6
  • cateran
    #6
    Komolyan? SSD-vel es i5-ossel mar baromi jo? No, mennyivel gyorsabb SSD-vel a win 8 hibernalasa, mint a win 7-e? 0,2 sec? Vagy miben gyorsabb meg? SSD-vel ofc..1 program inditasa nem 0,1 sec, hanem 0,09? A teljes rendszerfelallas nem 5 sec, hanem 4,5? (hasrautes szamok:P) Ne vicceljunk mar...
  • bJames
    #5
    Plussz ssd és i5-ös procival nagyon gyors a hibernáció, s egyébként is tényleg gyorsabb a rendszer.
  • zola2000
    #4
    Mert a win8 gyorsabb - optimalizáltabb lett mint a win7, főleg a 2 giga ramos notimon jön nagyon át a sebességkülönbség.
  • liberty2
    #3
    De, ha úgy is a hagyományos asztalt használjátok akkor miért nem maradtatok a bevált és jó Win7-nél? :)

    Amúgy igaza van mind a 3 gyártónak. A Windows RT nem jó szoftver és sose lesz az. Ez igazából ( szerintem ) egy prekoncepció, hogy ilyen lesz majd az amit ténylegesen meg is csinálnak. Ha viszont ez a végtermék akkor azt hiszem gyorsan húzzák le a rolót mert ez kritikán aluli program. ( Ez és a Win8 is )
  • Zombee
    #2
    Én se. Sőt a Gépházban a saját gépemen nem is jártam még, utoljára novemberben egy céges játszós gépen néztünk bele. Néha azért bele kell nyúlnom a Modern UI-ba, telepítéskor vannak programok, amik hiába asztalosak, épp oda nem tesznek ki semmit, a Kezdőképernyőről kell kitenni az ikonokat. Illetve bekapcsoláskor látom sajnos, van ugyan valami registry állítós megoldás, hogy alapból az Asztallal induljon a rendszer, de úgy olvastam, az nem tökéletes megoldás, indításkor problémázik a Windows valami miatt.

    Ami viszont nem oszt nem szoroz, az a Start menü. Sosem indítottam onnan programot, csak a Vezérlőpultig másztam bele, meg a futtatásig, ezek most is elérhetők a Win+X billentyűkombinációval.
  • zola2000
    #1
    "A Window RT felülete megegyezik a Windows 8-cal, de az ARM processzor miatt azzal nem kompatibilis"

    Windows 8am van, de a telepítés óta nem láttam ezt a felületet :)