Szokatlan melltartó a Machete 2 új plakátján

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jó, hogy a jó Isten/Darwin nem egyforma aggyal/gondolkodással teremtette meg az embert.
Így bátran írhatom, hogy MUST SEE éshogy köszönjük rendezõbácsi elõre is a harmadik részt!!!!!

..ki ez a szörny a tükörben..

A legrosszabb, hogy már azt is tudni, hogy lesz 3. rész is. <#nevetes1>

Ender Wiggin-nek ment az elõzõ (bocs)
Madonna volt az elsõ, aki hasonlóval rukkolt elõ; Gaga többnyire õt koppintja. Az, hogy '97ben nem játszottam a redneck rampage-el nem jelenti, hogy fiatal lennék; maximum az említett "mû" kimaradt az életembõl.
@GaborT28: nagyon fiatal lehetsz. a redneck rampage címû nagyon jó FPS játékban 1997-ben már volt egy "alien vixen" nevû ellenfél típus, aki egy dominaruhás csaj, géppisztollyal a melltartójában. lehet, hogy nem ez volt az elsõ, de az biztos, hogy gaga sem (aki ebbõl is látszik, hogy nem túl eredeti, õ is csak lopja az ötleteket).

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Atisz
Sosem értettem miért kell második részt csinálni ultrarossz filmek esetében.
Jogos a kérdés: a készítõk vajon miben bíznak? 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

NEXUS6
Nem csak benned!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

IMYke2.0.0.0
Bennem már felmerült, hogy lehet, hogy egy férfi, aki átmûtette magát...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És az ilyen filmekkel lehet keresni pénzt?

Én láttam az elsõt, de egy két jelenetnél többet nem tudok felidézni, nagyon felejthetõ alkotás.

Ez a Lady Gaga meg valami iszonyat szar egy nõ!

De azért ma õ is szép mint mindegyik nõ!

Biztos akart is azért rakták be a filmbe =D

Lady Gaga perelhet

(Annyira ocsmány ez a nõ xD)
+1

Még akkor is ha egy hülyéskedõs film lesz....
Hát az tuti <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Mindig van lejjebb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.