7
-
#7 Látom, hogy erősen RPG fan vagy. :) -
lestyanrobi #6 Oké, túloztam... :D -
lammaer #5 Egyetértek, 5*-tól messze van, de nagyon jól sikerült darab, leginkább a HANGULATA miatt. Az tényleg 5 csilag, a megvalósításban azért vannak csúnya hibák, és a játékmenet sem vmi extra.
Nemtom mennyi van hátra (most vagyok a mocsárban), de nekem egy kicsit hosszúra sikeredett - abból érzem így, hogy nagyon ellaposodott számomra, mostmár csak azért tolom hogy legyen vége.
De összességében örülök hogy megcsinálták PCre is, kellemes felüdülés a szokásos sablonos kardos-varázslós akióprogramok közt. -
#4 Top 5 nálam:
Baldur's Gate I.
Baldur's Gate II.
Planscape Torment
Final Fantasy VII.
Dark Souls
Ebbe a Brütal Legend akkor férne be, ha nem játszottam volna még a fentieken kívül vagy 30 AAA+++ játékkal... de szerencsére játszottam, így a Brütal a Top 50-be fér bele nálam, de ahogy látom másoknál is. -
lestyanrobi #3 Ez igaz. Nálam se azért van a TOP 5-ben, mert tökéletes játék... :D -
#2 Az 5 csillag durva túlzás. Az 5 csillag ugyanis azt jelenti, hogy a játék perfekt, új legenda született. Ilyenről szó nincs.
Kellemes, de NEM mindenki által fogyasztható címről van szó, számos játékmenetbeli fehér folttal, az RTS rész pedig RTS-nek rémesen gyenge, minden másnak meg katyvasz. -
lestyanrobi #1 Psychonauts-féle arc+testmozgások, Tenacious D/tipikus Jack Black-féle baromkodós metálos hangulat. Akinek ez bejön, annak kötelező a játék. Xbox-on nálam TOP 5-ben van nagyon sok játék közül.