Látványos Assassin's Creed IV: Black Flag trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak azt néztem meg egy videóban, az nekem is tetszett, méltó lezárása az Ezio történetnek. Viszont az AC2 óta ettõl még esik a játék minõsége.. hol jobban, hol kevésbé. Túlzottan kiakarják sajtolni azt, amit a név elért számukra.
Pihentetni kellene szerintem 1 évet legalább. Helyette jöhetne egy új fajta Prince of Persia.
Pihentetni kellene szerintem 1 évet legalább. Helyette jöhetne egy új fajta Prince of Persia.
(3mal meg nem toltam, de tervbe van veve)
anti hero
a revelationst sajnalhatod sztem iszonyu hangulatos es a story is kurvanagy lett, a vegen picsara lehet ulni (amit nem hittem a ac2 utan, hogy van meg tovabb..)
anti hero
Amióta CoDot csináltak a sorozatból, egyre kevésbé érdekel.
Revelations-el és a 3-al nem is játszottam.
Revelations-el és a 3-al nem is játszottam.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
elõbb inkább optimalizálják a hármat, mert borzalmas lett a PC-s port frame rate szempontjából
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
grafikailag a béka feneke alatt. a sztori már csak lehúzás.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams