17
Unreal Engine 4-el hajtott, dinoszauruszokra kihegyezett alkotás
  • grebber
    #17
    Jegelték a PS4-es Primal Carnage: Genesist
  • Rayden02
    #16
    Az a fű gyönyörűen néz ki!
  • grebber
    #15
    Új Trailer

    Eddig fantasztikus! De már valami gameplayt is mutathatnának!
  • W B
    #14
    Biztos mexikói vendégmunkások és éppen sziesztáznak.
  • Fehercsoki
    #13
    Hát szerintem ha már tudnak klónozni t-rexet akkor eléggé ismerik a génállományát ahhoz, hogy tudják mire hogy reagál. Amúgy meg hol vannak az emberek? Otthagyták a t-rexet egy ilyen gagyi robottal?
  • W B
    #12
    Annyiban módosítanám a legerősebb harapású állatot, hogy a szárazföldiek közül. Pár tengeri hüllő felülmúlja ezt, mint pl. anno a Predator X-nek nevezett Pliosauria.
  • W B
    #11
    12 méteres rex harapása 5,5-5,7 tonna ha jól emlékszem, egy jól megtermett nőstény akár több mint 6 tonnás harapással rendelkezett. Ezzel a legerősebb harapású állat mit ismerünk. (Magyarul a JP féle rex vs spino már ott véget ért volna a valóságban, hogy a rex ráharapott a spino nyakára. Onnan a lemezesnek game over)
    Egy 12 méteres T-rex harapása sokkal nagyobb mint egy 14 méteres Giganotosaurusé, vagy egy 18 méteres Spinoé.

    Ám amit én mondtam, az a kémiai anyagokra való reagálás. Lehet, hogy ami kiüt egy mai állatot, az egy dínót csak még jobban felturbóz.
  • tigeroo
    #10
    a súlyból, és izomtömegből már lehet következtetni valamennyire hogy mekkora erőt tud kifejteni. sőt gondolom az antropológusok a csontvázból is megtudják már állapítani hogy mennyi izomvolt rajtuk és hány newton erővel voltak képesek kalamolni, harapni az állkapcsukkal...

    ez a gagyi alapfelállás max vmi C kategóriás filmnek menne el de 20 évvel ezelőtt is kiröhögték volna, de amúgy kár érte:D
  • W B
    #9
    Nem feltétlen.
    Egyenlőre a labor és eme Rex hátteréről nem tudunk semmit. Teljesen ismeretlen az anyagcsere rendszerük, illetve az immunrendszerük is. Annyit tudunk, hogy a jég hátán is megéltek és kevesebb volt az idejükben az oxigén. Tehát a mostani feltételek még jobbak nekik. (Már amelyik fajnak.)
    Nem tudjuk, mely altató szerek, gyógyszerek és úgy általában mi hogyan hat a szervezetükre. Az lehet, hogy egy csirkét ama altatószer altatva tart (madarak maniraptora dinosaurusok), ám a 65 millió évvel ezelőtti rokona vagyis a T-rex lehet kevésbé fogékony rá, vagy teljességgel imunins.

    Labor építői lehet úgy voltak vele, hogy ha a rex fel is ébred, olyan kótyagos lesz, hogy ha szabadulni próbál akkor megfullad a tartályban. Ha mégis kitör, akkor a kótyagosság mellé még légszomja is lesz, addig pedig lazán kisüti a gép az agyát. Na ez nem jött össze, mert pl. a vegyszerek miket kapott nem úgy reagált a szervezetével ahogy kellet volna.
  • Fehercsoki
    #8
    Nem csak szerinted, #2-ben én is írtam hogy nem túl hihető=/
  • tigeroo
    #7
    akkoris kell valami hogy beleéljem magam, ez ugyanolyan illúzióromboló mintha valami rózsaszín tündérke repülne el a kamera előtt, de igazad van nincs miről beszélni
  • grebber
    #6
    Játék!Ezzel el is mondtam mindent és nincs miről beszélni!
  • tigeroo
    #5
    csak szerintem facepalm a trailer? gondolom egy többmillió dolláros projekt meg mittom, és egy bálnához képest is alulvan méretezve biztonságilag?

    kb. 10másodperc alatt széttöri az üveget, a láncait, és azt a biztonsági vibrátort) seems legit
  • Fehercsoki
    #4
    Nekem tetszett, bár csak a béta volt meg... Steames játékot nem veszek mert nem akarok reklámokért fizetni.
  • RAZOR27
    #3
    hát nemtudom, az alap primal carnage is faszának indult aztán kevesebb mint 1óra alatt meguntam :D
  • Fehercsoki
    #2
    Elvileg PCre is lesz. Amúgy kicsit irreális ez a videó...
  • grebber
    #1
    GDC 2013: Bejelentették az új Primal Carnage-t!

    Érkezik a Primal Carnage: Genesis, amely PlayStation 4-en teszi tiszteletét - jelentette be a Sony az idei GDC-n. A PC-s Primal Carnage-dzsel ellentétben, a játék nem csapatalapú multira lesz kihegyezve, hanem single playerre.
    A Primal Carnage: Genesis az Unreal Engine 4-et használja, s nem sok köze lesz a tavaly PC-re megjelent alkotáshoz. A készítők a csapatalapú multiplayert sutba dobták, s helyette a single kampányra koncentrálnak. A dinoszauruszokra kihegyezett alkotás epizodikus formában jelenik meg a konzol startjakor.


    info Gamekapocs

    Engem kilóra megvettek!