26
-
#26 Köszönöm a lehetőséget a mozizáshoz, élveztem. -
kulturattase #25 óóóóó én is nyertem! -
Traca87 #24 Velem is találkoztok, én vagyok a harmadik :). -
#23 Általában ott kell átvenni. Legalábbis pl a Metropolis nyereményjátékoknál mindig ott vettük át a jegyeket. Mindegy, fél órával előtte odamegyek, ne legyen gond belőle. :D -
Dr3kO #22 Gondolom a jegyeket a pénztárnál kell kérni?!?! :) Remélem nem olyan lesz mint a gólyatáboros(egyetemes)póker verseny. Megnyertem és egy ingyen V.I.P belépő volt a nyeremény, de amikor oda mentem a szórakozóhelyre hogy beváltom csak néztek rám milyen hülye vagyok itt ilyen nincs. Jó móka volt:D -
tHerapY #21 Szevasz! Én is Debrecenben néztem volna, de jelenleg Pest megyében tartózkodom egy hétig. Erre pont jött, hogy nyertem, ezért tesómmal irány a MOM. Tök jó! :) -
tHerapY #20 Akkor ott találkozunk, papa.
-Fuck yeah, nyertem. :D
Ui.: Egyébként a nyerteseket email-ben értesítik. Én ma kaptam értesítőt 21:26-kor. -
#19 fuck yeah, nyertem. :D -
#18 szerintem emailben. -
dvid1991 #17 ki szokták írni a nyertesek nevét, vagy hogy értesítették a nyerteseket? -
Bingoo0415 #16 Gyanús ez a nagy csend.. -
#15 Ezek szerint nem. -
dvid1991 #14 nyert már valaki? -
#13 Na izgulok hogy nyerek-e. Sosem nyertem még semmit. D: Najó egyszer egy csokit. D: -
#12 Eredményekről hol lehet informálódni? Nagyon izgulok, hogy sikerült-e :D -
Dani76 #11 Ment a válasz :D -
#10 Jó közben láttam már. :D -
#9 játszanék, ha Debrecenben lenne a vetítés, így marad az április 4. legkorábban :( -
#8 Meddig tart a játék? -
nextman #7 Hat nekem a 2 video eleg is volt az egeszbol :) -
#6 Elküldtem a válaszokat, nemsokkal később meg hív egy barátom, hogy pénteken nézzük meg moziban :P -
#5 -
pasi29uk #4 Melyik? :DDDDDD -
#3 nana -
Whysper #2 Yooo J.O.E
Pont valamelyik nap néztem a 1997-es mese Filmet! Imádom Őket! Még,ha xar is lesz akkor is tetszeni fog! 8) -
#1 Viktor! Egy jó tanács: Tiltsátok le itt ennél cikknél a hozzászólásokat.