Lords of Football

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Kijött hozzá két dlc

Magyar válogatottnak egy esetleges edzésmódszer :P

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

bakkerman
nem erõltették meg magukat a szerkesztõk,hogy valami fantáziadúsabb nevet adjanak a Lokinak :DDDD mondjuk a London Blues se egy agyon fifikázott csapatnév a Chelseanek :DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Debrecen Reds <#banplz>

REAL MADRID

LasDen
gyorsan kifújt a téma :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maximus4
Elkezdtem az Európa Kupa sorozatot is,rögtön hoztuk is a kötelezõt:)

Azt hiszem,nem lesz nehéz továbbjutni a csoportból:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Én még nem próbáltam, de a meccsbe real time belenyúlás mitt nem kurva könnyû??

Next PC upgrade: 2022

bakkerman
igen én is így látom,meg nagyon hiányolom a kommunikációt...edzésen,vagy meccs elõtt miért nem lehet beszélgetni a játékosokkal? Nagy hiba volt kihagyni a párbeszédeket...egyébként jó játék,de nem tartós. Nagyon maximum 2 szezon van benne

Maximus4
Pár nap játék után,módosítanám a vélemyényem.Elég egyhangú.Edzés,meccs,edzés,mecss....
Semmi mást nem látok benne,vagy még nem ismertem ki a játékot.Például volt már edzés elõtt olyan,hogy az egyik játékosom valahol fetrengett az utcán matt részegen,de azon kívül,hogy beraktam terápiára,mást nem nagyon tudtam vele csinálni.Lehet,hogy késõbb ha feloldok pár dolgot,akkor több lehetõség lesz,de eddig kb. ennyi.

Fyrex
nekem tetszik, de nem látom benne egyelõre hogy mi tartana a játékban, elég repetitív

Avanti Crociati!

Én nem tudtam elindítani, a nod32 miatt valami hibát írt, a crack reloaded nem volt jó....
kellene valami amivel mûködik :)
báttyó02
vélemények? nekem nem nyerte el a tetszésem sajnos, maga az ötlet jó de valahogy nem tud lekötni, meg maga a megvalósítás is elég gyenge szvsz..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

FrezeR
Elég részletesnek tûnik úgy látom sok mindenre kell figyelni.

Maximus4
Keresgéltem gameplay videókat és ezt találtam.Érdemes megnézni,mert csomó minden benne van az edzésrõl.

http://www.youtube.com/v/SMYVsv4QUcY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Maximus4
Persze,már a 2. nap nyilatkozik az egyik játékosom a rádióba :)

FrezeR
Jól hangzik így elsõre :) vannak negatív hangok a facebook oldalon a játékról és kíváncsi vagyok rá, hogy mit tapasztalunk meg ezekbõl.

Maximus4
Az a helyzet,hogy sok minden nem történt még,Rögtön volt egy edzés,ahova betudtam tenni a játékosokat az passz edzés,futás és konditerem.Aztán letelt az idõ és véget ért a tréning.Eljött az este és elmentem az egyik játékosom után kémkedni,hogy mit is csinál :)

Másnap pedig már az elõre leszervezett barátságos meccset nyomtam le jóval gyengébb ellenfél ellen.

Maga a meccs lebonyolítása tetszik.Elég részletgazdag.Be lehet állítani a taktikán belül a passzolást,letámadást,széles-szûk játékot és még egy pár dolgot.Ahogy a videókban is volt,belel lehet nyúlni (pause),hogy a játékos merre,hova passzoljon,miközben a labdát váró mozogjon a labda felé,stb.

Eddig jópofának tûnik,de még nagyon az elején vagyok:)
Arról nem is beszélve,hogy van a városba egy rakat helység,ahova be lehet 'menni'.

