Áprilisban ránk zúdulnak a látványfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vasember 3 és Eleven Testek, az viccesnek tûnik 😊
de csak a Vasembert fogom megnézni moziban
de csak a Vasembert fogom megnézni moziban
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ú, nem mondod! Vagyis szerinted nem gondolta komolyan, hogy a magyar premier több amerikai bevételt eredményezhet? Ejha.
(Az valahol bájos, hogy felmerült benned, hogy a nyilvánvaló hülyeség nem esik le mindenkinek - azt viszont elismerésnek érzem, hogy én kevésbé egyértelmûnek látszó poénokkal operálok. Legalább egy valaki legalábbis komolyan vette.)
(Az valahol bájos, hogy felmerült benned, hogy a nyilvánvaló hülyeség nem esik le mindenkinek - azt viszont elismerésnek érzem, hogy én kevésbé egyértelmûnek látszó poénokkal operálok. Legalább egy valaki legalábbis komolyan vette.)
de az melyik film lesz ?
milf atack 2 ? 😄
milf atack 2 ? 😄
inkább fordítva, a roppant jelentõségü Magyar piacot szeretnék ezzel megvédeni a warez által kínált lehetõségtõl, ha itt elõbb bemutatják nem kell majd netrõl szedni. 😊
Amugy, nem lehet hogy nem volt jó idõpont az amerikaival egyidõben nálunk? ezért inkáb kicsit elõbb jön ide?
Amugy, nem lehet hogy nem volt jó idõpont az amerikaival egyidõben nálunk? ezért inkáb kicsit elõbb jön ide?
Ez piaci modell kérdése. Ha ilyesmi érdekelné õket, akkor nem csak hagyományosan a májusi Marvel-premierekkel játszanák ezt el. De elég ritka az ilyen tudtommal.
nem azért lesz látható Mo-n a vasember korábban, hogy amerikában esetleg többen menjenek el a moziba a mozis felvétel megnézése után?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
4.kép..na
Nabazz..a 3.képnél azt hittem a kacsacsõrû Veronika a VV-bõl😊