Közeleg a Might & Magic X bejelentése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx.

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Belekezdtem anno a 6-7-8ba. 6-7 kölcsönben volt nálam/unokatesómnál, és sajna idõ elõtt kellett visszaadni (Én hülye meg nem írtam ki magamnak. 😄) így nem lett végigjátszva. 8nál meg a vinyóm szállt el egy rohadt vírus miatt.
Egyiket sem volt kedvem újrakezdeni a nulláról. Viszont a franchise tetszett annak idején.
Nektek tetszett a játékban a kártyázás? Én imádtam. 😄

Molnibalage
Nem a gép, az oprendszer szállt el és mivel akkor még csak egy winyóm volt, vitte magával az adatot is...

Az NWN elsõ részét ilyen ok miatt nem tudtam soha végigvinni. Mindig elveszett a mentésem. A III. fejezet végéig kétszer és a negyedik fejezet elejéig egyszer vittem el. Egyszer talál végigtolom. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nahát, vmiért azt hittem hogy csak 8 része van....

A 6-ot becsülettel végigtoltam (tetszett a végén a scifi beütés), a többi kimaradt. Lehet nekem is elõ kéne kapni egy részt (úgy hallottam a 7 az egy az egyben a 6, technikai megvalósítást tekintve)

Ne csináljátok már, kettõtöknek is kicsinálta a gépét az MM6? Én is inkább hagyjam abba? 😛 😄

Hehe, én MOST járok 71. szinten. Komolyan, két hete kapartam elõ az MM6ot, lassan végzek vele. Anno kimaradt, és valójában tényleg egy tök jó játék.

Nekem megvan eredetiben a 6-7 de a 7et nem kezdtem el annyira felbosszanott a 6. vége felé a gépem halála... :S közben meg jöttek a jobbnál jobb rpg-k és elmaradtak. Lehet végig kéne nyomni. 😄
Molnibalage
Pont a legszarabb és atombugos részt? Miért nem a VI-ot? Tudtommal az volt a legjobban sikerült darab a szériában. Én sajnos nem tudtam végigtolni, mert nem sokkal a vége elõtt elszállt a gépem. A karekterek 70. szint felett jártak már. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

én a crusaders of might and magicet mennyire szerettem, mai szemmel nézve milyen gagyi már
innen: http://www.gog.com/gamecard/might_and_magic_9
5.99$-ért megéri, de itt megveheted az összes többi részt is
Nosztalgiából végigtolnám a IX-est. Nem tudjátok honnan lehet még beszerezni?

Belsõ nézetes akció, nem külsõ. A Dark Messiah a mai napig az egyik legnagyobb kedvencem a sorozatból, talán csak a Heroes 3-al játszottam ugyanannyit. Sajnos szerintem nem nagyon tudja megtartani a színvonalát, néha egy nagyon gagyi rész jön, néha egy erõsebb. Szóval nem olyan mint pölö a TES. De összeségében nagyon várom, remélem a Dark Messiah vonal lesz továbbgondolva. Akár folytatást is el tudnék viselni, elég kuszán zárták le a játékot.