7
-
#7 amit igazából közölni akartam hogy a dizni előtt sem törték össze magukat már jó ideje. :/ csak szarul fogalmaztam meg :) -
Grodt #6 Egy kicsit félreértettél. Persze, h kellenek az ilyen játékok. Éppen ezért akadtam ki a Disney-n, h sorra halasztja, leállítja a játékokat... -
spR #5 Erdemes kovetni a kotaku.com cikkeit, az elmult 1 hetben a LucasArts kb 3-szor volt cimlapon, hol az SW-1313, hol pedig a First Assault koruli faszakodasok miatt, es ez mind a kedves Disney-nek koszonheto. Ha igy mennek a dolgok, sztem bucsut mondhatunk normalis SW jatekoknak :( -
#4 jó jó de azért az SW univerzumban játszódó fps-ek nagyon hiányoznak már. régen a jedi academy meg a battlefrontok elég komoly táborral bírtak, a republic commando is kurvajó lett, nem hiszem hogy ne férne rá a piacra még pár ilyen hasonló játék! -
Grodt #3 Egy időben még viszonylagosan örültem neki, h az egeres cég átvette a star wars-t, hiszen így nem kevés pénz kerülhetett oda. viszont egyre jobban kezdem felhúzni azon, amit a játékokkal csinálnak. Ha így haladunk, akkor a végén kapunk egy lego star wars szellemi színvonalú vmit. hozzá teszem a lego star warst kifejezetten szerettem. -
Treviz #2 +111111111111111111 -
MaRee #1 Battlefront 3 nagyon várós lenne!