Rebootot kap a Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Inkább ne 😊
Az még ma is kitûnõ játék.

2-3-4-5-öt imádtam. UG1-2 elment. Most wanted1-et utáltam. carbont végignyomtam, 1x aztán del. Többinél már a gameplay videokat is elég volt megnéznem hogy tudjam: szar.
És már látatlanban megmondom, mert évek óta mindig igazam lesz legalább is az nfs sorozatnál, hogy: ez is szar lesz. Az EA nem is enged jó játékot kiadni a kezei közül, csak szart.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Kamu volt a hír, mint kiderült...
De remélem, ha majd a késõbbiekben csinálnak is új Undergroundot, nem a Criterion fogja fejleszteni. Maradjanak csak a Burnoutnál, az megy nekik.

Az övék volt a Burnout Paradise is,ugye?
Az nekem mocskosul bejött...az NFS-nek meg már a címétõl is kiráz a hideg évek óta,pedig egy ideig a polcra is raktam õket örömmel...
Mondjuk már eleve eltûntették az autós játékok varázsát számomra,ami legutóbb felcsigázott,az a Driver SF volt
Valóban a Most wanted volt a tuningolós NFS-ek csúcsa, de sok dolog volt az underground 1-2ben ami késõbb már kimaradt! Ellenben ha azt nézem mit mûvelt eddig a Criterion. Ha átneveznék Burnout: Undergroundra akkor még jópofa is volna.
JaSoN HuNTeR
értelmes megfogalmazás volt...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Az Underground I-II a legszabb NFS, szeszámítva a Criterion termékeket. Mert azok még ezeket is messze alulmúlják.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

NEOreg3
ha ez igaz, akkor elsõ NFS évek óta, amire talán majd ránézek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Elõre félek attól, hogy ezzel is mit fognak mûvelni...
a Porsche-hoz kéne nyúlniuk inkább😊