1,1 milliós eladással nyitott a StarCraft 2: Heart of the Swarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, szar a StarCraft 2, szar Diablo 3, WoW kiegészítõ egy hulladék... MÉGIS milliók veszik folyamatosan, jééé de érdekes. Pedig a StarCraft 2 kieg. esetén ott volt a StarCraft 2 alapként...
Komolyan, fáj már ez a vergõdés. Lehet szidni az Activisont, a kiadót.. De ha a fejlesztõket nézzük, akkor a játékipar fos tengerébõl manapság elég kevés cég tud olyat alkotni, aminek a játékai ennyire lekötné az embereket.
A Blizzard még igen.
Komolyan, fáj már ez a vergõdés. Lehet szidni az Activisont, a kiadót.. De ha a fejlesztõket nézzük, akkor a játékipar fos tengerébõl manapság elég kevés cég tud olyat alkotni, aminek a játékai ennyire lekötné az embereket.
A Blizzard még igen.
Hol árulják 4900 Ft-ért? 😊 Kamuzol itt is össze-vissza...
az jó bolt lehet! "Máshol" 9000 a Tomb Raider
tudjuk, tudjuk, a sok birka aki még vesz egyáltalán játékot
Ej, egy önálló nicket kitalálhattál volna 😄 nekem pl a r.u.s.e. nevû stratégia a favorit, ott megoldották, hogy nem a kattintgatás a lényeg, hanem az agymunka...
lefikázhattok, de melyik vállalat tett le enynire tápos rts-t az utóbbi idõben? a sztori is jó, és a rendszer is. ez egy sikertörténet, semmi mással enm játszok, de mikor a spnaokkla összeröffenünk az sc2 elõkerül... más nem sûrûn...
azért a 10 rongyért amit emg kiadtunk érte komoly szolgáltatást kaptunk, a multit érdemes megnézni, bárhol, bármikor. képesek votlak a elegndás eredeti után kidobni ilyen részeket folytatásnak... azért ez a nem mindegy.
a másik: nem tudok most másik ilyen sikeres és emghatározó játékot mndani még egyet(igaz, közel sem vagyok koczka...)
azért a 10 rongyért amit emg kiadtunk érte komoly szolgáltatást kaptunk, a multit érdemes megnézni, bárhol, bármikor. képesek votlak a elegndás eredeti után kidobni ilyen részeket folytatásnak... azért ez a nem mindegy.
a másik: nem tudok most másik ilyen sikeres és emghatározó játékot mndani még egyet(igaz, közel sem vagyok koczka...)
Kérdeztem gyökér, mivel nem ismerem.
Mellesleg 7900-ért találtam a legolcsóbban és majd a dlc lesz 2000 Ft.
Mirõl beszélünk?
Mellesleg 7900-ért találtam a legolcsóbban és majd a dlc lesz 2000 Ft.
Mirõl beszélünk?
pl multiplayert? Te kis Bli$$ fan😄 Meghozza annyira multi, hogy bejelentes szerint nem is lesz single player dlc hozza, csak multi.
És az a single playeren kívül ad mást?
"9500 teljes ár?"
ha azt nézed, hogy az új Tomb Raidert 4900-ért árulják, pedig alig két hete jelent meg és nem csak egy kiegészítõ...
ha azt nézed, hogy az új Tomb Raidert 4900-ért árulják, pedig alig két hete jelent meg és nem csak egy kiegészítõ...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
9500 teljes ár? Miért tudtam, hogy te leszel az elsõ kibaszott kommentelõ.
"Szeretnénk köszönetet mondani az összes StarCraft közösségnek az elképesztõ támogatásért és szenvedélyért, amit a Heart of the Swarm kapcsán mutattak" " és "természetesen annak, hogy egy kiegészítõt teljes áron megvettek" ez valahogy kimaradhatott 😄