Újabb várt horror előzetese érkezett meg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát szerintem is kár rimékelni, ha újat nem raknak bele, vagy egy eszméletlen jó szinészgárdát nem tudnak mögé rakni.
Nekem ez most jobban teccik mint az elõzõ feldolgozás, de számomra azért továbbra is a 76-os változat marad az igazi.
Nekem ez most jobban teccik mint az elõzõ feldolgozás, de számomra azért továbbra is a 76-os változat marad az igazi.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ritka rossz példa, hiszen ahány ember, annyi személyes sors. Ezer meg ezer zseniális sztorit lehet elmesélni egy nagy esemény árnyékában. Persze annak, aki nem felületes.
Hát én is úgy voltam, hogy megnéztem az elõzetest, de egyre jobban felidegesített, hogy miért nézem: 500x feldolgozták, a téma lerágott, a telekinézis képességét már ezerszer feldolgozták. Kb olyan, mintha remakelnének egy filmet arról, hogy mennyire szenvedett egy zsidó ember a második világháborúban...
Szerintem nem rossz színésznõ Julianne Moore;de ez a szerep nem illik hozzá. A trailer is olyasmi benyomást keltett bennem, mint anno a Rémálom az Elm utcában remake.
hát én bírom Chloë-t, de ez a szerep nem igazán illik hozzá, fõleg a régi Carriehez képest. Julien Moore meg szerintem az egyik legidegesítõbb nõi színész. Az egész stílusa, már a Jurrasic Parkban és a Hannibálban is rohadt idegesítõ volt
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...