5
  • asgh
    #5
    1499 USD-ért egy valamivel jobb paraméterekkel rendelkező retinás Macbook pro-t lehet kapni, amire ugyanúgy fel lehet rakni a ChromeOS-t, mint bármilyen más laptopra. Tehát ugyanazért az árért az egyik géphez jár az OSX és telepíthető az összes arra írt pro alkalmazás, a másikhoz meg nem, ellenben van érintőképernyője, ami egy laptopnál ... mire is jó?
    Nem igazán értem, miért is fordulnának a Macbook Pro vásárlók a Pixel felé?
  • lmisi
    #4
    Miért gond 12 colon ez a felbontás, amikor hónapok óta kint vannak 5-6 colon a fullhd-s telefonok (1920×1080), a 239 ppi sem egy lehetetlen érték.
    Annak idején mekkora dolog volt 800*480 felbontás 3,5 colon. Most gagyinak hat a hd-s telefonok között. Félreértés ne essék használható az is, jól látható egyebek, de egy fullhd sokkal jobb. Egyszerűen a szem érzékelése sokkal jobb mint az feltételezték. Összhatásban mindenképpen érezni a magasabb felbontást.
  • Nabateus
    #3
    Kozben egy masik cikk vegerol ideideznek valamit (hacsak igy nem...)

    http://www.sg.hu/cikkek/95858/megerte_elkesziteni_az_asus_taichit
    "A gép léte mégis mindenképpen siker az ASUS számára: mindenki kíváncsi rá, "hűha" hatást kelt, tehát egy olyan technológiai vívmány amiből nem igazán számít mennyit adnak el (a legfelső kategória amúgy sem a darabszámról szól). Egy útkeresés, ami közben öregbíti a márka presztízsét, és aminek haszna bőven be fog jönni később az alsókategóriás termékeken."
  • Nabateus
    #2
    Ez most akkor hogy?
    En ugyan kifejezetten kedvelem a Google-t es szolgaltatasait, de ez a vas nem kerulne ennyibe, ha Win8 lenne rajta! Ok, a kijelzoje gyonyoru, ha szukseg van ra (Weboldalhoz? Egyszerubb jatekokhoz? (IntelHD4000 azert limitalt), es kihasznalod valahogy.
    De hogy? Em egy 2560*1440es felbontasu monitoron bamulhatok egyszerre kenyelmesen harom ablakot, de ennek 27" az atmeroje. 12-13 inch mellett kb mi lesz olvashato?
    Ertem, presztizs, meg marketing (Igaz ha presztizs, akkor hol a touchscreen? Vagy csak a cikk nem emliti?), de eddig nem bantam meg a Lenovo 13 inches Yogajat 1000$ert. 128Gb SSD, I5... Kissebb felbontas, es nem kaptam hozza helyet a felhokben :) Az hogy Win8 van rajta, kinek elony,kinek nem. Mindenesetre lehetosegkent ott lehet rajta az Office,PS,Dreamwork, de jo ugyenerre a tartalomfogyasztos, divatos majomkodashoz is. 2/3 arert.
    Szoval kivancsi vagyok kik es mekkkora keresletet kepeznek ra.
  • culas25hc
    #1
    kicsit off, de
    Gyárt még valaki hagyományos billentyűzettel notebook-ot?? Mert nekem nagyon nem jön be ez a szigetes stílus. Jól néz ki, nem azért, de nem szeretek gépelni rajta :S