FrezeR
Hogy tetszik eddig a játék?

bakkerman
holnapra írjátok a véleményeket sajna ma már nem tudom feltenni

Maximus4
Nálam már jönnek a fiúk edzésre :D

bakkerman
jaja húzom is lefele :)

báttyó02
nah mostmár tutira kinntvan a reloaded!!

bakkerman
rlslog-ot nézd,meg orlydb-t,ha ezeken még nincs kiírva a játék,akkor (valószínûleg) amit szedsz az fake

báttyó02
http://www.facebook.com/lordsoffootball

egyébként közben elkezdtem szedni egy elvileg reloaded verziót, bár gyanús hogy már 2napja tették fel, de nfo valósnak tûnik...majd kiderül

bakkerman
linkeld már az oldalt kiváncsi vagyok miket írnak

báttyó02
fészbukon akik elõrendelték nem írnak túl jó véleményeket róla :S

Sippie
vanmákrekk?
bakkerman
nyílván nem fogja megközelíteni az FM-et realisztikusság meg adatbázis terén,de ez a játék nem is arra lesz kihegyezve...inkább a hátteret akarja lemodellezni,arra fektetik a hangsúlyt a készitõk,ami nem baj,mert ilyen játék még nem volt a piacon :) Két FM-ezés között remek szórakozás lesz ez a játék,ezért is várom már!

szóval ilyen Football Manager átültetve ilyen 3D-s Simses köntösbe :D

bakkerman
Amúgy olvasgatva a játék honlapját meg értékeléseket,az lesz a játék lényege,hogy mi egy csapat edzõje vagyunk,az átigazolásoktól kezdve az edzésbeosztásig mindent mi irányítunk,taktika megálmodása,meccsek követése,edzések lebonyolitása irányítása játékosokkal,stábtagokkal való tárgyalás stb stb...és mindezt sims szerûen,3D nézetben követhetjük,éjszakánként pedig minden egyes játékosunk "uán mehetünk",megnézhetjük éppen hol buliznak,vagy moziba vannak,vagy csak otthon alszanak a családdal. És természetesen a balhés játékosokat lesz mód megbüntetni edzésen,plusz munkával,vagy csak simán fizumegvonással :D Lesz benne ugyanúgy BL-EL,csak nyílván nem lesz licenszelve. Na meg VB-EB minden lószar

[HUN]FaTaL
Magyar megye 3-at bundázni lehet majd? <#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
A bírót le lehet majd fizetni, hogy befújja a lesgólomat? <#idiota>
bakkerman
epic :DDDDDDDDDDDDD

báttyó02
elég érdekesnek tûnik, várom énis

bakkerman
elvileg pénteken jön ki,de szerintem csütörtökön már fel is törik :D kiváncsi vagyok rá nagyon

<#nevetes1><#eljen>

bakkerman
igen,bónusz pont jár,ha mindezt Marceloval,50-es táblánál 130-al közlekedve teszed

Benzemával el tudok majd menni kurvázni? <#idiota>

Sippie
http://www.youtube.com/v/o-3ycrRXUb0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
grebber
Van valami értelmes gameplay is ami nem a sims részét meg a cipõpucolást mutatja?

Sippie
ha Zimány Lindát lehet benne kúrálni, akkor tuti vétel <#idiota>
bakkerman
0:33 nagyon komoly :DDDDDDDDDDDD emberek engem nagyon felcsigázott ez a játék,ha meglesz a kellõ összhang a civil része és a futballal kapcsolatos része akkor nagyon jó játék lesz ez :D
http://www.youtube.com/v/hkpKiwQ3uiU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bakkerman
én nagyon várom a játékot egyébként!

bakkerman
Mutu egy jól sikerült parti után másnap

Ahhoz képest hogy Indie fejlesztés.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

New Star Soccer 5 az olyan ahogy írod, csak felül nézetes.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

LasDen
Ez olyasmi lesz, mint a Football Superstars?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grebber
Mindis is vágytam egy hasonlora.
Olyasmit is el birok képzelni hogy edzed magad éled az életed amolyan sims stilusban majd jön a meccs és fifa szerûen toljuk tps nézetben. Hatalmas lenne.

bakkerman
jónak tûnik

Boconadi
Meglepõen jó grafikával? <#idiota>
egy próbát talán megér majd

Oldal 1 / 2Következő →