Bridge Project
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mondjuk lett volna pár link, hivatalos oldal, ilyesmik akkor hihetõbb lenne, hogy nem csak a yotube csatornád reklámozása a cél. De engem ez nem zavar, ha már megcsináltad a vidit reklámozd ahol tudod, én is ezt tenném.
A játékkal az a probléma, hogy eddig kb 10x lett kiadva ugyanazokkal a feladatokkal, más graffal más néven.
A játékkal az a probléma, hogy eddig kb 10x lett kiadva ugyanazokkal a feladatokkal, más graffal más néven.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
xD
Az utolsó szó a legjobb!!! "VISZLÁT"<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem rosszul gondolod, nem megsértõdésbõl, de ha gondolod, akkor le is törlöm a videót. 😊 Csak a véleményemet szerettem volna elmondani a játékról. De tényleg letörlöm, ha így gondolod. Nem akarom, hogy nagyon rossz hírem menjen...
Miért az az érzésem, hogy ez a topik nem a játékról szól, hanem a topiknyitó Youtube-csatornája látogatószámának feltornászásáról?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Amikor felnyitható hidat kellett csinálni ott elfért volna valami leírás hozzá...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A fizikai szimuláció egy kalap **** az elõzõekhez képest. Ugyan úgy felépítettem sokszor mind a két oldalt (nem lehet tükrözni, az is vicces) és az egyik oldalt teli zöld volt még a tesztek elõtt a másik meg pirosan villogott sok helyen...
Ide írjátok véleményeteket, gondolataitokat, videóitokat a játékkal kapcsolatban. Én adnék is 1 gyors bemutató videót :