Új előzetest kapott a nyár egyik várt fantasyje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez inkább torrenten letöltõs, vasárnap délelõtt félálomban végigunós lesz. <#levele>
Az elsõ részt már elolvastam, és az alapján elég jól megalkotott világa van. Könyvben persze minden sokkal részletesebb. Amúgy a fordulatok a legjobbak benne, a végén van egy-két nagy meglepetés. Hamarosan elkezdem a második részt is... (amúgy elõzménye is van a könyvsorozatnak, az meg a viktoriánus korban játszódik XD)

Ja, és bár van benne szerelmi szál, egyáltalán nem nyálas, nem sok, és nem is olyan nagy fontosságú.
Miért a DMC nevû szarból nem adtak el sokat? Akkor máris megvan a válasz, hogy miért. Ha játék formájában érdekes, akkor könyvként is az lehet. (Bár mondjuk gondolom, nem olvastad a könyvet, így fogalmad sincs róla, hogy milyen.)
Pont ez jutott eszembe...nem volt nehéz összelopkodni az uccsó 20 év fantasy filmek és konzol/PC játékokból ezt az egész történetet. Totál klisé...démonvadász, röhej. AHogy kollégám írja Devil May Cry koppintás az egész megfûszerezve mindenféle szarral...brávó, hogy a picsbe adott el ez a csaj ennyi könyvet ebbõl a szemétbõl?
Garou
Feel the irony! 😊

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

cylonflatus
Eredeti? Lol, akár azt a címet is adhatták volna a filmnek, hogy Devil May Cry...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Garou
Annyi friss és eredeti ötletet láttam ebben a pár percben, hogy a végére már azt hittem, nem tudják fokozni. Aztán:

"The werewolves are here to save us!"

IMAX-ban nézõs, mozi elõtt sikoltozós, aztán bõvített blue ray-t beszerzõs.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD