Kiszivárgott a Windows Blue elõzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem mihamarabb észbe kapnak, és már holnap elkezdik verni az asztalt...! Én windows párti vagyok, de ezt a fost, amit 8 alatt összehoztak, egyszerûen ép ésszel fel nem foghatom...
http://www.taxierden.hu
Inkább huzogatom a f*szomon a bõrt, azt legalább élvezem is, nem úgy, mint a csempék húzogatását... amelyek ráadásul borzalmasan faék rondaságúan néznek ki.
http://www.taxierden.hu
iCloud fejlesztesek, Notification Center (bar a growl-lal sem volt bajom), Mail VIP feature, most igy hirtelen... de volt jopar fejlesztes.
Dehát nyilván nekem mint potenciális vevõnek kell bizonygatnom, hogy a Windows 8 megéri a pénzét...
Ez szamomra egy non-sequitur...
Ez is egy nagy rakás kaki :'(
Én még mindig azt mondom, hogy a '95 után az XP, majd és most a W7.
Az összes többi kuka...!!!
<#falbav>#falbav>
Job, Állás, Munka | www.fixallas.hu
De a probléma nem ez hogy nem tudják használni, hanem az hogy ugyan azt amit eddig 5 kattintással elértünk, most 20-al lehet. Logikátlan, lassítja a munkát, zavaró. Nekem sem volt gondom elérni benne semmit, de emiatt a felület miatt, kb olyan érzés használni, mintha futnék valahova, és közben folyamatosan akadályokat dobálnak elém amivel lassítanak. Egyszerûen felbassza az embert a hátráltatásával.
Ennek a csempének egy helyen lett volna értelme, rezisztív érzékelõs. érintõképernyõn. Mivel az pontatlan, így pont kapóra jöttek volna a nagy csempék amikre könnyen rá lehet bökni. Csak rezisztív érzékelõt már szinte sehol sem használnak...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Lehet migralni a vezerlopultot is csempekre, de normalis felhasznalo ugyse azt fogja hasznalni, hacsak nem tiltjak le teljesen. Nem veletlen ebbe az iranyba igyekeznek, de ennek megint csak az lesz a vege, hogy vagy behodolnak, vagy elbuknak, de az ut amit valasztottak mar halalra van itelve, es szerintem ezt mar ott is tudjak, csak van nehany csokonyos hulye a vezetesben, aki meg nem latja. De oket a reszvenyesek majd eltavolitjak, mikor mar nagyon rossz lesz a helyzet.
One Vision. One Purpose.
Az egész felület olyan, mintha egy Windows 0.6 Beta-t látnánk a nyolcvanas évekbõl.
Kicsit le vagytok maradva, már 3-4 napja letölthetõ warezon.
Milyen lesz ezután a Win9?? Még rosszabb?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem akarok egy rohadt tab interface-el a nagy monitoromon baromkodni.Ha meg gyökér widgeteket akarok látni frissülgetni a desktopomon akkor ki rakom õket...ne akarjon már telekúrni egy full hd-nyi felületet koszos csempékkel <#falbav>#falbav>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
<#nemtudom>#nemtudom>
A hideg kiráz, ahányszor csak meglátom.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A windowst fogsz használni már kérdésesebb témakör. Ahogy írtam, egy jelentõs felhasználói tábor kiesett a windows mögül, hála az android/ios kombónak. Ha kijön a linuxos/droidos office, akkor egy újabb réteg is el fog gondolkodni a váltáson (akár linuxra, akár macre), ha pedig egy felhasználói tábor átlépte a "kritikus" tömeget, akkor már meg fognak jelenni rá a programok is.
Szerintem a helyes megoldás az lett volna, hogy kiadnak egy OS-t microsoft tiles néven a win7 mellé, és szépen sunyiban az összes programjukat portolják rá. Utána a köv winbe mehetett volna párhuzamosan (mint kb most a win8), és utána felhasználói visszajelzéstõl függõen tovább fejleszteni a dolgokat. Akinek classic windows kell csempék nélkül, megkapja, akinek csempe az is, viszont így sikerült duplán mellé lõni, mert a konzervatív felhasználóknak (nagy tömeg) nem jön be a dolog (lásd all over the internet), táblás eszközökön pedig szintén marginális a jelenlét, drioid és ios mellett kb esélytelen redmond.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Valahol muszáj elkezdeni, nem haladunk sehová ha mindig csak a megszokott dolgoknál maradunk.
Fektetni, csak is aranyba 😊
Csak a windows phone perpil kb hibahatáron mozog, és nem is igazán akar növekedni, tableten se nagyon akar megragadni a win8, az RT pedig az évezred buktája, amit a droid és az alma kézenfogva körberöhög. A PC piac zsugorodik, az MS pedig már azt is felvetette hogy jön a droidos/linuxos office is.
Az MS átalakulóban van, a windows jelentõsége egyre csökken, aki eddig windowsos gépet vett fészbukozásra is, annak most bõven elég egy teló/tábla is.
Ez az évente kijövünk egy új OS-el pedig szerintem a legnagyobb baromság amit kitalálhattak.
Egy tuti: én mostanság nem fektetnék MS részvényekbe 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A metro-t nagyon kevesen szeretik, a win8 kb most olyan (fogadtatásban) mint a linux. Egy elenyészõ kisebbség használja, az isteníti, a maradék 90% pedig kerüli, mert nem olyan mint az eddig megszokott. Késõbb lehet hogy beérik ez a csempés felület, amikor már mindennaposak lesznek az érintõképernyõk, de egyelõre sima gépeknél semmi elõnyt nyújt az elõd 7-eshez képest.
Nincs ezzel semmi gond, csak tegyék opcionálissá, és egybõl a háborgók jelentõs százaléka békén fogja hagyni õket.
windows nt 6.0 : windows vista
windows nt 6.1 : windows 7
windows nt 6.2 : windows blue
Szoval sp2. Egy kerdesem van csak: Hova lettek belole az ablakok??? (szerintem 'windows blue' helyett 'microsoft tiles blue' neven kellene arulni)
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vagy nem lesz DirektX15 már csak ezen?
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Te osx re gondolsz.
Ennyi erõvel a Windows 8-ba is bele lehet tanulni.
A Windows Blue nem más mint a Windows 8 -hoz letölthetõ javításokat és kiegészítéseket tartalmazó csomag. Nem egy különálló új kiadás.
Csak mivel már nincs Sp1 Sp2 stb most ilyen van.
Szánalmasan idióták vagytok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Milyen olyan funkcionalis valtozas tortent az elmult valtozatokban ami a produktivitasodat csokkentette? Vagy csak a Launchpad zavar ennyire?
A most kiszivárgott verzió valószínûleg integrált telepítõ.
A Mac-re váltás kicsit problémásabb, mint a Linux, drága a gép, mindig is az volt.
A cikkbõl úgy tûnik, hogy Modern UI-t fejlesztgették, de azzal olyan alapvetõek a problémák, hogy a foltozgatásával nem sokat fognak elérni.
A desktop-ot nem helyezték vissza teljes értékû státuszba, azaz továbbra is az a trend, hogy ki akarják csinálni és még a helyét is sóval beszórni.
Hát azt hiszem itt a Win9 (Blue) nem fog megváltást hozni, akik erre vártak azok kezdhetnek elgondolkodni a Linux-ra vagy Mac-re migráláson.
Tekintettel a Mac iOS-esedésére (meg az eszetlen áraikra), inkább a Linux-nak van értelme. Ott ha egyszer betanulsz akkor hatékonyan, gördülékenyen lehet dolgozni.
Swedish people are albino monkeys