40
-
zetortraktor #40 Szerintem neked fogalmad sincs, hogy mi a legnézettebb, de abban biztos lehetsz, hogy nem ezek a sorozatok. Ezeket max a neten taknyozó tinik töltik ezerrel, mert ezek a hájposak, és hajtja őket a csordaszellem.
Tipikus tömegtermék, nem rossz, de nagyon messze van a jótól. És sokaknak ez is megfelel és nézik, mert ez a divat, ezt mondták nekik. -
#39 ez.
vannak színvonalbéli hullámzások a sorozatban, de egyelőre nem sok sorozat ennyire ütős, mert amikor üt, akkor az nagyon fáj :D
és ezért nézik ilyen sokan. én is nagy rajongója vagyok. -
#38 Jaj de vártam az SG-s kemény csávókat akik megmondják, hogy ez mekkora szar annak ellenére, hogy a GOT után ez a legnézetebb sorozat a földön :D -
RDack #37 Ez igaz, Shane karaktere úgy hiányzik mint JR Dallasból. Szerencsére a Governor jól helyettesiti, mig JR nak nem lesz alternativája.
Akkor helyesbitve a kis korei első évadtól idegesit, rögtön meg kellett volna zabáltatni egy zombival. Gondolom más műsorba nem kell, ezért maradni akar ameddig csak lehet, kikönyörgi magának. Inkább egy négert! -
ugh #36 Abban biztos lehetsz, hogy nem az altalad emlitett idiotak nezik.
Lasd magad, nem is erted a film lenyeget.
Az meg hogy hibak vannak benne istenem mindenbe van.
Ez nem a zombikrol szol hanem, hogyan elnek tul meg milyen tragya emberek vannak.
A hulye amerikaiak valoszinuleg a 24-et ( ha meghallom a terorrista szot alapbol kapcsolok tovabb), az nciscistcsis-t meg ilyen szarokat neznek ami belejuk dongoli, hogy mekkora penge csavok. -
ugh #35 Setalj oda egy varanuszhoz, aztan csak kapjon ra a kezedre egy kicsit.
Egy karcolas is eleg nagyjbol.
Kb 2 napig fogod huzni es egy olyan fertozesbe fordulsz fel, hogy orom lesz nezni.
Pedig az egy elo allat es nem egy rohado valami. -
ugh #34 Szerinted sokadik resz utan mennyire lenne izgalmas ha meg mindig csak zombihent lenne?
Te lennel a leghangosabb frocsogo valoszinuleg hogy de unalmas.
uuu... bazzeg.....
-
ugh #33 Az a visszataszito kinai egyebkent koreai.
Es egy teljesen jo karakter.
De milyen jo, hogy nem vagy fajgyulolo.
Pont shane-tol volt dallas szeru szerintem. O volt a sorozat j.r.-ja, de a 3as evedban a kormanyzo karakteret behozni jo huzas volt.
Kb ez lenne egy ilyen helyeztben a valosagban is. -
gforce9 #32 " teljesen középszerű tömegkomédia, a The Big Bang Theory "
Keves cikkíró: "értem én a humort csak nem szeretem" vagy pont fordítva vagy vele? A mai "népszerű" magyar sorozatok összetennék a kezüket, ha a főszereplőik legalább feleannyira hiteesek lennének, mint a fent említett sorozat bármely statisztája és mellé még megadatna nekik a humor is. Mondjuk szereplők-szinészi játék szempontjából a TWD-re is igaz ez. Hülye cikk, idióta kezdőmondattal és utána statisztikai, nézetttségi adatok dobálásával. Kritikának túl szubjektív, személyes vélemények túl statisztikai alapú, blogbejegyzésnek elmenne, persze csak akkor, ha a hitelsség vagy épp az objektivitásra való törekvés halovény körvonala legalább picit felsejlene. No ez nme történt meg. Javasolnám a napszámot, ott nem lehet kamuval elütni az időt. -
Bari06 #31 Nem véletlenül írtam oda, hogy "ízlések és pofonok". Ráadásul nem írtam olyat, hogy aki nem szereti meg nem nézi az egy csicska, balfék...stb. Hanem azt írtam, hogy ha Amerikában több millióan úgy gondolják, hogy ez egy jó sorozat, akkor nem lehet véletlen. Mondjuk néztem egy videót arról, hogy állítólag milyen hülyék az amerikaiak. Az is lehet, amint meglátták, hogy zombik vannak a sorozatban egyből mentek fel a www.meliykalegjobbsorozat.com-ra és már nyomták a voksukat rá. Mondjuk, azt sem írtam, hogy nincsenek benne hibák, de leköt, érdekel, izgalmas, nekem ennyi egyenlőre megtesz. Vannak ennél jobb sorozatok is, mint említettétek pl.: Archer, TBBT, és még sorolhatnám is, de mindegyik másban jó. Ja és még valami, amit az amcsik annyira sztárolnak, az NCIS-t én pl. már meguntam, az első pár évad jó volt, de lényegében ugyan arról szólt az összes többi rész is, persze csak nagy vonalakban. -
