51
Scarlet Blade (MMORPG)
  • MobDozer
    A SkullsHUN klán keresi új, aktív tagjait a Solaris szerver Free Knight oldalán.

The SkullsHUN - FaceBook
  • Dory00
    Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy a gépem mindig kékhalált kap a Scarlet blade-től. Teljesen fel van tunningolva, nem értem mi lehet a probléma. Egyszer meghalt tőle a gép, másodjára le kellett törölnöm, mert 2 hét után történik ez. Mi lehet a probléma? :S
  • nico79
    Sziasztok.

Látom rég nem jött hsz.
    Nekem viszont problémám van a játékkal./Scarlet Blade/ Mikor elindítom bejön a kezdő fekete kép.Viszont mikor bejönne a kép meg a bejelentkező akkor kidob az asztalra.Frissítettem az explorert 8-ra.Most raktam újra a gépet is.
    Megoldás lehetőségeket várnék.
    Köszönöm
  • Thalionmir
    Sziasztok! Most kezdtem Free Knight oldalon, de lenne egy olyan problémám hogy ha portolok vagy be akarok lépni egy dungeonba akkor a játék leáll és ha vissza lépek akkor a dungeon bejárata előtt találom magam és a belépőt meg elveszi, ezt a problémát hogy tudnám orvosolni ???
  • MobDozer
    LvL 5/5-ös SkullsHUN klan a Solaris szerver Free Knight oldalán keresi új, aktív tagjait.
    Ha érdekel akkor online keresd: Langolyer, Spidi77, HolySoul, Ariadnee

The SkullsHUN - FaceBook
  • MobDozer
    Nah ez a nem semmi

• MobDozer
    Nuclear Bunker - LvL30+ Battle - Át lett alakítva...
    Már 24 óránként elérhető... kezdés minden reggel 05:30-kor
  • MobDozer
    Nuclear Bunker - LvL30+ Battle - Minden vasárnap reggel 05:30-kor

• MobDozer
    Itt egy kis segítség arra, hogy a karakterlapon található statok melyike mit ad vagy mi ellen véd:

• MobDozer
    Valkyrie szerver - RG vs. FK arány reggel 9kor

• MobDozer
    Itt kicsit jobb minőségben - Xfire.com

• xblades
    Szép volt.
  • MobDozer
    Itt kicsit jobb minőség - Xfire.com

• MobDozer
    Lassan csak kialakul

• MobDozer
    LvL 3/3-as SkullsHUN klan a Valkyrie szerver Free Knight oldalán keresi új, aktív tagjait.
    Ha érdekel akkor online keresd: Langolyer, Spidi77, Cseppjany, Ariadnee
  • MobDozer
    Al Kasava - LvL30+ Battle

• MobDozer
    Ha lenne elég magyar játékos (reméljük lesz ) akkor FBn van 2 kezdeményezés is ahova lehetne irkálni és megosztani infokat

Scarlet Blade Hungary

Scarlet Blade hun közösség
  • MobDozer
    Magyarul egyenlőre sajna elég kevés info van a játékról hiszen még nagyon gyerekcipőben jár, de reméljük ez idővel majd változik.
    Egyenlőre még magyar játékost is alig találni
    Az a baj, hogy a legtöbb fórumban/blogban csak az erotikus oldalt mutatják be és így sokan már eleve el sem kezdenek vele játszani (mert szégyellik/vagy azt hiszik szégyellni kell)... pedig hát egyáltalán nem ez a játék lényege és menet közben (ha valóban a játékra figyel az ember)akkor simán el is lehet ezen(sexy) részletek felett siklani.
  • vaakuum
    Yútúbon láttam meg véletlenül egy videót, és ránéztem. Aztán kerestem neki fórumot, és úgy tűnik, itt van egy, amiben van is némi élet.

A videó alapján nekem is az RFO jutott róla eszembe, ahol nagyon kedveltem a Corákat , és a Chip-war eseményeket, úgyhogy lehet kap egy esélyt, ha a Warframe őrületem egy pillanatra kihagy.
  • MobDozer
  • MobDozer
    Csak, hogy Mech kép is legyen
  • MobDozer
    Igaz hogy low.LvL, de végre sikerült egy 1.hely
  • xblades
    3. Hála hogy vannak ilyenek is, és nem csak az álszent amerikai, angol és németek akik ha lehet betiltanak de legalább beperelnek minden ilyent.
    Majd ők csinálnak ennél durvábbat a való életben.
  • MobDozer
    Bahhh... entert nyomta

szal itt folytatom... ha valaki valamihez nem ért akkor ne írjon róla mert csak magát járatja le!!!
    1. Ez a "távol-keleti tucat MMO" nem azért jó vagy rossz mert sexy vagy sexy-nek vélt karakterekkel van tele.

2."A grafika ronda, de cserébe néhány részen komoly FPS zuhanások vannak"
    A grafika egyáltalán nem ronda és ha neked szar felbontásra kell állítani és azért ronda meg elszáll az FPSed akkor szerintem ideje gépet venned/bővítened vagy tolj a gépednek megfelelő gagyikat.

