1429

• Netmániás
    Itt a legújabb rész előzetese :

• Savaran
    Élsimítást kapcsold ki, és sokkal jobb lesz.
  • drago14
    Sziasztok!

Steamen külön lelehet a kampányt és multit is törölni? A választ előre is kösz.
  • Petyus1994
    Sziasztok. A minap megvettem a Ghosts-ot, és hát sajnos eddig csak negatív véleményen van róla. Vagyis a legnagyobb dolog ami zavar, hogy írtó rosszul fut a gépemen, pedig nem egy őskövület: Amd fx 6300 proci, 8 gb ram, r9 270X 2 GB vidikari, 1 terra vinyó. A játék van ilyen "jól" optimalizálva ? Esetleg jelent már meg patch, vagy valami mód van rá hogy élvezhetően tudjam a játékot tolni ?
  • wollnerd #1385
    +1 szerintem is jobb volt a BOII.
  • Gkublok
    Én most próbáltam ki az ingyenes hétvégét ghostba és ez arra jó volt hogy ne vagyem meg, mert nem valami jó. Black ops 2 szerintem sokkal jobb.
  • Baker1
    Szia Attila! Ez egy fogas kérdés, ilyennel még nem találkoztunk, a gépeddel nincsen semmi gond, valószínűleg szoftveres gond lesz. Akárhogyan is, van egy remek hírem: "Sziasztok! Jövő héttől fogva letölthetővé válnak a Call of Duty játékokhoz (Modern Warfare 3, Black Ops 2, Ghosts) készített kézikönyvek magyar nyelvű, .pdf formátumú verziói, természetesen ingyenesen (Baker Online Magyarítások) Reméljük, ezzel mindenkinek megkönnyítjük kissé a "hentelését" játék közben (XBOX és PS3 tulajok előnyben!). Figyelem, a fogalmazás eltérhet a boltokban vásárolt dobozos szoftverekhez nyomtatott kézikönyvekkel szemben!"
  • Attila000
    Sziasztok segítségeteket szeretném kérni! Megvettem a Ghost-ot, feltelepítem és semmi se single se multi nem indul... de még hibaüzenetet se dob ki... gépemmel elvileg gond nem lehet: AMD FX-8120 3.10GHz, KINGSTON 8192MB HyperX Predator DDR3 2133MHz, HD7750 1GB GDDR5, Win 7 64 bit.... ötlet esetleg valakinek? És mindent frissítettem :)
  • kanduhr
    90-ig volt. Azért a 120 durva lenne:D
  • wollnerd #1380
    Csak 80-ig....:/ Ha jól emlékszem, a BO II-ben 120-ig volt.
  • 4850 hd
    hi fov mar van :)
  • foxxi
  • Fpocok
    Amint tudják... egyszer majd, ki tudja mikor.
  • foxxi
    Mivel a lusta disznó naplopó infinity-sek benyögték hogy 5 hónap után beleteszik a játékba a fov changert ( hurrá! - attól még a játék szar! ), igy a külső programok után már járhat a ban, tehát senki ne csodálkozzon.
  • csuripi
    Sajnos nem értek angolul, a fordító meg nem egyértelmű.
    Mit is jelent pontosan?
  • wollnerd #1374
    Bocsánat, de van egy felhívás is, feb. 9.-től:
    "IMPORTANT NEWS for Call of Duty: Ghosts FoV Changer users !!!!

Agentrev got a message from Community Coordinator, Candice Capen.

"We're going to be adding our own as soon as we can, but you may want to update your site so players can know there is potential to be banned"

So after exactly three months and more than 105.000 downloads mapmodnews.com has now stopped with the distribution of AgentRev's Call of Duty: Ghosts FoV Changer.

And we urge all users to stop using AgentRev's Call of Duty: Ghosts FoV Changer ! " (forrás)

Szóval én inkább megvárom azt a update-t.