Pares #30 Szerinted miért nem nézem a többit? Azért mert nem tudok róluk, vagy azért, mert teljesen érdektelenek/unalmasak számomra? Leszarom, hogy SZERINTED van sok jobb sorozat. Igen, a TWD nagyon messze áll a tökéletestől, és sok dolog nekem is szúrja a szemem, de ilyen NCIS meg hasonló krimis, nyomozós vagy komédia sorozatok engem kb. semmilyen szinten nem izgatnak. Szóval köszi, de inkább az olyanokon röhögök, akik azt hiszik, hogy mindenkinek megmondhatják a tutit. -
nlght #29 és ha az anime nem idegen számodra, akkor Claymore, Death Note, Code Geass (főleg az utóbbi nagyon ütős) -
nlght #28 amiben eddig mindenki egyet értett sztem, hogy a Sherlock és a Game of Thrones szuper minőség, a többi már ízlésfüggő, de a Walking Dead sehol sincs a top10-ben nálam -
nlght #27 nálam azért a simpsons, archer, american dad, family guy is játszik még ezen a "humorszinten" (mondjuk ezek már animációs vígjátéksorozatok) -
s3ctor #26 Big Bang Theory középszerű? A Jóbarátokon kívül nem jut eszembe jobb vígjáték sorozat. -
#25 nem mintha vitatkozni akarnék..de azért mert sokan nézik és szeretik (akár usában, akár itthon) akkor már mindenkinek kell?? nem lehetséges szerinted, hogy valaki pl én is, kritikusabban nézze, és elismerve a sorozat kvalitásait, azért lássa benne, az ordító hibákat, és a történeti logikai hülyeségeket?? ami, engem zavar..téged lehet nem, ok..de nálam nagyon lehúzza az ilyesmi az élmény faktort :)
egyébként a zombi lét mikéntje sosem érdekelt( hiszem alapvetően egy oltári marhaság) de az már igenis zavaró, ha más emberi hülyeségek, és bakik tömkelege rontja az élvezeteket:) -
Bari06 #24 Én imádom a sorozatot, és abban reménykedtem, hogy eljut hozzánk is magyar szinkronnal, de ennyi, lehúzó, trágár megjegyzés után, inkább azt kívánom ne! Imádom amikor van egy siker sorozat Amerikában, eljut hozzánk és itt a porig alázzák, persze ízlések és pofonok, de ha náluk a legjobb sorozatnak kiáltják ki csak lehet benne valami. A másik most komolyan azon gondolkodtok miért változik át az ember ha megharapja a zombi, ez egy olyan klisé mint hogy a vérfarkast ezüst golyóval lehet megölni, meg sorolhatnám még. Főleg egy olyan világban ahol a vámpírok csillognak, most komolyan! -
Evoluti0N #23 Pont ezt mondom. Lehet, hogy hülyén fogalmaztam. Amikor megharapja egy zombi, akkor se azért lesz zombi, mert megharapja egy, hanem azért, mert belehal a harapásba és halála után mindenki átváltozik (kivéve ugye persze ha fejlövés által hal meg). -
nyavajas #22 Ez így ebben a formában, ebben a filmben nem igaz!
Nem kell, hogy megharapjanak valakit ahhoz hogy átváltozzon! A fertőzés mindenkiben benne van és ha meghal, átváltozik! Akkor is ha sértetlen és infarktus viszi el! :) -
#21 Sokkal jobbak vannak? Kezdheted sorolni őket. -
mulholland2 #20 Köszönjünk Vikor, hogy állandóan a magánvéleményeidet olvashatjuk :). The Big Bang theory szerintem igen csak jó sorozat még mindig. Sőt az egyetlen sitcom amin valóban tudok nevetni. Szóval középszerű max. te vagy :) -
Evoluti0N #19 Egyszerű: a zombik harapásától fertőzést kap az áldozat, amitől meghal és zombiként feltámad. Ebben az esetben is azért változik át, mert meghal. Ha levágják a végtagját, akkor nem terjed szét a fertőzés, nem hal bele és nem változik át. -
Xerox10 #18 Nem nézem a sorozatot de a logikus az lenne:
Amíg élsz passzív a vírus.