3. A fejlesztők és grafikusok nagy része japán és az JAPÁN-ANIME vonalát követték amiben köztudott hogy a szexualitásnak mindig nagyobb hangsúlyt adnak... ezért is van hogy ezek a játékok/rajzfilmek(anime) általában korhatárhoz kötöttek. Meg lehet nézni plédául az igen nagysikerü LineAge2 játékot ahol a női karakterek hasonlóan kihangsúlyozottak.

4. "A küldetések, mint minden más tucat MMO-ban, ölj meg ennyi ezt meg azt, szedj össze 25 lófitymát"
    Nem a küldetések a játék lényege... az csak gyorsabb fejlődést segíti. Ez egy PVP játék ahol a WARok a lényegek és a közös zónák ahol szabadon lehet playert vadászni

Szal szerintem amihez nem értesz arról ne írj ha lehet
  • MobDozer
    Halik

Vissza olvasgattam és nem tudok szó nélkül hagyni egy bejegyzést

"Evoluti0N - 2013.ápr.16. 11:48 | privát | válasz | #4
    Gábor valószínűleg nem fog szeretni a következőkért, de leírom a rövid véleményemet a játékról"
  • xblades
    Mármint magyarok által alapított Guidet, vagy alakítana.
  • xblades
    Az oké de ha valaki a Royal Guard frakcióban a Valkyire szerveren is tud egyet szólhat.
    4 karakterem a 6-ból ott van.
  • Kr0m3
    Sziasztok! Összeszedtem pár magyar embert a Valkyire szerveren és létrehoztuk a HunForce nevű Guildet! Várunk minden eggyes magyar játékost a társaságunkba :)
  • xblades
    Én a Valkyrie-en vagyok mivel minden karakterem ott van és nem szívesen hagynám félbe.
    Magyarral eddig itt csak egyszer találkoztam.

• citromtorta
    Melyik szervert érdemes választani? Melyiken és melyik oldalon van egy kisebb-nagyobb magyar társaság, esetleg guild?
  • xblades
    Na azért látszik hogy elég az elején van a játék és a szerverek.
    Simán kidobot minden figyelmeztetés nélkül.
    A főoldalon sincs írva hogy ma 22-kor leállitják a szervereket.
    Pedig pont a főbosst írtotam épp a dungeon végén, most kezdhetem előröl
  • frango
    A játék készítésében részt vett pár fejlesztő, akik annó az RF Online-t is csinálták ugye? Csak mert egy rakat hasonlóság van a 2 játék között.
  • xblades
    Ez jó, néztem a páncélok már megvannak 65 szintig, gondolom a Koreai verzió miatt. Bár én még a 30-tól is odébb vagyok bármelyik karakteremmel is.
  • Gabor85
    Na gondoltam írok pár újítást ami most 23-án került be.
    Lényegében most már működik a Rank táblázat is ahol meglehet nézni ki hányadik helyen áll pvp-rankban. Bekerült új map is BARBIRON ami 30-39-es lvlig van, és VELIDON ami egy open-pvp zona lett. Meg bekerül egy új insta is 30+ Subterranean Cave. És bekerült egy olyan emberke CELINA aki olyan küldetés-el küld el amit ellenséges nemzet megtud akadályozni. És a lényeges hogy a szinthatárt is megemelték 35-re ha minden igaz :)
  • xblades
    Na végül megtaláltam a bekapcsolás modját.
    Ha már egyedül beszélgetek itt magammal, ha valaki nem találná, mert rajtam kívül is láttam vannak olyanok.

Tehát egy skill és ott a Social fülnél van így külön pont sem kell rá, amit Sit "chip" megszerzésével növelhetünk 2,3 szintre.

• xblades
    Na tapasztalataim szerint olyan 10-11 szintű vagy szintnél kapsz ár Xp-t a szörnyek leöléséért.
    Az eladónál csak simán rossz ablakba húztam az eladni kivánt dolgot.

De a leülve reg. nem megy még, elvileg van egy Sit chip L1-3-ig amit megszerezve használható ez a Hp növelés.

Viszont a Pet is jó erre a 10. szint után.

Na jöhet a Lingerie Unsealer és a Disco :)

• xblades
    Na az érdekelne hogyan lehet leülni?
    Mert láttam többen is leültek a földre. És annak van valami előnye, pl. gyorsabb regenerálódás?

És hol tudom eladni a dolgaimat, mert az eladóknál eddig nem sikerült.
  • xblades
    Jó megvan a hiba.
    Egy küldetés kimaradt.
  • xblades
    Nem értem ezt a játékot. Sokan egyedül ölik a különböző szörnyeket, de minek ha Xp-t nem ad?
    Eddig egyel találkoztam ami némi "pénzt" adott.

Tehát itt a kezdő küldetések után csak akkor szerezhetünk Xp-t ha Pvp-zünk vagy csapatban öljük a szörnyeket?
    Ez csalódás , pedig kipróbáltam volna a mechákat:(
  • xblades
    És ha nem akarok még PvP-ni. Akkor mi az a insták?

Én azt hitem a random szörnyek ölése is ad Xp-t, akkor azok mire jók?
    Vagy csak a saját szintemen lévők megöléséjért kapok?