5
  • kvp
    #5
    Nem gondoljak annyira komolyan, mert mar most sincs hozza eleg emberuk. Viszont kinaban kotelezove teszik az osszes jelenlevo kulfoldi cegnek ezt a hozzaferes biztositast az ottani allam szamara. Az usa a kolcsonosseg elven ugyancsak bevezeti. Aztan, hogy melyik oldal fog majd rendesen elni is a lehetosegekkel, az mar mas kerdes.
  • cateran
    #4
    Azt ugye vagod, hogy ebbe az irodakba fenymasolopapirt szallito ceg es annak munkatarsa is beletartoznak /iroda. Meg akik takaritjak a budit, az is esetleg maganceg, szolgaltatassal aztan majd kiderul, hogy csak alvallalatk 1 nagyobb cegnel es akkor mindjart a nagyobb ceg adatait is nyalazni kell (amihez amugy semmi kozuk nem lenne, de igy lesz, hisz a ceg egyik reszlege bedolgozik a kormanynak)
    Mondjuk valahol ertem es meg helyeslem is. A gond ott van, hogy a kormany "szakertoi" is altalaban a full retard kategoriaban utaznak es vajmi keveset ertenek a sajat szakmajukhoz. Aztan majd azok dontenek arrol, hogy vmi biztonsagos-e....Arrol nem is szolva, hogy ezt mennyire lehet majd felhasznalni manipulaciora (megkenik xy-t, hogy minositse z ceget hipergagyinak/veszelyesnek, aztan bukja a jo kis zsiros allami megrendelest, Simicskaek meg majd kaszalnak a Kozgeppel..ize akarom mondani majd a masik ceg, amelyik megkente xy-t, meg jobb esellyel palyazik)
  • Zombee
    #3
    "Az amerikai kabinet új biztonsági terveiben kibővítené azt a programot, amely lehetővé tenné a kormánynak technológiát és szolgáltatásokat biztosító cégek adatforgalmának ellenőrzését."

    Hol van itt szó a lakosságról, vagy egyéb cégekről? Mit gondoltatok, az amerikai kormánynak olyan egyszerű bedolgozni szolgáltatással, meg technikával? Ebben kivételesen nem látok semmi kivetnivalót, tekintettel arra, hogy valóban nemzetbiztonsági kérdés, főleg egy ilyen országnál.
  • matrix222
    #2
    Nem kell nagyony orvendeni, mert valamilyen formaban nalunk is jelenkezni fog. A jelenlegi liberalis-szocializmus most nyugatrol fog erni bennunket. Ez egy sokkal kartekonyabb korszak lesz mint a 90-es evek elotti.
  • AdamBast
    #1
    néha annyira örülök hogy nem amerikában élek