119
Listen to Metal!
-
zsgaby #38 Friss ropogós, tegnap "jött ki".
Dimmu Borgir - Interdimensional Summit
-
#37 ARCH ENEMY - A Sas Magányosan Repül
-
#36 Led Zeppelin - Whole Lotta Love (1997 Promo)
-
#35 És hogy hazai fronton se legyünk nagyon lemaradva, itt egy régi kedvenc új köntösben:
Pokolgép - Véssétek fel
-
#34 Hát nekem az kimaradt, de majd alkalomadtán pótolom.
Addig meg itt egy kis korai Kreator még '89-ből. Meg van gyári kazin is..
Kreator - Betrayer
Igazán lírai dallamokban utaztak már akkor is -
zsgaby #33 Pont ma került szóba (mert ma van) hogy a 93-as Metallica koncerten a meghirdetett Alice in Chains helyett a Megadeth volt az előzenekaruk. Pedig ugye "ő rúgta ki a többieket" saját nyilatkozata szerint. Amúgy az a koncert jó volt :)
Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2018.04.05. 20:50:41 -
#32 Egy újabb..
Megadeth - Lying In State
..és egy régebbi szerzeményük..
Megadeth - Symphony of Destruction
-
#31 Persze továbbra is kérdés: kinek mi a jó.. -
atiapuka #30 Hát ...
Belehallgattam 1989-2000-ig a lemezeibe. Eddig mindösszesen 3 száma tetszett. Remélem jobb számai lesznek az újabb lemezein! -
atiapuka #29 Csak a héten belehallgattam a youtube-on egy-két számába, és megtetszett. Én eddig nem ismertem őket. Tegnap csorgott le egy diszkográfiája. Majd átmazsolázom ... -
#28 Dettó :)
Amúgy a Stratovarius nekem is bejön.. -
atiapuka #27 Dede, írtam privit.:P -
#26 A 80-asra meg be sem néztél tegnap este...pedig... :) -
atiapuka #25 Nem tudom, van máshol is ilyesmi topik? Nem akarom elhinni, hogy csak én szeretem az ilyesfajta zenéket (is). -
atiapuka #24 Cornerstone - Some Have Dreams
-
atiapuka #23 Cornestone-Man without reason
-
atiapuka #22 -
atiapuka #21 Oksa. Köszi! Végül is igazad van.:) -
#20 Itt még vip tagként is max csak 10 percig tudod törölni a hsz.-ed. Afelett csak a modik tudják, de ők meg azért nem fogják, mert ha neked nem is tetszik, másnak még tetszhet..
Amúgy meg hadd mondjon rá bárki bármit. Legfeljebb nem reagálsz majd rá :) -
atiapuka #19 Ezt ma is meghallgattam, de mégsem tetszik (töröltem is a gépemről).
Azt nem értem, ha én teszek be valamit, azt én miért nem törölhetem?
Érdekes, fent vagyok egy külföldi zenei fórumon is már ezer éve, és ott az ember a saját 'feltevésével' azt csinál, amit akar ... Na mindegy., Csak azért szedném le, mert nem vagyok kíváncsi az sg-n megszokott szokásos szövegre, hogy mi ez a sz...r. -
#18 King Diamond "Black Horsemen"
-
atiapuka #17 Orden Ogan - We Are Pirates
Utoljára szerkesztette: atiapuka, 2018.03.18. 09:18:29 -
atiapuka #16 ROYAL HUNT - Running Wild
-
xscorp #15 Nem tudja valaki, hogy a 60-as, 70-es években a Steppenwolf melyik számát emlegették "Megbokrosodott lovak"-nak? -
les80rock #14 -
Anonymusx #13 -
mehetel10b #12 nektek mi a top 3 kedvenc albumotok? -
ki mas #11 Hegyi metál, avagy kőszáli kecske-headbang -
Anonymusx #10 Havi metál, avagy a menstruáló nő férfi szemmel -
#9 oral climax -
#8 szimpla reklám cső -
#7 nem tom, csak az aláírásod miatt írtam ezt :D -
#6 akkor minek a topic? -
#5 A Google a barátod! -
#4 no de mit tudunk? -
#3 Van már ilyen topik de összeveszett a házigazdával és most nyitott egy újat ahol demokratikusabb elvek érvényesülnek. -
#2 Lehet bennem van a hiba, de én már az indítást se értem, h akkor most mire is ez a topik? -
#1 Mivel az sg-n már megtalálható, a témával foglalkozó fórumok házigazdái kissé elmaradott felfogásban művelik amit, ezért ebben a fórum témában megoszthatnánk egymás közt amit tudunk!
Gondolok itt különböző oldalak és fórumok címének közzétételére, kisebb-nagyobb segítségekre a legális tevékenységekhez, ténylegesen hasznos információk megosztására, azaz amit tiltanak a hasonló fórum témákban!