Életre kelti a "Leia hercegnő" hologramot a HP Labs?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez miez a cikk?
...sose azt nézd...
Mit villog az a HP logo össze vissza? Ez nagyon sz..r és semmi köze Leila hercegnõ hologramjához!
🤣 Még Han Solo is tudja használni a fénykardot, sõt ha valaki egy sugárfegyverrel lõ az is használja az erõt, max nem tudatosan. 😛
A Tiédet nem, mert Te képzett voltál, Õ még csak nagyon kezdõ Padawan volt, ezért majdnem belebukott a kard készítésébe....
A fenykard keszitesehez nem kellett az ero, illetve annak a hasznalata nem csokkentette a midiklorianszintet. Amugy ja.
Én csináltam, mikor még birtokoltam az erõt, de a kard készítése annyira megterhelt, hogy vészesen lecsökkent a midikloriánszintem, ami sajnos azóta se állt helyre. Mivel még nem találtam senkit akinek a midikloriánszintje elegendõ volna a használatához, így jelenleg egyszerû ajtótámaszként funkcionál. 😞
"Életre kelti a "Leia hercegnõ" hologramot a HP Labs?"
Ez se rossz, de inkabb fenykardot csinalnanak mar,az hasznosabb lenne. <#nyes>#nyes>
Ez se rossz, de inkabb fenykardot csinalnanak mar,az hasznosabb lenne. <#nyes>#nyes>
Egy gyerekcipõt is megjeleníthettek volna, csak hogy stílusosak legyenek! 😊 Amúgy hajrá!
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)