352
Shadowrun Returns
-
#72 Kivancsi vagyok mennyit adtal hozza a KS kampanyhoz:) -
#71 -
#70 KS nélkül még ennyi se lenne vagyis inkább semmi... -
#69 Az autosave tényleg zavaró de ezt leszámitva rég kötött le igy játék. Tartalom meg lesz böven talán még jobbak is mint ez az első story. -
#68 Minoseg > Mennyiseg -
#67 Majdnem 2 millio dollarbol, kaptunk 12 ora gameplayt meg autosavet. Koszi kickstarter -
#66 ezt wiki szerint a Harebrained Schemes fejlesztette az Online-t meg a Cliffhanger Productions -
#65 Hmm igazad van tényleg lesz SR online . De nem ugyan ez a csapat csinálja , nem ? -
#64 Volt már olyan helyzet de full "pacifista" mint a falloutban egyelöre nem lehetsz. -
MaRee #63 Maximum olyasmi multi érdekelne a témában, mint régen a NWN-os PW-k.
Amúgy nagyon jól hozza a Shadowrun hangulatot, plusz elég Falloutos lett, ami számomra pozitívum. Most mágussal vagyok, következő végigjátszásom vagy egy melee vagy egy dekás lesz.
Van lehetőség "pacifista" karaktereket csinálni, mint anno a Falloutban, vagy még ez korai kérdés? -
#62 úgy tudom, hogy ez lényegébe single player módra lett kihegyezve, és készül hasonló elvekre / grafikára a Shadowrun Online is, ami viszont multi/coop/pvp témát fedi le -
Susarc #61 +1 -
#60 Detto, eddig ez az egy ami nem jött be nekem se. -
MaRee #59 Rohadt jó a játék, nagyon rég várok már egy ilyenre! De ez a checkpointos save kikészít.. Most meghaltam és kb fél órányi játékom veszett kárba. -
#58 Le se kell tiltani, csak elinditod offline modban a steamet, es csokolom. Amig nem kattintasz a "go online"-ra, sosem akar meg felcsatlakozni sem. Igaz, ilyenkor nem is peccsel, nem tolt DLC-t, vagy barmit, ami esetleg idokozben erkezett, nem tolt achikat, screeneket, semmit sem csinal, csak van (es eszik nemi memoriat) :). -
Nagydög #57 Lehet, hogy ezt a kompromisszumot meg megfontolom. -
#56 Amúgy a steam is megyen offline, ergó ha a tűzfaladon letiltod, nincs vele több problémád, mert ami már fel van installva azzal játszhatsz ítéletnapig. Kb. ennyi. -
Nagydög #55 Ruhellem az egesz szisztemat.
Megvettem. Enyem. Nem pofazol bele, mikor jatszhatok, nem tavolithatod el a polcomrol, ha eppen ugy gondolod, vagy ugy sikerul. -
#54 Akkor lehet várni kell...mondjuk én már 6 éve használom a steamet gond nélkül, egyszer te is kiprobálhatnád, kárt nem fog tenni a gépedben. -
Nagydög #53 En ennyit tudok az ugyrol: "Now, that may prompt the question, “What about DRM-free?” To honor our original promise of a DRM-free version of the game, the Harebrained Account Website will also contain a downloadable version of Shadowrun Returns that does not include Steam integration."
Kickstarter link -
#52 Én ugy tudom mindenképp steames a játék. HSB oldalon is steam kulcsokat szórtak a backers tagoknak. -
Nagydög #51 En meg kerulom az osszes ilyen terjesztesi platformot. -
#50 Háak én már csak steam-est veszek mindenből, ha lehetséges. Az a biztos. -
Nagydög #49 A Steam nelkuli verziorol van valami info? Azt allitottak, a HBS oldalarol le lehet majd tolteni, de semmi nyomat nem lattam. -
#48 Nem egyszer tervezem végigjátszani ezért probálom ki a meleet.
Igen egyedül indulsz a többiek majd csatlakoznak hozzád ha akarod de tudod öket menedzselni. -
#47 Hali ! 0/
Nem tudjátok esetleg multi/coop lesz hozzá később vagy csak szolóban lehet tolni ?
Amúgy jó a játék , eddig teszik . -
#46 Sosenem szerettem a melee karikat. Ugye azokkal oda is kell menni a célponthoz, ha valaki menekül, nem biztos, hogy utoléred, stb. Jobb egy ranged, vagy mage kari bármiben, meg érdekesebb vele játszani is. Persze egy agyonpáncélozott konzervdoboz tuti hasznos tud lenni egy fantasy-ben (én is mívelem), de egy futurisztikus világban kell a ranged tűzerő.
Amúgy itt csak egy karit tudsz magad lekreálni és a többit a sztoiban adják hozzád, azokon már nem tudsz változtatni?!??! -
Susarc #45 http://www.twitch.tv/swiftor -
#44 Sajnos nincs voice acting, gondolom jócskán emelt volna költségvetésen. -
Susarc #43 nagyon ott van a feeling! NPC-k nek nincs hangja?:P -
#42 Kezdödik...
Inditottam egy melee karit igy itt az elején elég gyengusz de majdcsak kicombosodik.
A hangulat és a párbeszédek nagyon jók, rengeteg válasz opció van ez nagyot dob a játékon.
Viszont csak autosave van amit zsigerből utálok... -
#41 Megjöttek az első értékelések, általában pozitivak. -
#40 Shadowrun alapjaira épülö online játék lesz, hogy a returnshoz mennyibben kapcsolodik azt innen megtudhatod. -
Susarc #39 ohh nofene! akkor a returns alapjaira kiadott multiplayer game lesz? -
#38 Nem, ez egy másik játék lesz. -
Susarc #37 hülye kérdés ON
ez ugynaz mint a Shadowrun returns?
-
#36 Jó kis trailer, várjuk, várjuk. -
lammaer #35 Jó kis Fallout1-2 hangulatom lett tőle. -
#34 Launch trailer.
-
A sráctól még van egy pár videó fent a youtubon.