5
 • gforce9
  #5
  "Egyébként hülye, ha ingyen adja mindenkinek, ha valóban ennyire keresik"

  Ponthogy ékes példa rá, hogy szellemi termékből meg lehet élni úgy is, hogy nem a szabadalmi perekkel telik el a fél élete valakinek. Aki tud az tud és megél belőle, a szabadalamhuszárok pedig csak simán ingyenélők. Teljesen szimpatikus a srác hozzáállása, követendő példa az összes szellemi termékek mellett kardoskodó, jogi úton kívűl mást nem látó ingyenélő nyomorékoknak, akik 1 kósza ötletből akarnak megélni 70 év múlva is.
 • Petka
  #4
  Azért szerintem nem kell annyira félteni. Biztos szépen honorálja mindegyik cég a munkásságát...
 • Zombee
  #3
  Az idiótákból viszont nagyon szépen meg lehet élni.

  Valószínűleg azért is nem ismerjük a nevét, mert az Apple, a Twitter, a Facebook és a Google sem reklámozza, kitől vette az ötletet, szabadalmat.
  Egyébként hülye, ha ingyen adja mindenkinek, ha valóban ennyire keresik. Én nem tenném. Meg az Apple-nél sem mondtam volna fel magamtól egy iPhone GPU kifejlesztése után. :)
 • kvp
  #2
  Csak iphone-ra fejleszt, tehat az iphone-osok koreben lehet ismert. Arrol nem beszelve, hogy sok altala kitalalt feature nem annyira nyero egy nem ios alapu gui-ban.

  Egyebkent regi mondas, hogy ha olyanra tervezunk egy programot, hogy idotak is tudjak hasznalni, akkor a vegen csak ok fogjak.
 • mad mind
  #1
  Sosem hallottam az említett programokról. Azért gratula, remélem nem száll a fejébe.