10
Slender: The Arrival
 • DylanTJ
  #10
  Van ebben a játékban valami... vagyis valaki!!! :) Kipróbáltam: GameBunker - Slender
 • Broafka
  #9
  szar. Jobban mondva ötlettelen. Most rohangásszak össze-vissza felszedhető lapok után kutatva, miközben egy fa mögül előbukkan egy ijesztő alak? Nem szeretem ezeket a céltalan dolgokat. Ijeszteni akar? rendben, de ne ilyen érdektelenül. Amúgy volt egy elődje is ennek, gondolom ugyanazok csinálták, és tök ugyanez volt csak szarabb grafikával. Rohanj és szedj össze 8 lapot, de kb a 6.-nál már tök esélytelen volt, mert fordultál egyet és elkapott. Hát ezért én nem fogom még1x megcsinálni, hogy látványosabban fossam össze magam
 • kisfiu87
  #8
 • ScarY MAN
  #7
 • RYO21
  #6
 • Prince of Máté
  #5
  Én jónéhányszor megijedtem rajta, és volt, hogy be se mertem menni 1 házba :D
  Csak kár, hogy ilyen magas gépigénye van...
 • tutituti
  #4
  Slenderman egy internet hoax.Régen mumus volt,csak már az nem menő.
  Egy Angol fórumon kitalálnak történeteket és elkezdik úgy teletömni a netet vele mintha igazi lenne.Ha a saját történeted kikerül és beveszi a jónép akkor a belsős fórumozók között ez nagy dicséret.
  Az oldal neve amúgy Creepypasta akit érdekel nézze meg mert sok jó dolog van ott és rengeteg jól megszervezett és kivitelezett rémmese.

  Jelen esetben Slendy vagy németeknél és nálunk fanyűvő befutott és sokan elhitték,remek PS munkák készültek és így a játék illetve filmiparba is betört(rengeteg YT-os napló szerű epizód van) és a 2012-13 év indie játékainak nagy része erre épült!

  Röviden ennyi az OFF

  A játék szép,jó és megmaradt a hirtelen ijesztgetés illetve a note-ok összeszedése.
  Nem egy bonyolult a játékmenet de aki szorongani akar picit de az Amnesia túl erős akkor érdemes ránézni
  (személy szerint a véleményem az hogy bár követtem az indiedb-n a projectet a fejlesztők megmondták hogy mire kész lesz nagy esélye van hogy Slender uraság csillaga leáldozik addigra.Így is lett,mert az eladási mutatók nem úgy produkálták magukat ahogy kellett volna.)
 • gregtom6
  #3
  http://remtortenetek.wordpress.com/2012/09/21/legendak-1-slender-man/
 • tutituti
  #2
  nem vitted túlzásba a topik kezdést :D

  Mark Hadley vírusszerűen terjedő független horrorjátéka, a Slender: The Eight Pages alighanem az év meglepetésének számít. Szerencsére, már úton a folytatás, amely már teljes címként is megállja a helyét.
  Az arctalan magas ember szebb látvánnyal és magával ragadó történettel hozza ránk a frászt a Slender: The Arrivalben, mely jövőre jelenik meg PC-re és Macre - a Blue Isle Studios és Parsec Productions tolmácsolásában.
  http://www.slenderarrival.com/

  Teaser Trailer:


  Gameplay Steve-től(garantált röhögés)
 • gregtom6
  #1
  http://www.gamestar.hu/slender-the-arrival-beta-lehetoseg-es-elorendeloi-akciok.html