1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
mester1987 #52 Street Fighterből is volt, az még úgy ahogy elment :D
Akkor még a Van Damme korszak volt. -
Azon agyaltam, hogy ha lenne megint MK film, akkor az sorozatban vagy inkább egy fasza trilógia lenne jobb ötlet megvalósítani.
Melyiknek örülnétek jobban?
Én inkább egy trilógiának örülnék, mert a sorozat hosszabb távon tuti gyengülne, meg nem úgy lenne megcsinálva mint egy komplett film. Nem lenne annyira "izgalmas", látványos stb.. -
hátja elfogyott a lé, azért lett a végén másfél rész alatt világvége :D -
EnxTheOne #49 Én még a sorozatot is néztem :D Mondjuk jó gagyi volt, valahol olvastam hogy olyan alacsony volt a költségvetés hogy még a nöi szereplöknek nem tudtak melltartot venni :D
-
mester1987 #48 Sorry. -
ntex #47 Én ezt most a GTA IV-re értettem :) -
mester1987 #46 Az jó rég volt. Vagy 12 éve ha nem több. -
ntex #45 ha olyan szar szemét optimalizációval jön mint ami a 4.-ben volt inkább akkor ne is jöjjön -
Kétlem. A GTA5 még most sem biztos. -
szvsz gta4/5 biztosabb (volt) :) -
Elsoben Kano volt a kedvencem de Sub zero kivegzese volt a legjobb.
Masodikban Jax es Baraka, karakterek es kivegzesek is.
-
hát az valóban gyenge lett, sajna -
az elsőt én is bírtam, és a zenéjét imádom (:
én speciel Scorpion-t bírtam mindig is a legjobban (és nem azért, mert ninja), valahogy megragadott a karakter..
a poén az, hogy haveromnak meg Sub-Zero volt a favoritja, így nálunk eszement sokat gyepálta egymást ez a két karakter :D
de Baraka-val és Kung Lao-val is sokat voltam
a 4. részből Fujin tetszett meg még valamiért.. -
Második tényleg sokkal szarabb.
De az első nekem bejött, hiába volt buta. Én anno nagyon jót szórakoztam rajta. -
a 2. rész szerintem pocsék volt. Az elsőben meg tényleg Reptile és Liu Kang harca (az egyik) legjobb -
"Aztán haladt tovább a film, míg eljött a Liu Kang vs. Reptile harc. Na ott már majdnem magam alá hugyoztam milyen jó verekedés volt + a zene. " -
reptile :P -
Kis koromban mikor először láttam a Mortal Kombatot, akkor elsőnek Goro tetszett a legjobban, mert hát 4 kéz, fú de kemény volt az. 
Aztán haladt tovább a film, míg eljött a Liu Kang vs. Reptile harc. Na ott már majdnem magam alá hugyoztam milyen jó verekedés volt + a zene. Imádom mai napig is :D
Így a fő kedvencem Reptile. Játékban meg jobban szeretem a Ninja ábrázolását, nem pedig a Gyíkot. De a Ninják mind csak a MK 1 filmbeli kinézetben tetszenek. Igazi minimalista dizájnúak, mégis kemények.
Ja és még egy jelenet nagyon jó még, mikor Scorpion és Sub-Zero színre lépnek. Velük is szimpatizálok :D
De be is teszek pár ráhangolódós videót ^^
-
scorpion?
-
Egyet tippelhetsz!
-
Evoluti0N #32 Én nem úgy mondom, hogy melyik karakter a kedvencem, hanem, hogy melyik "voltam" én. Amikor még gyerekek voltunk, akkor az öcsémmel mindig beosztottuk minden játékban, sorozatban, rajzfilmben, hogy ki kicsoda. MK-ban én voltam Reptile :D -
EnxTheOne #31 Egyébként nektek melyik a kedvenc karakteretek, és miért?
Gondolom a válaszok 99%-a valamelyik ninja lesz
-
mester1987 #30 Mehetsz innen valami hasznosabbat is cselekedni mostmár... -
Úgy látom ma sem lazsálnak a tesztelők! 
-
Ennyire biztos még sosem volt, hogy jön egy játék PCre, mikor még nincs hivatalos bejelentés. -
én is bízom benne, hogy rengetegen megveszik majd. Ha már ekkora "meglepetés", hogy megjelenik PC-n is, megéri rászánni a pénzt. Elvégre tényleg gyenge a verekedős piac PC-n. És mint mondtad, hátha észreveszik a fejlesztők is, hogy van igény PC-n is ilyen játékra, főleg Mortal Kombatra.
Így ha netán jön majd egy újabb rész, bízhatunk benne, hogy PC-re is megkapjuk esetleg csuszás nélkül. -
Mar van neki topikja. RDR PC
-
donatus13 #25 Régen is simán tudtunk játszani pc-n, jobban mint kontrollerrel, most se fog gondot okozni. -
komolyan spekulációk alapján kell topikot nyitni?
asszem nyitok egy RDR topikot is.... az is "jön" elvégre :D -
Az lenne a fasza ha lenne ebben is coop mint az Armageddonban volt. -
mester1987 #22 Persze, hogy idén. Most tesztelnek valamit. -
Szerintem idén. -
Since #20 Mikorra lesz PC-s verzió? Gondolom 2 év minimum :) -
Remélem tényleg igaz minden PC-s hír - bár innentől kezdve nehéz lenne tagadni. :) Tuti vétel, szerintem brutálsokan megfogják venni, főleg hogy Steam-es lesz. Remélem felnyitja ez a szemüket majd, hogy igen is van igény rá PC-n is az ilyen játékokra! :) Jó, persze nem billentyűzettel az igazi, de ezért a játékért még kontrollert is érdemes lehet venni! :) -
mester1987 #18 Jöhet majd, köszi! -
Ps3-on tolom a játékot.Világviszonylatban is jó helyen állok.Ez a játék a verekedős játékok királya.Hihetetlenül jó.Ha kell írok róla bővebben is. -
mester1987 #16 

-
Addig is... -
donatus13 #14 na ez insta buy. -
Hála a jó égnek! Nem kell konzolt venni emiatt! ^^