8
  • sanyicks
    Kibírták? Hát ja nem halt senki, csak pár oldalt órákra megbénítottak. De szokott ez máshogy lenni kibertámadásnál?
  • Cefet
    Ez hír? Az eszkimók és a maszájok is kibírnák...
  • KopaszIsten
    Miért, nem az?
  • Cat #5
    én nem teljesen értem hogy néhány honlap elérhetetlenné tétele milyen valós kárt okozhat.

"sikeresen leállították az izraeli statisztikai hivatal, az oktatási és a védelmi minisztérium, valamint több bank honlapját."

Mi lenne, ha nem láthatnám a KSH honlapját? Semmi, egyébként se nézem. A minisztériumok honlapjai? Nem látom a nyitvatartást, katasztrófa, esetleg nem tudok időpontot foglalni egy ügyintézésre. Kellemetlenség. Bank? Oké, a netes átutalás ellehetetlenítése gáz, de személyesen ez is elintézhető LENNE, ha nem VASÁRNAPról volna szó, amikor amúgyis minden zárva van. Hétvégén mindenki maradjon otthon, tévézzen, esetleg kiránduljon a szép tavaszi időben, ne a gép előtt görnyedjen...
  • Darth Sith
    Nah, apa kezdődik..
  • M0RN1NGST4R
    én csak egy kávét kérek.
  • Griphons
    "és ahogy várható volt, nincs tényleges kár"
    aha... persze... a polkorrekt média ismét bagatelizál, aztán majd jön a sikoltozás, hogy az egész anonymus csoport antiszemita, fasiszta, terrorista...
  • mtxaudio
    Pffff, már ti is hazudtok ?!?! Nem láttok csak néztek ? Szinte maradéktalanul eltakaritottak a netrol rizsrahellt !!! Igaz a médiák tagadták de a Rauters beszamolt rola ! Csak kicsit utana kellene nezni !!!