5
 • MrGer
  #5
  nevem és freemail
 • matrix222
  #4
  MrGreg, szeretnem folvenni onnel a kapcsolatot.
 • MrGer
  #3
  szerencsére olyan helyen lakom, ahol nincs térfigyelő, 30éves kocsit hajtok, abban sohasem elsz fekete doboz :), mobil van, de 9 éves (tehát az új megfigyelő progik nem menenkr ajta, jó cellainfo van, dehát van postacímem is), Tv-t évek óta nem nézek, ami meg van, az jó 10éves... és csak készpénzes vásárlás van, semmi pontgyűjtés és hasonlók.... gyakorlatilag nem is létezem!
 • matrix222
  #2
  Az ido mar egy jo ideje megerkezett. A dugot azt mar kihuzhatod, es a mobilodat, az uj TV det is, ha komolyan akarjuk venni a dolgokat. De ott vannak ma a szemelygepkocsik is, mar egy jo ideje fekete dobozzal vannak ellatva.
  Ami pedig a vasarlast illetti, ottan is jol oda kell figyelni, hogy milyen modszert hasznalunk. Ez az uttobi kikerulhetetlen, a terkamerak miatt. Ottan mindenkinek az adata belessz gyujtve, amit az orszag biztonsagi szervei hataskoreben van. Minden a network-nak koszonhetoen, nagyon egyszeru lett. (A Jelenesek 13. konyvenek a masodik fele)
 • MrGer
  #1
  :DDDD Már csak nevetni tudok: használjátok csak... mindig is mondtam, az a biztos, ami a szekrényben van a lemezeke (ugye: "elavult"!), meg a külső HDD-n.... Ismét nyugodtan alszom, de közeledik a nap, amikor ki kell húzni a dugót... szerecsére nem függök tőle....