Most jól vagy rosszul kezdett a Tomb Raider?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Hmz - az egy dolog, hogy romániában van de nekem 90LEI-t mutat ami 6200 Ft (és nem 5000), és erre jön még szállítás. Annyiért meg már itthon is van. Egyébként ha nem lennének rajongók akkor nem fogyott volna 3M+ példányban. Azért ez nagyon szép eladás egy ilyen játéktól!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Igen. De a lényeg, hogy alig 2 héttel a megjelenés után már ennyibe került. És ennek ellenére nem fogy? Akkor azért nem lehet olyan jó, legalább is azok számára, akik a kezdetektõl rajongónak érzik magukat...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

IMYke2.0.0.0
De az Romániában van, nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A gyûjtõknek semmi sem drága.
Én "csak" egy dobozos Survival Edition-t vettem meg, és 3 végigjátszás, multiplayer után mondhatom: megérte minden fillérjét.
Természetesen, a nem-rajongók számára ez semmit sem jelent.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alig 5 ezerbe kerül a MediaGalaxy-ban.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Bizony,bizony... mezei kiadás ugyan 8000ért már kapható, de a komolyabb gyûjtõi kiadásnak borsos ára van (20.000Ft kb - noooormális???).
Remek játék!
Mi lett volna, ha nem adnak el 1 millió példányt az elsõ 48 órában a TR-bõl? Csõdbe megy a cég? <#idiota>

Amúgy meg több mint valószínû, hogy valaki a következõ havi fizetésébõl akarja megvenni a játékot, amikor lesz rá pénze, vagy kicsivel lejjebb megy a játék ára. 😊