Game Modding
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nincs érdeklődés, akkor úgy is megy a levesbe. Egy rakás topik van, ami csak megkezdett.
Ennek mi értelme? Most akkor vagy legyen csak grafbuzi topik vagy minden. Ezzel most kb. azt mondod hogy a lényeg a grafika, minden más le van szarva. Ha betéved 1-2 hülye akkor legyen, de egyébként az a császár akinek nem elég az Ultra. Léptem.
<#kacsint>#kacsint>
* Scomcomputers the future of computing!*
(\__/) ( X.x) ( } . { )
* Scomcomputers the future of computing!*
Sonic Generations: Unleashed Project
Elég sok játékbeli változtatással, FOV igazítással, teljesítménybeli javítással és grafikai módosításokkal.
YouTube tele van videókkal, ha valakit esetleg érdekelne. <#papakacsint>#papakacsint>
5 HD Mods Must Try
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lehet így játszani?! <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor2>#vigyor2><#help>#help>
Extreme Immersive Mod for Crysis
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Emancipate yourself from mental slavement!
Quantic cucca talán még jobban is néz ki, mint az NV-s
[merlinw.org]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De amúgy csak idõ kérdése, lassan jönnek az új generációs konzolok nagyobb teljesítménnyel és végre nem fogják vissza a dolgokat /flameon
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.moddb.com/mods/photo-realistic-zone-2
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Elfér szerintem a mod a saját játék topikban.Így elég keszekusza lesz a végén.
http://www.moddb.com/
Közben meg a francokat, még mindig kilométerrõl kiszúrni, hogy számítógépes grafika.
Kicsit élethûbbé teszi a kinézetet, picit visszaadva az E3-as bemutatóban láttottakat.
A MOD több játékhoz is alkalmazható.
Weboldal > The reaL Game Modifications
MOD-okkal foglalkozó nagyobb oldal > MODDB
A Crysis 2-höz még februárban elkészült a MaLDoHD MOd v4.0-s Végeleges verziója, mely textúrákat cseréli le élethûre, amihez 64 bites oprendszer alapkövetelmény (DX11 kártya nem, hogyha csak a textúrákat használnád ki!) és egy-két modernebb featuret ad hozzá.
Legalább 1 GB videókártya memória javasolt hozzá!
*** MaLDoHD 4.0 FINAL VERSION RELEASED ***