Nyomát sem találni az XCOM lövöldének
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg, meg. Igaz, hogy vagy 10 évembe került szereznem egy teljes verziót, és mûködésre bírnom, de néhány éve végre sikerült megszereznem és végigjátszanom, és tényleg baromi jó. A második résszel játszottam, amikor az új volt (kb onnantól kezdve kerestem az elsõt), de az elsõ rész hidegháborús sztorija összehasonlíthatatlanul jobb. A kiegészítõ meg valami iszonyatosan nehéz. 😊
Ha akció-stratégia: Battle Zone megvolt? Uramisten mekkora játék, hogy azzal én mennyit játszottam... Na egy olyan kellene, a játékmenet ugyanolyan lenne csak mai grafikával. A bokám lefosnám a gyönyörtõl 😊
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Alapvetõen én örülnék egy stratégia-akció hibridnek, ahol az ufós pályákat mint a csapat egy tagja FPS vagy TPS nézetben realtime toljuk, a küldetések közt meg van kutatás-fejlesztés, meg esetleg egy UFÓlelövõs minijáték vagy árkád repcsis rész is beleférne. Kb mint a Syndicate volt, csak FPS-TPS, nem felülnézetes egérrel akciózós.
Csak valahogy ez ma már elképzelhetetlen, nem mernek kísérletezni a nagyobb fejlesztõk. Ha akciójáték, akkor legyen agyatlan, ha stratégia, akkor meg nehogy véletlenül bekerüljön valami ügyességi dolog, mert kitör a parasztlázadás. Vagy legalábbis ezt gondolják...
Szerencsére közben meg indie oldalon pont ellentétes trendek folynak, ambíciózusabbnál ambíciózusabb kickstarterek mennek. Talán egyszer én is kapok egy igazán jó akció-stratégiát. 😊
Csak valahogy ez ma már elképzelhetetlen, nem mernek kísérletezni a nagyobb fejlesztõk. Ha akciójáték, akkor legyen agyatlan, ha stratégia, akkor meg nehogy véletlenül bekerüljön valami ügyességi dolog, mert kitör a parasztlázadás. Vagy legalábbis ezt gondolják...
Szerencsére közben meg indie oldalon pont ellentétes trendek folynak, ambíciózusabbnál ambíciózusabb kickstarterek mennek. Talán egyszer én is kapok egy igazán jó akció-stratégiát. 😊
Maga az egész téma fos. A tavalyi XCOM remake sikere elég egyértelmû, hogy ez akkora bukta lett volna, hogy ihaj...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nyilván mert szar volt. '50-es évek környezet nagyon hangulatos lett volna, ha popkulturális, meg klasszikus scifis szörnyek ellen kellett volna harcolni (szürkék, creature from the black lagoon, IT!, vagy akár triffidek 😊 ). De az a fekete trutyi egy jellegtelen hulladékszar ellenség lett volna...