RÉGI SG cikk/cikkek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igen tudom h ki Õ, de akkor ezek szerint egy gyakori kommentelõ, aki mindenbe beleköt! 😄

SzirmosSzisza
Nekem egyik kedvencem az volt, mikor januárban kijelentette az egyik filmes cikkszerzõ, hogy megjött az év filmje, valami teljesen egyszerû filmre 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Petka
<#worship>

malter
az is poén volt mikor az érettségi tételek kikerültek ide partyface jovoltábol
sok uj felhasználot köszönhettünk neki😄
Cikk
WhiteStar
gombabácsinak már akkor is fájt a f@sza 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Lol 😄DD

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Dzsini
lottónyeremény-elõrejelzõ - amit 2004-ben kiraktak az Indexre, és egy fél délelõttön át elérhetetlen volt az SG, úgy leterhelték a látogatók 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

flashpointer
4-es metró. index 2006

"2004: Az alapberuházás megkapja az összes engedélyt, kész metró: 2009-re"
😄DDD

Emancipate yourself from mental slavement!

Maximus4
Ja,a nagy 'tájcsi' mester <#nevetes1>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi
lágszóró

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lángszóró van már a motorodon?

jackoneill90
Ide olyan címeket írjatok be amelyek egyrészt rég elfeledett cikkekre hivatkoznak itt SG-rõl. Amelyek témái érdekesek, megbotránkoztattak, megnevettetett, valóra váltak, vagy elbuktak az idõk folyamán.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.