6
  • FoodLFG
    #6
    Hogy mi az igazság, az a lényegtelen.

    De egyébként hasznos, amit csinálnak, így legalább a szólásszabadságra terelik a figyelmet, aminek szabályozásával kapcsolatban elég komoly problémák vannak.
  • lammaer
    #5
    Mi lényegtelen?
    Hogy a szólásszabadságot összemismásoljuk a szoftverkalózkodással?

    Mi a hazugság ezen?
  • FoodLFG
    #4
    Ez teljesen lényegtelen.
    Az igazságszolgáltatás gépezetében az lesz sikeres, aki elmegy a falig, meggyőzően hazudik és a külső tényezőket a saját oldalára tudja állítani.
    Ők most ezt csinálják és ezen világ szabályai szerint játszanak.

    Egyébként Gottfrid gyerek már most is a börtönben ül egyéb dolgok miatt, nemsokára szabadul.
  • lammaer
    #3
    Most őszintén - a TPB egy olyan oldal, ami lényegében a szerzői jogok megsértésére irányul ELSŐSORBAN (a tartalom 99%-a ilyen anyag). Hiába nincs ott fizikailag az anyag, a célja egyértelmű.

    A postás analógia innentől kezdve sántít, az meg hogy trackersiteot üzemeltet valaki, köszönőviszonyban sincs a szabad vélemény nyilvánítással.

    Ilyen alapon a "nemzet tolla" is mondhatta volna hogy nem plagizált amikor copy/pastelte a szakdogáját, csak a szabad véleménnyilvánítással élt.

    Én sem szeretem a jogvédőket, de jelen esetben az EJEB nagyon jól átlátott ezeken a hülye érveken. A személyiségi jogok másról szólnak, nem a warezolásról.
  • nlght
    #2
    Sajnos az! Milyen szépen eltussolták a médiában, hogy a bíró maga is egy szerzői jogvédő szervezet tagja, miközben ítélkezett fölöttük... Ez egy koncepciós per volt, szégyen hogy van ilyen még az EU-ban, Assange meg jól tette hogy nem bízott meg a svéd igazságszolgáltatásban.
  • Vaszilij Artyom
    #1
    Vicc