43
Sarkanyok..
-
Eragon30 #43 Sziasztok a játék újra él egy kis átdolgozással több mint 400 új sárkányt adtak hozzá és a játékot átnevezték:)
Savage Hunt https://savagehunt.gamigo.com/ Elaris szerveren Savage Hunt Magyar közösség Mindenkit szeretettel várunk. A discord csatornánkon nem kell a voice csetet használni, kizárólag a magyar játékosok írásbeli kommunikációja végett jött lére.
-
Niflheim87 #42 Sziasztok!
Él még a klánotok játszák még ezt a játékot egy ideje abbahagytam most lehet visszanéznék sokat fejlödött 1 év alatt? -
Nefu1949 #41 Dragon's Prophet Magyar Klán: Momentum (az egyetlen EU-s angol szerveren)
Szívesen látunk mindenkit nálunk!
(PVP és PVE)
Ígéretes MMO, bár vannak hiányosságai. Viszont a klán rendszer igazán jól kidolgozott.
Játékban: Dhru-ra írjatok, vagy keressetek rá!
-
Jeri #40 Sziasztok szeretném veletek megosztani az általunk indított de még nem igazán népszerű facebookos oldal az MMO Ajánló egy videóját amit a most hétvégi Wildstar Beta alatt sikerült készíteni, egyelőre 3 videó van fent a youtube csatornánkon, a facebook oldalunkon van pár általunk készített leírás és élmény beszámoló is. Szívesen várunk mindenféle kritikát, de azért a trágár szöveget tartsa meg mindenki magának. Köszönjük :)
https://www.youtube.com/watch?v=sCpvmDyzcOc -
robbancs33 #39 Hello!
Én kiprobáltam a játékot,grafika elmegy fullon nem csúnya.
A problémám a hangokkal van,zene van de ha ütöm a skilleket vagy csak alap ütést használok-semmi effekt hangot nem hallok.Beáálítás menüben összes hang csúszka maxon van.
Kell esetleg valami külön hanglejátszó,vagy mit kéne átállítanom?
Ha valaki tud valamit írjon. Kösz -
ricsa008 #38 üdv lenne egy kérdésem átzavartak ide
Regeltem a Dragon's Prophet mmo ra de csak csak utánna láttam meg hofy Steamen is tölthető leszedtem most viszont csak egy regisztrációs lapot dob be nincs olyan hogy ha már regisztrálva vagyok nyomjak ide vagy oda... mit csináljak? -
#37 FREE Dragons Prophet Starter Bundle
10 x Transportation Rune
6 x Dragon Drive Potion
6 x Training Whip of Love
6 x Beginner Dragon Soul Essence
1 x Basic Experience Bauble
1 x Master Repiar Hammer (7 Days)(Seal)
Your unique activation code:
6H4M-GNAC-VRAC-3P36-666X -
#36 magyar kozossegrol nem nagyon tudok, az xpest elegge meggyorsitottak szerintem, lezartak par kezdo zonat, szoval koncentraltabb a jatek, de szereted a porgos harcrendszert akkor jatsz, freekent is eleg jol lehet haladni, aztan majd latod... -
Niflheim87 #35 Sziasztok!
Érdemes belekezdeni a játékba van még magyar közösség valahol rég nem irtak ide azért kérdezem? nameg mi az a kék kő amit lehet venni a játék weboldalán az mire való? és szerintetek melyik class jó az oraclen kivül mert nagyon azt látom opnak? -
#34 A mai masodik patch ota nalam jatszhatatlan, mert kb 2 percenkent eldobja a szerver kapcsolatot. -
#33 Meg egy nappali :)
-
Szerver sztm Osira :) -
#31 Én is agyalok rajta, júli óta csak játszható lett...
Valaki dobna egy igényes screenshotot? direkt nem megyek youtube-ra -
#30 Zárt bétát próbáltam, nem tetszett... kap még egy esélyt. Szerver vagy oldal, ahol magyarok vannak? Vagy mindegy? -
#29 Mennyit mutassak neked ?
