    Hála a jó égnek! Nem kell konzolt venni emiatt! ^^