8
  • Ender Wiggin #8
    én már sokszor kikeltem a tibi színvonala ellen, de most csak annyit mondok a FIFA-val kapcsolatban, hogy az EA újra a legszarabb cégnek járó "Arany Kaki-díjas" (golden poo) lett, újra legyűrve a Bank of America-t a döntőben. Pedig a bank ugye embereket lakoltat ki...
  • Szefmester
    #7
    Pedig de, az űrutazásosba többnyire. :)
  • Starfarer
    #6
    Biztos azé , mert nem kerültél vele még 1 topicba.
  • Szefmester
    #5
    Engem eddig csak Szekeres Viktor(ia) dobatott ki sokszor, meg Ez a szerencsétlen Ötvös... Cifu még nem bannolt, pedig nem ismerem.
  • Starfarer
    #4
    Cikkírásban lehet hogy jó, de hogy mint moderátor egy gerinctelen humanoid az biztos. Én csak azt látom a fórumon, hogy vannak júzerek akikre vonatkoznak a szabályok, meg vannak a cifu haverjai, akiknek mindent szabad. Arról meg nem is beszélve, hogy cifu is meg az összes puhatestű moderátor azt csinálja itt, hogy egy kamu accal generálják a feszültséget, hogy a modi accjukkal bannolhassanak. Vagy ez szerinted etikus viselkedés?
  • Szefmester
    #3
    Nana... jóformán Cifu az egyetlen olvasható cikkíró akinek még hinni is lehet...
  • fereggecimodik
    #2
    Itt minden moderátor egy fasszopó gerinctelen senki, főleg a shadowpatkány meg a cifuféreg
  • Szefmester
    #1
    Ötvös úr: kéretik húzzon mást már el szart lapátolni egy sertésfarmra mert ott legalább olyat csinálhat amihez érthet...
    Fifa szériát bár nem szeretem, de tudom hogy évente megjelenik és én játszottam fifa 98-al aminek volt vb-s kiadása is! Ennek örömére ez már több mint 13 rész! A gyengébbek (gyak az ön) kedvéért közölném hogy a 13as szám az évet jelenti. ;)

    Legalább a többi címmel kapcsolatban nem mert hülyeséget.. fórumos nevén Ötvösséget... de az hogy a FF13-2 viccként legyen beállítva mert a 14 hamarabb jelent meg... banyek. Az egy folytatása egy epizódnak.. amolyan kiegészítő. Persze a DLC-k korában egy hozzá nem értőnek lövése sincs mi az a Stand alone expansion!

    Komolyan.. hagyja már ott a munkáját, mert ez a színvonal már akkor is gyenge ha szándékosan csinálja.