Ha meghalsz akkor aktivizálódik a vírus. Ergo ha egy halott megharap, elkapod az aktív vírust. -
BrockSamson #17 Sorozat sem szar, de nem er fel a kepregeny feszultsegehez es komolysagahoz. -
G22 #16 Első évad király
Második évad szintén jó és izgalmas.
Harmadik évadnak a második fele, főleg a finálé hagyott volna kívánni valót, de ezért volt kár 16 részesre emelni vagy szóltak fentről Brad Pitt zombisát féltették..:) -
alien47 #15 Akkor nem nézed a Person of Interest- t vagy a Mentalistát?
Az Arrow sem rossz.... -
#14 Az első évad egész jó volt, csak a szerelmi háromszög volt wtf...a további két évad hulladék, értelmetlen, hatásvadász gagyiság,...zombikkal. :) -
#13 Filmekben ertelmet keresni????
WFT??? -
#12 1. Mindenki magába hordozza a vírust, mely halála esetén elő holttá teszi. Elfogadom.
2. Akit megharap egy zombi és nem vágják le az adott testrészt (végtagharapásról van szó) az átváltozik zombivá.
WTF?
Ha mindenki magába hordozz a vírust, akkor egy ártatlan harapás miért végzetes?!
Magyarázza már ezt nekem valaki! -
KopaszIsten #11 Megy/ment ez a zombis sorozat magyar adókon? -
tomboy013 #10 Az első évad jó volt, a 2. borzasztóan unalmas. A 3. évad nem lett volna olyan rossz hogyha nem ennyire szar az utolsó rész. Vártam ott a nagy összecsapást erre nem lett szinte semmi az egészből. Nem mondom hogy nem fogom megnézni a 4. évadot, de nem ez lesz a kedvenc sorozatom az biztos. Merle személyéből is sokkal többet ki lehetett volna hozni, erre elintézik... -
#9 Nem istenítem a sorozatot, mert pár dolog nekem se tetszik benne, illetve a képregényből is csak a sorozathoz készült részeket olvastam neten, de ha az alapoknak utánanéztél volna (van magyar oldal is ami a TWD-vel foglakozik), akkor tudnád miért nem zombi a zombi és miért csak statiszták a "zombik". -
#8 Van akinek bejön az ilyen Z kat sorozat...látványos belezések, és értelmetlen történések..hott hülyeség halmaz az egész, önmagának tök ellentmondó történet, és logika..de "komoly" mély értelmű beszélgetések, és egy félhüle pszihopata vezető, meg hasonló komoly szereplők...3. évad végére a zombik
(mért hívják járkálóknak meg harapdálóknak ezeket?????wtf???? zombik, vazzee)
Aki tud értelmes választ erre, jó nálam egy láda sörre! :)
szóval a zombik, már csak biodiszletek, amik rejtélyesen ide-oda teleportálnak, és megjelennek tök hirtelenül..ami tanulság a sorozatból, nem kellenek ide zombik, hogy legyilkoljuk egymást mi emberek :)
évad záróbol viszont lejött, mekkora hüleség az egész sorozat alapja..vicces, béna, és sokszor uncsi...nézem, mert csípem az ilyen apokaliptikus világösszeomlásos sorikat, filmeket, de senyvedek alatta rendesen :) -
RDack #7 Nagyon ütős az új széria... -
#6 Dallas :D -
RDack #5 Az első két évad nagyon tetszett és kedvenc sorozatom lett, de a mostani évad már nem hat annyira meg, talán a jó szereplők kiesése miatt, de inkább mert Dallast is nézek. Szerencsére 4 évadra Governor megmaradt, de rajta kívül más jó szereplő lesz? Shane Walsh és Merle Dixon voltak legjobbak, de ők kiestek. A kis visszataszitó kinait persze meghagyták...:( -
heist #4 Alig bírtam megállni, hogy ne fossak be a röhögéstől, a második képet látva...
Ez komoly, miféle gagyi hülyeség ez? -
nlght #3 egyet kell hogy értsek... 2 és fél évadot néztem végig, a mostani felénél hagytam abba, az első évad oké volt, utána meg leves, már bánom h nem hagytam abba az első évad végén -
kalapos01 #2 Akkor ajánlom, hogy kezdj el pótolni, mert ennél a gyenge szappanoperánál van egy csomó sokkal, de sokkal jobb sorozat. Amint bepróbálod azokat, röhögni fogsz magadon, hogy jónak tartottad a Walking Deadet. -
Pares #1 Ez az egyetlen sorozat évek óta, ami 3 évadon keresztül a képernyő elé tudott szögezni.