Eleg ha belogolok es csinalok kb ket perc alatt tobb kepet is arrol, hogy milyen hianyos a szoveg. -
#28 Addig is egy kép a kedvenc sárkányomról. :D
-
#27 Nekem sajna sikerült belefutni ilyen hibákba: hiányzó nevek,ikonok, quest leírások (pl amikor berakták véletlenül a kínai event questeket, amik nem jöttek volna eu-ba, de kaptam belőle ingyen itemshopos cuccokat). De ma 16 óra után úgyis kiderül, hogy milyen endgame lesz a játékban. :) -
#26 lvl 46-os vagyok, de eddig meg nem talalkoztam hianyzo szoveggel (ui_script)
Mindenki arra panaszkodik, hogy bugos... Nos nalam nem fagyott le egyszer sem es semmi egbe kiallto bugot nem talaltam (nyilvan a szokasos, itt-ott falba logas, hasonlok megvannak, de melyik MMO-ban nem?)
Azt, hogy alig lenne content, eros tulzasnak erzem... az Open beta-ban teljes PvE content volt, lvl 70-ig, a release-el pedig jon a PvP content is. Amit pedig megjegyeznek, hogy semmi olyan feature nincs, amit megigertek volna es nem lenne benne a jatekban...
Sokan letoltottek a zart betat, levontak a konzekvenciakat es kesz... Pedig azota azert volt (nem keves) valtozas... eleg az update oldalt megnezni. -
#25 Vannak akik a makrósított 1-2-3-4-5 gomb spamelős harcot nem szeretik...
A harcban nekem csak a dodge nem tetszik, mert kb 10 centit ugrik arrébb a játékban a karakter, amit egy kicsit nevetségesnek tartok. :D -
#24 Csinálj eventeket a questek mellé és kicsit gyorsabb lesz a fejlődés. Kb. 100 000 aranyba kerül a lakás a játékban, ezt elég hamar meg lehet venni. Ha használsz raptr-t, akkor kaphatsz saját szigetet is ingyen, ha eleget játszottál a játékkal, miközben megy a raptr kliens. A játék házrendszere meglehetősen szabad, és most fogják berakni a guild kastélyt is, ahol akár felhúzhatsz egy házat is magadnak. 30-as szint körül már adnak az insták guild pontokat, 100 elérése után bemehetsz sárkányokat idézgetni a guild szentélybe. -
#23 Én valami sandbox ranglistán láttam először a játékot, és ez a része érdekelne (területfoglalás, építkezés stb)... Ez az amit most fognak kiadni, vagy elég lenne egy guildbe csatlakoznom, vagy magasabb szintet elérnem, hogy ezt a contentet is lássam? Őszintén szólva a questelést már lvl 10-20 környékén meguntam, bár nincs bajom a harcrendszerrel, csak borzasztó lassú és monoton így a fejlődés. :/ -
#22 Igen, amit irnak az jol nez ki, de az keves.
Mint masrol is irnak a jatekban, ami egyszeruen nem letezik.
Sajnos ez csak egy kozepes MMO es szvsz amerre mennek akiadok illetve fejlesztok, marmint az akcio tipusu MMOk elterjesztesevel az nem jo.
egyszeruen pont az a gond a jatekiparra, hopgy konzolosijak, mikozben a jatek iranyiata egy PC-n egesz mas. Ezert nagyon nem jo ez a combositas sem. De ez nem csak erre a jatekra jellemzo sajnos. -
#21 pvp resz igeretesnek tunik amit irtak eddig, bar en sem lattam meg..amugy kicist korai szerintem is.. -
#20 Ez a jatek inkab alpha, mint beta.
Ez meg nem is lenne gond, ha tenyleg a tesztfazis elejen tartananak, de nem. Holnap mar teljes verzioval akarjak el adni azt, amiben gyakorlatilag alig van content. (ugyanis ma este 10tol lesz az atallas)
Most oszinten ugy akarnak indulni, hogy rengeteg helyen ,meg a tooltippek sincsenek keszek es olyan szovegeket lat a jatekos, hogy ui_script ?
Ha egy lenne oke, de itt tobb szazrol beszelunk.
A jatektol se vagyok elajulva, a grafika kozepes, a jatek szinten es ezt jol jelzi az itteni forum pezsgo elete is.
Arrol nem is beszelve, hogy ez a konzol sh*t iranyitasi mod nem egy MMOba valo.
Combo jobb+jobb+jobb click+bal click ? Realy ???
