Maradnak a kijelölt úton a Tomb Raider 2 fejlesztői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom: Angry Birds! Órákra leköt.
"Maradnak a kijelölt úton a Tomb Raider 2 fejlesztõi"
nagy kár mert ezen a rebootolt tombfailon halálra untam magam.
nagy kár mert ezen a rebootolt tombfailon halálra untam magam.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Te valószínûleg szóvirágokkal próbálnád túlélni a helyzetet, nem pedig vadállatok megölésével, vagy a rád támadók másvilágra küldésével.
Értem. Nincs több kérdésem.
Értem. Nincs több kérdésem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanaz a helyzet mint James Bonddal,gátlástalan gyilkos,spicli,õfelsége piszkosügynöke ja és persze jóóóó szíínben feltüntetve.D
És ennyit a tömeggyilkosságról...nem annyira realisztikus ugyan(2006), de a tényen(hogy ez nem újdonság) nem változtat.
A játékban még a túlélés a cél, nem a régészeti leletek megszerzése. Gyakorlat teszi...
"Mivel Lara most már tapasztaltabb, így ezúttal egy olyan új kaland elé állítjuk majd, melyben eme új erejét kénytelen is lesz használni. Fontos számunkra, hogy ahogy Lara öregszik úgy nehezedjenek a kihívások is, amikkel szembe kell néznie."
Átlagos húszéves csaj 2013-ban? Aha...
"Mivel Lara most már tapasztaltabb, így ezúttal egy olyan új kaland elé állítjuk majd, melyben eme új erejét kénytelen is lesz használni. Fontos számunkra, hogy ahogy Lara öregszik úgy nehezedjenek a kihívások is, amikkel szembe kell néznie."
Átlagos húszéves csaj 2013-ban? Aha...
"...végül is mi lett Larából a tapasztalatai és átélt események hatására."
Gátlástalan sírrabló és könyörtelen tömeggyílkos. Tehát semmi különös csak egy átlagos húszéves csaj 2013-ban. 😊
Gátlástalan sírrabló és könyörtelen tömeggyílkos. Tehát semmi különös csak egy átlagos húszéves csaj 2013-ban. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...