• wollnerd #1373
    Megtaláltam melyik fov charger lesz jó: "Agent'Rev's FoV changer for CoD Ghosts allowed by Infinity Ward." "Updated to version v3.2.625.2 - Increased max FoV to 100 due to high demand - Fixed few "offset" errors with SP."
    A 100° is jó.
  • wollnerd #1372
    Hmm... Ln a BO2-ból márc. 15-től bannolva lettem, és sokáig nem tudtam miért. Aztán majd kiderült hogy az oka: vmi external crosshair progit használtam.... Pedig ez a program nem ír semmit a játék memóriájába, tehát, azt gondoltam hogy nem lehet bant kapni... Nos, hát ezt kissé megbántam, megfogadtam magamnak, sokkal-sokkal óvatosabb leszek mától...
    Nos oké, erre a fov changerre engedély adtak, (én úgyis olyan 120-140 fokig használnám.) és később törlik az engedélyt tudtom nélkül és bannolnak miatta, akkor esküszöm hogy ők nem fognak jól járni!!!!
  • foxxi
    Twitteren kérdezték a készítőket és egyenlőre, egyetemes "írásbeli megállapodás" alapján nem baxtatnak érte és használhatod. Mióta van én használom és semmi bajom nem származik belőle. De ha jobb megerősítést szeretnél, keress rá ( twitterre írták - hogy tűrhető a progi ). - ha már arra is lusták ezek a csűrhék hogy beletegyék a játékba...

Twitter üzi: I've found out we aren't banning for anyone using the FOV changer. dk about FPS unlock yet. -tehát: allowed
  • 4850 hd
    hi igen ez megvan Ghosts FoV Changer de alert detection kapok es asszem az nem tul jo :((
  • wollnerd #1369
    De nem szúrják ki?
  • Puhos
    Fog is akármit csinálhatsz vele. A legjobb megoldás uninstall .
  • foxxi
    lehet. Ghosts FoV Changer a neve.
  • kanduhr
    Erősebb videokártya, és még több ram. A single-hez elég a géped, de a multihoz már komolyabb vas kell.
  • 4850 hd
    hi all lehet ebbe valahogy legalisan fov allitani ? vagy a pinget latni mi a szar van ezekel hogy ilyeneket ki hagynak
  • erdeitibor
    Köszönöm a választ!
    Megpróbálom.

Még annyi, hogy mikor elindítom kijön, h nincs 6GB ram-om ,de ugy is elindíthatom csak hogy nem fog rendesen menni.
    Van egy olyan h RAMFIX ha ezt berakom akkor hazavágja a játékot Steammel együtt vagy nem?
    Mikor a tört Single-t játszottam akkor betettem ezt a fix filet-t, mert nélküle nem indult volna el...
  • drago14
    Szia!

Próbáld meg a feladatkezelőben a prioritást normálra tenni! Nekem az segített!
  • erdeitibor
    Sziasztok!

Ma vettem meg a Ghosts-ot Pc-re, és sajna nagyon laggol a multiplayer.
    Cpu: Intel Core i5 3570K (3.40 GHz)
    Ram: 4Gb
    Videókártya: Asus Radeon HD 7770 1GB GDDR5

Elötte nem eredetit letöltöttem és végigvittem a Single-t, de ott semmi baj sem volt full grafon ment :S itt meg...

Olvastam, hogy kiadtak hozzá patch-eket, de nem tudom honnan kell letölteni őket?
    Másnak is vannak efféle gondjai?

Válaszokat előre is köszönöm!

• devil66667
    A vidit megnézzheted kicsit lejjebb bemutatjuk a call of duty ghostot cimszo alatt ott a video!!!
  • wollnerd #1360
    Nem látjuk a vidit, amúgy is nem kéne kiabálni...
  • devil66667
    A BEMUTATJUK A COD GHOSTOT NÉZZÉTEK!!!MIND IGAZ ÉS AKKOR MÉG A TEMÉRDEK VALHACKER ÉS AIMBOOTOS NYOMORÉKROL NEM IS ESETT SZOO!!
    EVVEL VÉGLEG KINYIRRTÁK A MULTIT AMI AMUGY IS 1 SZAR
  • devil66667
    EZT A VIDEOT AJÁNLOM MINDENKINEK AKI MÉG VAN OLYAN ESZELÖS HOGY MEG AKARJA VENNI EZZT A SZART

• Puhos
    Igaz, hogy már lassan 4 hónapja kint van a játék, végül is jobb későn mint soha!
  • mester1987
    Ez lemaradt, gyerekek :D

• Baker1
    Foxxi ül, jó kutya!
  • foxxi
    Tényleg megérdemelnél végre egy végleges bant a szemeteddel együtt!
  • Maxtreme
    Most nagyon irigykedünk!
  • soo277
    Már megint kezdi Bazzz
  • Baker1
    Van, aki már magyar nyelven tolja Magyarországon (nem, nem én vagyok az)

Call of Duty Ghosts magyarítás előzetes II
  • fejnelkuli
    hi
    Eredeti game és a második pályán ahol a kutya van azonnal lefagy. valami ötlet?