Pedig a jateknak van egy par jo eleme, vagy a jatek szmpontjabol erdekes eleme, de sajnos az osszkep az nagyon felemas. -
#19 Szinten jatszom :) De csak szep nyugisan :) (Lvl 45-os oracle). Szinten varom a megjelenest, ebben a jatekban a PvE csak felvezeto... A java csak most jon!!! (varostrom, PvP mount harc, területfoglalas, highlord rendszer, szövetsegek, asvanyok gyujtese, adók, stb...) -
#18 Én játszom vele és várom már a megjelenést. Egész jó játék szerintem a bugoktól függetlenül. Arról nem is beszélve, hogy mennyi itemshop-os dolgot kaptunk az utóbbi 2 hétben ingyen. :) -
#17 Helló! Játszik ezzel a játékkal még valaki? -
#16 spammelés -
#15 Ugyan olyan optimalizálatlan szar, még mindig nagyon buta animációk, és kb egérsmappelés a java, sárkányok nagyon idiótán néznek ki/mozognak. Egy 10 éves wowban is értelmesebb. pont mint a többi tucat mmo; iszonyatos -
#14 Azert aki zart beta alatt probalta, az tegyen egy probat holnap :)
En megvettem a founder pack-ot, tehat ma mar tudtam menni es nem gyengen fejlodott zart betahoz kepest!! Ha birja a gepetek es teljesen maxra huzzatok a grafikat (a jatekon belul is) sztm egyaltalan nem csunya!! Sőt... -
#13 az alapvető dolgok, mint grafika, animációk és harcrendszer adott, kész. az pedig rohadtul szar -
Vampy #12 En is probaltam. Sztm remek! 3 karaktert huztam 20+ ra, szoval nem csak 5 percig toltam...
Az alapveto baj az, hogy itt egyesek hozza vannak szokva ahhoz, hogy ilyen "kamu betakat" kapnak nyugatra... Mar bocs, de sztm az nem beta, ami mar masfel eve megjelent Koreaban/Kinaban... A Dragon's Prophet igazi beta, Taiwanban is max egy, masfel hettel hamarabb jonnek az update-ek...
Plusz a content update-ek folyamatosan adjak hozza a mar kesz tartalmakat... Fontos megerteni, hogy mert egy adott beta egy bizonyos allapotban van, meg nem jelenti azt, hogy a jatek (fejlesztoi szempontbol) tenylegesen olyanban van... Egy pelda: ket hete meg nem voltak szinkronhangok az atvezetoknel... Sokan kertek a forumon, erre lettek... Szerintetek ket het alatt dobtak ossze oket?? Valoszinu, hogy mar honapok ota kesz vannak, egyszeruen meg nem raktak be az elozo build-be azokat a file-okat... es ez igy van kb mindennel... Pl az idojaras rendszer is kesz van mar, csak meg nincs aktivalva, mert meg tesztelik... Ez az igazi beta, nem az, amit masnal eljatszanak egyes kiadok...
Arrol nem is beszelve, hogy csak az en javaslataim kozul (jo, nem csak en kertem ezeket, de nah...:) ) legalabb 3-at megfogadtak a fejlesztok!!! (uj effekt a "turbo" futasnal, gyorsbill a sarkanyok elohivasara, siklas effect a repulo sarkanyoknal is). Mas fejlesztok kb le sem sz*rjak hogy mit irunk.. foleg a nyugati jatekosok visszajelzeseire xarnak... hiaba irod, h ezt vagy azt szeretned, ugyis azt kapod, amit mar a koreai/kinai verzio megkapott fel eve... -
#11 Nem, ez tényleg rettenet... nem értem miért nem fújják le a készítést amikor látják, hogy ezer meg egy igényesebb f2p mmo van a piacon -
#10 ez is egy velemeny..:)
-
#9 sajnos én láttam a hétvégén és egy szar... -
darkling #8 Május 30.-tól open béta. -
#7 Így van. Béta azért béta, mert még dolgoznak rajta. -
#6 closed beta es semmit nem lattal a jatekbol, szal ne ajanlgass szerintem senkinek max a haverjaidnak, mert kb annyira voltal objektiv mint pipacslelku ebben a posztban.. -
#5 Én is kaptam béta kulcsot. Már az gyanús volt hogy felsőbb kategóriás géppel is csak 15fps-em van menübe. Mindegy zavart megszüntetve be is gépeltem az email címet és jelszót erre a következő felirat fogad: account frozed holott ezelőtt be se léptem vele sehol.. szombaton és vasárnap is ezt írta. Nálam elásta maga a játék hogy a leg alapvetőbb hibákat se bírják ki küszöbölni. Nem ajánlom tényleg senkinek. Akkor már valami igényes játékra fizessetek be... -
#4 kaptam meghívot CB-re, majd írok