12
-
Etinger #12 Jah, szar a StarCraft 2, szar Diablo 3, WoW kiegészítő egy hulladék... MÉGIS milliók veszik folyamatosan, jééé de érdekes. Pedig a StarCraft 2 kieg. esetén ott volt a StarCraft 2 alapként...
Komolyan, fáj már ez a vergődés. Lehet szidni az Activisont, a kiadót.. De ha a fejlesztőket nézzük, akkor a játékipar fos tengeréből manapság elég kevés cég tud olyat alkotni, aminek a játékai ennyire lekötné az embereket.
A Blizzard még igen. -
Etinger #11 Hol árulják 4900 Ft-ért? :) Kamuzol itt is össze-vissza... -
Loverman #10 az jó bolt lehet! "Máshol" 9000 a Tomb Raider -
Loverman #9 tudjuk, tudjuk, a sok birka aki még vesz egyáltalán játékot -
morden2 #8 Ej, egy önálló nicket kitalálhattál volna :D nekem pl a r.u.s.e. nevű stratégia a favorit, ott megoldották, hogy nem a kattintgatás a lényeg, hanem az agymunka... -
lordmorden #7 lefikázhattok, de melyik vállalat tett le enynire tápos rts-t az utóbbi időben? a sztori is jó, és a rendszer is. ez egy sikertörténet, semmi mással enm játszok, de mikor a spnaokkla összeröffenünk az sc2 előkerül... más nem sűrűn...
azért a 10 rongyért amit emg kiadtunk érte komoly szolgáltatást kaptunk, a multit érdemes megnézni, bárhol, bármikor. képesek votlak a elegndás eredeti után kidobni ilyen részeket folytatásnak... azért ez a nem mindegy.
a másik: nem tudok most másik ilyen sikeres és emghatározó játékot mndani még egyet(igaz, közel sem vagyok koczka...) -
Stranger666 #6 Kérdeztem gyökér, mivel nem ismerem.
Mellesleg 7900-ért találtam a legolcsóbban és majd a dlc lesz 2000 Ft.
Miről beszélünk? -
cateran #5 pl multiplayert? Te kis Bli$$ fan:D Meghozza annyira multi, hogy bejelentes szerint nem is lesz single player dlc hozza, csak multi. -
Stranger666 #4 És az a single playeren kívül ad mást? -
Ender Wiggin #3 "9500 teljes ár?"
ha azt nézed, hogy az új Tomb Raidert 4900-ért árulják, pedig alig két hete jelent meg és nem csak egy kiegészítő... -
Stranger666 #2 9500 teljes ár? Miért tudtam, hogy te leszel az első kibaszott kommentelő. -
morden2 #1 "Szeretnénk köszönetet mondani az összes StarCraft közösségnek az elképesztő támogatásért és szenvedélyért, amit a Heart of the Swarm kapcsán mutattak" " és "természetesen annak, hogy egy kiegészítőt teljes áron megvettek" ez valahogy kimaradhatott :D